0 thoughts on “FIGYELJETEK!

  1. ?

   Ha nincs időm kivárni a vélhetően kígyózó sort a dedikáláshoz, könyvet tudok szerezni órákig tartó várakozás nélkül is? Kérdem ezt azoktól akiknek már van könyvszerző tapasztalata

   Válasz
  2. oliver

   vegen feketeorszag oda.
   enmeg megyek kirakom a plakatokat a temetobe, kobra vesz lampaolajat te meg odaadod a levelet verfarkasnak, hogy adja fel a parlamentbe.e.

   Válasz
  3. Tupacko

   Néhány napja írtam ide egy levelet: grafitember a Google Mailnel. Grafitember, légyszíves nézd meg: én is szeretnék könyvet, de kissé rendhagyó a helyzetem :)

   Válasz
  4. dani

   Ha már Gödör meg minden, akkor ki kéne nézni, múlt héten is ott voltunk és fasza volt. Grafittal meg pláne jó kell legyen.

   Válasz
  5. Isti

   Kérdezném a jónépet, hogy most akkor hogy is van adva kiloja ennek a szépirodalonak-e? Ezt kérdezem. E!

   Válasz
  6. Random_

   Megyünk asszonypalytással és viszünk magunkkal egy könyvet. Valamint szeretnénk ha egy nagy nyomtatott rajzra is ráírna akár a lengyel lappal én tolom alá az éket!
   A munkahelyi kollektíva örömére.

   Válasz
  7. sziki

   en is csak annyit, hogy mennyi az annyi?
   mert leszek en is ott.
   remelhetoleg konyv is leszen ott.
   remelhetoleg egy nekem is.
   es akkor viszont csuhajja, annal inkabb.
   csokkolom

   Válasz
  8. shiNIN

   ?: könyvet szerezni gyors, igen, a rajzoláshoz még Grafitnak is kell idő, főleg, ha extra kívánságok vannak, de máskor is.

   juhé! szomorú, hogy a háztartásunkban levő 2 könyv egyikének tulaja dolgozik a kérdéses időpontokban, de az szerencsére nem én vagyok. úgyhogy ott leszek :)

   Válasz
  9. Geri

   Respect Grafit a napirajzért, de ha olvasod, Rambót nem kaphatták el, mert nem létezik, de igény, mármint Rambóra, na az lenne.

   Sok Rambó kellene, nem buta, és akkor le lenne rambózva, aki kitalálta a buta Rambót, ha érted mire gondolok. ;)

   Válasz
  10. úszónéni

   Figyejjé má!Hogy hogyvan az hogy két plusz rajz?Hallod na majd felviszem és raksz bele plusz kettőt hallod?Mert én már megkaptam !És kettő rajz hiányzik belőle!Ááááh……

   Válasz
  11. tibilove

   Most értem be gép elé a dedikálásról, munkahelyről köszönöm mégegyszer a rajzot Daninak. Félelmetes volt látni ahogyan a vonalak életre kelnek, és az ismerős figurák köszönnek vissza:) Nemistudom óbazmeg olyan ez mintha a Star Wars eredeti díszletek közöt sétálnék vagy nemis tudom..
   Köszönöm a két Tibornak hogy előreengedtek, Grafitnak a rajzot meg úgy egyáltalán. A rajz linkjét hamarosan felrakom, csak legyen beszkennelve.

   Válasz
  12. szmea

   garafit egy híró baszzátokki. gödörbe kiba meleg, hosszú sor, mindenkiről folyik a víz, a mesterről is, de az n+1-edik embernek is olyat rajzol, amilyet kér, kedves mosolyog.
   riszpekt!

   Válasz
  13. shiNIN

   üdv népek! én nem álltam sorba, csak egy órát, nem volt valami friss a levegő ott bent… de negyed 7-kor azért sorra kerültem :) nem kértem kisregényt, csak csinos, normál mellű nőt doromboló, törleszkedő Fecossal. és kaptam :) szuper, a szkennerem viszont szar, fotóztam, alkonyi fényben, aztán gyorsan némi alakítás, de azért nem olyan vészes, íme a link:
   http://i259.photobucket.com/albums/hh287/shiNIN666/csaj_fecos.jpg

   Válasz
  14. shiNIN

   nemtom amúgy mit hagyjak le a linkről, hogy ne moderált komment legyen, gondoltam átalakul automatice. na mindegy, én feltöltöttem egy képet, nő Fecossal. link tehát nincs, de azt kihagytam, hogy 6 új rajzot számoltam meg az új könyv végén, nemrosszak ;)

   Válasz
  15. NSSlayer

   üdv! ma sajnos nem értem rá elmenni dedikáltatni,d e holnap megyek, tud vki mondani vmi infot, hogy mikortol nőtt emg a sor, mikorra érdemes odamenni?(12?)

   Válasz
  16. tibilove

   E!
   Az van, hogy nem vágo, a freeblog kommentbe történő url ágyazást, és önimádó prosztóként a blogomba tettem a dedikálás fotókópiát. Utólag jutott eszembe, hogy bár gyűlölöm az elsőzést, ott a helyszínen jogosan jelenthettem volna ki: E!lső:)
   Tisztelet mindenkinek, a Gödör kiszáradt akvárium éghajlata erősen megpróbált mindenkit.

   Válasz
  17. tibilove

   NSSlayer: én ott figyeltem konkrétba félkettőtöl, készülj fel vádőitalokkal mert getszi meleg fóliasátor életérzés fogad majd.

   Válasz
  18. tibilove

   akkorígy:
   hxxp://image.hotdog.hu/_data/members0/632/9632/images/tibineknapi.jpg

   A Gödör klímája nappal – is -elviselhetetlen. Graf le is izazdta a könyvemet, asszem lehet feldobom az e-bayre:)

   Válasz
  19. lamb

   :) csatlakozom a 33-as kommenthez, nagyon örülök a rókának és Anyukám is fog a szellemölő hörcsögnek, amint meglátja! köszönöm!

   Válasz
  20. y0r0g

   Maximális riszpekt Grafitnak! Mi tényleg az utolsó percekben kerültünk sorra, és ő akkor is mosolyogva dedikálta a könyveket.

   hxxp://gikbloh.com/2008/05/18/e/

   Válasz
  21. Krikszkraksz

   eskü fogytam vagy 10 kitert a másfél óra várakozás alatt, de sztem te méginkább Grafit:D elismerésem!:D
   mellesleg mindig is tudtam, hogy fecos és szultán barátok! ;P

   Válasz
  22. pepszi

   Iggen jok vagytok a masfel oraval akkor. 2 oraig szamoltuk mi kb, de teljesen megerte. Gondolkoztunk sokat, hogy mi tortenne, ha Szultant osszeeresztenenk a meromokussal. Hat, most megtudtuk. Amint be lesz szkennelve megtudjatok ti is…:)
   Kosz Grafit az egeszet! Kosz hogy, hujenek neztek a vonaton hazaig minden percben amikor felrohogtunk hangosan, koszi mindent
   Istenkiralyszultancsaszar vagy özzég!

   Válasz
  23. LoviGabi

   Jómagam szintén köszönöm a lehetőséget, az alkalmat, a mindent. Remélem legközelebb kiderül majd az is hogy Szultán és Fecó milyen dalt tanult be Röné szülinapjára :) [uccsó előtti delikvens voltam mai nap, már igencsak 18 óra után, tengernyi respekt érte!!!]

   Válasz
  24. Mofa

   Örültem, a lehetőségnek, Grafitnak, a rajznak, és annak a bájos lánynak, aki előttem állt a sorban, és végül nem tudtam meg róla sokat, csak hogy Fecósat kért és nem véletlenül. :)

   Válasz
  25. sziki

   hxxp://images.iwiw.net/0901/user/00/00/89/68/6/user_89686_1211152033982
   nekem csak itten a zivivre sikerult, es fudejo
   es en is csatlakozom minden kedves elottem-utanam-alattam-folottem-kozottem es egyeb helyeken szoloknak, Grafit for prez’!

   Válasz
  26. mSanyi

   Sziasztok!

   Még soha nem kommenteltem, rajzot szerintem nem is fogok, mert elmondja azt úgyis más. De szombaton másfél órát álltunk sorban a SZAUNÁBAN, előtte gondoltam én mindenre, hogy Grafiti tejtáblát, vagy kisüveges Jagermeistert vigyek, cserébe a mindenért, de az igazság kicsavarta a kezemből a bármit. Aztán ott meg azon, hogy mitkérjekbele. Biciklit kérek, gondoltam, mert nem vagyok egy nagy kerós, de a Tribute To Rouleur, az valamiért nagyon-nagyon. És ahogy közeledtünk, és ott csorgott, meg lüktetett körülöttünk a fesztivál, hűde Klárákkal, meg képregényalbumokkal, a Gödör szökőkútplafonját épp porszívózták felülről, Grafit meg a felpányvázott betonfal tövében rajzolt, és izzadt, és aztán tovább rajzolt, arra gondoltam, hogy egy triciklit kérek. Mert alja egy geci világban élünk, azért. De aztán meggondoltam magam, hogy triciklit mégse, milyenmáraz. És mikor odaértem, motyogtam valamit arról, hogy mennyit jelent, de éreztem, hogy nemkéne, és kértem egy biciklit. És Grafit visszakérdezett, hogy bármilyen lehet, mondtam, hátpersze, és odarajzolt egy kis háromkerekűt. Nem is írom tovább, minek.

   Válasz
  27. shiNIN

   nő doromboló Fecossal. továbbra se fotóztam le szebben, de látszik s én speciel nagyon boldog vagyok vele, ilyesminek a vágyát melengettem a lelkemben hónapok óta, de az ágy plusz jóság volt, háládatos köszönet a Mesternek újra :)
   i259.photobucket.com/albums/hh287/shiNIN666/csaj_fecos.jpg

   én amúgy 4 után érkeztem, körbenéztem, a fojtogató bentség elriasztott, a sor meg nem nőtt már nagyon, úgyhogy 5 körül álltam csak be, s később valahonnan üde fuvallatok is érkeztek, a végére meg egész lazás volt :) úgyhogy olcsón megúsztam a dolgot és van rajzom :)

   Válasz
  28. spg

   Nem kenyerem a komentezés, de én is szívesen megosztom a képem:

   itten van: olvasonaplo.blog.hu/media/image/TEMP/napirajz-spg.jpg

   Aki ott volt érti :)

   Válasz
  29. POLLEN

   Mester, lenne egy óriási kérésem(követelésem)!
   Sajnos a hétvégén nem tudtam ellátogatni gödörbe, hogy személyesen tudjam közölni veled a barátnőm és én függők lettünk.
   Erről te tehetsz, a rajzaiddal és poenjaiddal megfertőzted unalmas mindennapjainkat. Beépültél az életünkbe, bővítetted szókincsünket. Miattad egy értelmes mondatot sem tudok megformálni, mindent elintézek azzal, hogy „legyőzöd”, engedd rá Röné”, megbírod”, „haggyad azt”. Bármikor tudom kérdezni hogy „E?”, illetve válaszolni is(„E!”). Ha valaki azt mondja hogy gyász, megpusztulok a röhögéstől. Pontosan tudom, hogy hol van Szecső, és ha lesz gyerekem Tibinek fogják hívni, akkor is ha lány lesz.
   A kérésem a következő, sajnos a barátnőm korházban van (nem miattad, miattam) és új gyógyszert kapott amit úgy hívnak TAGRETOL.
   Szeretnénk egy gyógy rajzot, amin Tibi egy tag-et fúj a földre (betonra) és Tibi rátol egy talicskát.
   Több orvossal is beszéltem, azt mondták ez a rajz elengedhetetlen a gyógyuláshoz.
   Szóval, csak azt akarom mondani, hogy nagy a felelőséged!

   Előre is köszönöm, illetve életvédelmi szempontból ajánlom..

   Üdv: Pollen

   Válasz
  30. levicsofi

   a csipa csípje csúnyán nyálon azt a csapravert cserfes cserszenyevérű csavarfejű csatakos csiklójának csoffadt csűrét… – sajnos nem láttam, nem kaptam, nem voltam, s most nincs. Pedig kell. Mikor megint? (bocs, ha kicsit hamar – még gondolom ezt sem heverted ki)

   Válasz
  31. JutszZe'

   Mi lefenykepeztettuk ott a helyszinen a rajzot, remeljuk valahol kint lesz a tobbivel egyutt.
   Grafitnak pedig koszonjuk a kitartasat es az aranyos(nem gonosz) teknosoket, akik nem haltak meg:)

   Válasz
  32. AvgDvl

   Holnap SZJA bevallás, nem tudja valaki az Amplíbiánusok Fürge Teréz Várása Egyház technikai számát?

   Válasz
  33. Kristof

   Én is köszönöm az Ezoterikus János rajzot, amit még nem láttam, mert Fruzsi nővérem ment érte (Belgiumból nehéz lett volna odateremnem), és köszönöm minden kommentelőnek, aki küldött komment és belinkelte a rajzot!

   Válasz
  34. cabsav

   Jönnék én lábbal, meg tolnám a biciGlit, de sajnos Skóciából nehéz. Van ugyan röpzaj, de az meg nem most, szóval lehet azt hogy majd Te grafitolsz a könyvbe, amit most kérlek, hogy tegyél el, amikor jövök risszrossz viszkivel és iszunk sörtésmosoly?

   Válasz
  35. malminho

   PollE!nTibi! A gyógyszer neve valójában TE!gretol, de azért biztosan használni fog a gyógyrajz! Első kommentem ez, szóval üzenek a Mesternek: kemény vagy mint a vídia! :) A barátnőmmel nekünk is bővült a szókincsünk, Bimbó tejtábla, széjjpöjgő, lélegezzdezső. :)

   Válasz
  36. AvgDvl

   Na, sikerült kiszedni a mobilból,

   köszönöm Grafit, nagy vagy.

   hxxp://privatechicken.hu/avgdvl/avgdvl_kinek.jpg

   Válasz
  37. omfg

   mivel ugye megbasztak a rajzvizsgán
   bonyi.freeblog.hu/wp-content/uploads/grafit_dedikal.jpg

   Válasz
  38. LoviGabi

   hxxp://kepfeltolto.hu/i/?105622

   S a „how it’s made” :)

   hxxp://www.youtube.com/watch?v=_nl3IjflE0o (ha feldolgozta a yútub)

   Válasz
  39. Laczos

   AvgDvl: ugyanaz, mint a Szent Nikolett őrjöngése-szabadegyházé:
   22. Kossuth 22.
   :-)))

   Válasz
  40. Vándorkecske

   Üdv mester!

   Azokat a szép képeket amiket a dedikált rajzokról készített akedves melletted elhelyezkedő és hevesen fényképező kollegina, azokat hol lehet megtekinteni( mármint a netenm ert a könyveben még benne van )? ( mert nem tudom szépen megmutatni a távoli simerősöknek a szép rajzot amit kaptam bele tőled :)

   Válasz
  41. KrikszKraksz

   Na itten van a rajz amit mi kaptunk, csak semmi vér és erőszak felkiáltással alkotódott:D
   hxxp://myjindesignworld.extra.hu/amirajzunk.jpg

   Válasz
  42. Random_

   Én gyerekes, óvónénis rajzot kértem és az eredménnyel maximálisan meg vagyok elégedve! :)
   hxxp://www.sg.hu/galeria/1104063588/11040635881211366457.jpg

   Válasz
  43. shiNIN

   Johnny Crunch: ha normál link van a kommentben, akkor moderált komment üzenetet kapsz, hogy amíg a blogtulaj nem engedélyezi, nem kerül ki. nem tudom, ez mire jó, konvertálhatna meg kiszedhetne is, megkerülni úgyis meg lehet… ennyit a szabadságról…

   Válasz
  44. Dallas

   Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz és maximálisan megköszönni a rajzot, amit huncuterotikus kategóriában kaptam Erőkéről és a házikészítésű guminőről. Max rEspEct Graf!

   Válasz
  45. Peti

   Azért nem jöttem mégsem, mert tudom hogy ez legalább annyira bosszantó, mint ha jövök…

   Válasz
  46. Andoc

   nekem Fecos van:) Grafit, nagyon köszönöm:)
   hxxp://dada.freeblog.hu/wp-content/uploads/fecos.JPG

   Válasz
  47. hehe

   Tibi: ezt benézted. Érdemes értelmezni az adott rajz- esetünkben grafit flyerének- tartalmát. Ez egy hete VOLT.

   Válasz
  48. LoviGabi

   gobra: én is köszi neked/grafitembernek/nektek/mindenkinek, várom az új kötetet és dedikát :D

   Válasz
  49. LoviGabi

   gobra: én is köszi neked/grafitembernek/bettinek/nektek/mindenkinek, várom az új kötetet és az új dedikát :D

   Válasz
  50. koczkáshfülünewl

   Elhiszem, hogy kifáradt Grafit, de azért már jó lenne némi aktivitást mutatnia ….

   Válasz
  51. mole

   ott a sok dedikalt es beszkennelt rajz, szerintem most el vagyunk látva csemegéznivalóval ;)

   Válasz
  52. Dzsó

   ugyanmár, a jóból sosem elég, és ez jó…alig várom hogy felnyomják a titkosfiók az összes dedikálás foto.

   Válasz
  53. satipajti

   valószínűsíthetőleg azér nincse rajz mert bélébút a számítógépébe a gyász!
   gyásssssz

   Válasz
  54. lamb

   hetirajzhetirajz :P
   CSAKVICCELTEM!!!
   remelem, jol telt az itthon toltott het, es hamar ki tudjatok pihenni otthon :)

   Válasz
  55. jakiii

   felve kerdezek ra, mert ha jol emlekszem, tudom a valaszt. de ha mittudomen… veeeletlenul… nagy-britanniaban el… de megis fel kezet adna egy konyvert… es nem, nem jarok haza… es nincs senkim ott aki szivessegbol… az mit tehet?

   Válasz
  56. MJan

   Régen jobb volt a napirajz. Régen valami szimpla hülyeség volt lerajzolva amin fél órát nevettem, most meg egyre több az erölködés és az unalmas rajz. Néha van egy-két jó de azok sem a régiek. Az igaziak a 2006-os és az alattiak. Remélem egyszer visszanyered a régi stílusod grafit. Hajrá :)

   Válasz
  57. raszta

   nagyon jól rajzolsz. azért szeretem a rajzaidat mert erőlködés nélküliek.
   MJanra meg üljön rá egy hasmenéses tirranossaurusex babnapután

   amúgy kegyetlen karl-lal mi lett?
   legyőzte a fiókod?

   Válasz
  58. mivanmá

   Garafit, élsz még?
   Hiányolom a frissítést, itt a vizsgaidőszak, és nincs ami lefárasszon, amikor nem vagyok elég fáradt!

   Válasz
  59. nehogymá

   MJan szerintem félregépelte a dolgot és valszeg ezt akarta írni:

   Régen is jó volt a napirajz és mostanra egyre jobb. Régen valami szimpla hülyeség volt lerajzolva amin fél órát nevettem, de most sem lehet megunni és soha nem erőltetett. Néha van egy-két jó de a legtöbb zseniális. Grafit, megtaláltad a saját stílusod! Gratulálok! Hajrá! :)

   Válasz
  60. ékezet

   A szemüveges utcabéli vattakutyát így sétáltat….

   ez már lassan gyermekmesei szépségű mondat, ritmikájában, na és a rím az előző mondatra!

   gyönyörű…

   Válasz
  61. Борис

   Ez nem követelőzés… nem, még véletlenül sem… ez csak ilyen reflekszes böfögés, úgy magátul gyün fel a hiányban sínylődő igen túlfejlett napirajzfeldolgozó szervem acinusaiból….. RAJZOT!!!!! :-D

   Válasz
  62. levicsofi

   A mester elment szarni. Még csak sarut se hagyott, de minket ez nem riaszt meg. Mert mi mind egyéniségek vagyunk és mi mind simán idézzük Briant, napirajzot vagy bármit. Emmitt a komment szekcióban lőn „B” terv, s alakul a téma, amiben győz a rossz (vagy valaki más). Itten klónolódik a világ. A lényeg, hogy legyen benne 7 méter, meg gébics, aztán legyen benne történeti szál, meg szex, meg csattanó és persze haggyadazt. Aztán ha már minden fajásul klaffol, akkor megjelenik a színen grafit, aki feltolja valakinek a seggébe a benzines kannát, jól bedurrant neki egy nagyfejű négerrel és aztán akkor lesz mulatság, meg halleluja. Így valahogy.

   Kérésre nem lehet kakálni se. Ha mégis, akkor meg még nem kérték elegen.

   Minek írom? Csak. Azt mégse írhatom, h hetirajz, hisz magam ellen beszélnék… :)

   Válasz
  63. tibi aki vár

   most akkor elmegyek valahol feljelenteni grafitot mert ez már emberkínzás! még tibiéknél is gyorsabban javítanak gépet pedig nem is léteznek! (AZOK a tibiék)

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .