Grafit élőben! Dedika! Könyv meg naptár is! És sör!

Addig is, míg Grafit az ország főbb gyorsforgalmi útjain cikázik és nem tud ide rajzolni valamit, Röné meghirdeti helyette az idei dedikákat.

Helyszín:
Ráday Csakszép (na jó, Csapszék), Budapest, Ráday u. 17.

Pöpec sörök és egyéb italok kisfiúknak és nagylányoknak, valamint fordítva. Kocsmárosék azt ígérik, kenőcsök és virsli is lesz annak, aki éhes. Fogyasszatok, mert szombaton a főnök rendezvényét fúrták ki miattunk! :)

Dedika1:

2019. december 13-án, pénteken délután öttől este 11-ig 

Dedika2:

2019. december 14-én, szombaton déli 12 órától 17 óráig (hogy azoknak is jó legyen, akik a gyerek miatt nem érnek rá este)

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan most is csinálunk sorszámosztást a Linistry jóvoltából. A fejlődés megállíthatatlan, immár időre is lehet foglalni. Hogy minél több ember kapjon rajzot, tíz percenként adunk ki sorszámot, és mindenkit nagyon szépen kérünk, hogy ehhez méretezze a kért rajzok számát és bonyolultságát.

Viszünk régi könyveket, új könyveket, új naptárat, és ha valaki pólót vagy mást is szeretne, rendelje meg a webáruházban (itt jobbra, a könyv ikonra kell kattintani), és elvisszük neki oda.

Sorszámot húzni ezen a linken lehet:
http://napirajz.linistry.com/ 

 

 

6 thoughts on “Grafit élőben! Dedika! Könyv meg naptár is! És sör!

    1. Domino

      Nemsokára kiderül, hogy be lehete lógni sorszám nélkül. Ha nem, akkor otthagyom, mint eb a lada szamarát.

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .