24 thoughts on “EGY MÉTERRE

 1. longstar

  ehhez most kellett a kommentek, de mar mindent ertek. sot, eztan szisztema lesz, hatha kapok otthoni hitvesi pirospont. elrakom szukebb idokre, mikor sok fekete jar.

  Grafit tortenete viszont meglep es szomoruva tesz. Eleve nem ertem miert kell az ilyent, es akkormar vegkepp nem, miert neked. Oh well.

  Válasz
  1. Okostóni

   Utálok viccet elmagyarázni, ugyanis a viccmesélés egy intellektuális folyamat – nem árt, ha a befogadó közeg rendelkezik némi szürkeállománnyal.

   Tibor olyan sorrendben (sorrend ~ szisztéma) rakta fel a pénztári futószalagra az árut, hogy ami legelöl van, fizetés után azt rámolja be legelőször, az kerül legalulra a zsinórfüles szatyorba. Ami pedig a futószalagon leghátul van, értelemszerűen az lesz legfelül. Oszt mikor hazaér és belép az lakásajtón, elkezdi berámolni az élelmiszer tárolására szolgáló tereptárgyakba az árut a szatyorból – felülről kezdve. A lakásajtóhoz legközelebbivel kezdi és ahogy halad beljebb az ingatlanban, mindig olyan kaja lesz legfelül a szatyorban, ami abba a tárolóeszközbe kerül elhelyezésre, aminél éppen jár. A sorrend kívülről befelé haladva a lakásban: két konyhai szekrény, hűtő, a fia a mosogató mellett, végül spájz.

   Az óraműves nyugger felismerte, hogy van valami szisztéma abban, ahogy a futószalagra kerültek az áruk, csak nem jött rá, hogy pontosan micsoda, ezért kérdezett rá.

   A szisztémában pakolást lásd alább, már belinkelte a kolléga. Szisztéma sokféle lehet: alak, szín, forma, szatyoregyensúly – és jelen képregény alapján kipakolási sorrend is.

   Válasz
   1. Subidu

    Mindent vágok mégis, kivéve a gyereket a csokival. Az nekem a fals klimpír a szonettben, valahogy.
    Köszönöm hogy leereszkedtél a szintemre. :)

    Válasz
    1. Zozó

     Akkor Te nem voltál ezek szerint soha kisgyerek, aki minden mást háttérbe helyezve (lélegzés, egyéb felesleges dolgok), csoki után nyújtózkodott mindkét kis praclijával. Ítélet: Távozz tőlem, Sátán! :D

     Válasz
    2. PDA_FAN

     Ismerjük fel Tiborunk látens jövőbelátó képességét: már a kasszaszalagnál pakolva tudja, hogy hazatéréskor fia a mosogatótól egy méterre fog állni.
     Kvéve, ha ez egy előre elrendezett koreográfia, és Kistibor csak akkor kapja meg a csokit, ha apa által kijelölt helyen várakozik.

     Válasz
 2. fhaszorrú majom

  gratulálok az indexes egy vérből vagyunk paródiához, kurva jó lett. csak így tovább. zseniális. akartam venni naptárat, de így már fogok. mikor lesz majd zs-kategóriás rajz? (ha érted, hogy mondom)

  Válasz
  1. Grafitember Szerző

   Nem paródia volt. A dalhoz semmi köze a rajznak. Egyébként pedig, nem kell ilyen furcsán fogalmazni. Az egész internetet azért találták fel, hogy lehessen álnéven zsidózni.

   Válasz
   1. f.m.

    egyáltalán nem azért találták fel, de nem meglepő, hogy a kapálózó védekezés gyanánt mindig valami ilyesmi narratíva kerül elő (hogy minden ellenük van mindig)…
    magyarozni bezzeg lehet

    Válasz
    1. Grafitember Szerző

     Nos, az a helyzet, hogy az összes gyalazkodó email, amit kaptam, tartalmazta azt a motívumot, hogy takarodjak vissza izraelbe. Az összes. Azaz, csak zsidó lehet az aki “ilyet mereszel”. Az “ajvékolast” hülyeseg számonkerni, ha előtte masszív zsidózás van. Az ember vagy zsidó, vagy nem, nem választás kerdése. Agyatlan, faszfej nacinak lenni viszont csak allapot, azon lehet segíteni. Ha va rá igény.
     Én nem vagyok zsidó, sem náci, téma -részemről- lezárva.

     Válasz
     1. B.Sz

      Hogy mennyire kis szofisztikált ez a maki, biztos lvl 2-es változat, aki már tudja, hogy van olyan, hogy irónai, csak művelni még nem tudja.
      Grafit, kitartás!

      Válasz
   1. Abc

    Kaufbass, letépett csomagtartó, régiszépidők.

    Nyegletibort nem nagyon zavarja az önbizalomtól túltengő, kulcsos öregtibi.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .