31 thoughts on “FÖLDELVE

 1. Kali

  Ja, és bocs a szóismétlésért, a borravaló is darwini drámaisággal degradálódott! :D

  Válasz
 2. Kali

  A “sokadik” Tibike cipőtalpában túl sok volt a koromadalék, így drámaian lecsökkent a fajlagos ellenállása. Így következhetett be a rettegett Vazallus-reakció, mely csak a spontán öngyulladás drámaiságához mérhető.

  Válasz
 3. Őzike

  Naccerü. Ez annak a darwinista esetnek a Gébics változata, amikor egy arc lehugyozta (földelve) a 100KV vezetéket? Akik még nem ittak kávét, gulgizhatják a Darwin awardot.

  Válasz
 4. PDA_FAN

  Lássunk tisztán.

  Tibike (aki a végén nem véletlen vazallus), nem elég, hogy a Gébicsben kisegítő, még van pofája benyalni a kedves vendég törkölyét is. A borravalót ezután lesheti, sőt, mivel földeletlenül itta a törkölyt, még a vendéglő és a vendégek állagában is maradandó kárt okozott. Ehhez képest akár mezítláb is bejöhetett volna, hogy legalább az üvegszilánkokat talpával semlegesítse.

  Válasz
 5. Anyátok

  Tibike korához képest azért elmondható, hogy stílusa szép, technikája kiforrott.

  Válasz
  1. Joskapista

   Dehogyis. Hiszen simán csak megissza. Nem ám szó szerint bedobja, mint a gyakorlott ivók, hogy repül a levegőben a feles, a pohár formáját megtartva.

   Válasz
 6. corry

  Úgy-.ahogy belefér az NCH kategóriájába a szituáció, tisztelettel. A munkavédelem smafu, mi?

  Válasz
 7. hozé

  Merugye ha az ember italboltba megy, akkor vegyen a lábára legalább egy kisautót, vagy talicskát.
  Esetleg vasalót, vagy rádió készüléket. Vagy grill sütőt. Vagy valamit.
  A cipő itt nem játszik.

  Válasz
 8. rejtelmesrengeteg

  Ez valószínű a gyanús eredetű pancs fejlesztett változata volt már, mert nem csak a lágy szövet mállott le a csontokról, hanem egy az egyben elreagált a kistibi a szesszel. Egyébként pedig semmi abszurd nincs abban, hogy elektromos vetülete is van a fogyasztásnak. Az erős alkoholtól megváltozott a kistibor testének elektromos vezetőképessége, és a heves kémiai reakció emellett elektromos áramot is generálhatott a testében. Mivel le volt földelve, ez az elektromos töltés a testén keresztül a földbe távozott, csak közben kicsit rásegített tibike dezintegrációjára.

  Válasz
 9. Joskapista

  Na jó, ez a rajz számomra túlságosan abszurd. Mint a múltkor a Hérás.
  Eleve van valami a Tibike lábán, nem mezítláb van. Meg mi ez, hogy megbassza az áram a pálinkától? Mert ugye sokmindent el lehet képzelni erős, vagy rossz pálinka hatásaként, mármint művészi ábrázolásban, nade áramütés? Hát ez annyira távoli, mintha, mittudomén, egy villamos esett volna a fejére.

  Válasz
  1. Tibor, akinek villamos esett a fejére

   Igen, a felháborodás jogos. Ez a rajz nem a realitás talaján áll. Ugyan kérem, méghogy áramütés!? A kisfiamnak mégsem mondhatom azt, hogy ne igyon sok pálinkát, mert megbassza az áram. Nem, Grafit, ez tényleg túl sok! Most telt be a pohár! Tessék önkritikát gyakorolni és a továbbiakban az alkoholizmus káros hatását májzsugorral illusztrálni.

   Válasz
    1. Grafitember Szerző

     Köszönöm. Így van. Lazábban tessék masoknak is asszociálni. Vagy Garfield.

     Válasz
    2. Joskapista

     A földelésről asszociáltam az áramra. De így akkor megint nem teljesen tiszta. Mert a “húzzál a lábadra valamit” az végülis (némi segítséggel) leesett (rádiót, kisautót, vasalót, akármit), de milyen földelésről van akkor szó, ha nem elektromos?

     Már elnézést, hogy ennyit akadékoskodok, de ez tényleg egy “nagyon lazán asszociálós” rajz, hogy a Mestert idézzem.

     Válasz
  2. Dominoman

   Már annyiszor elmondtuk, hogy a Mester rajzait érezni kell, nem érteni. Aki érteni akarja, az olvasson Origót!

   Válasz
 10. Sztalics Naja

  Tibi bácsi mivel hígította a törkölyt? Óleummal??
  (Mondjuk pont ilyenek miatt helyezem előtérbe a vodkát.)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .