32 thoughts on “HAJCSAT

 1. NCH chip

  Grafit köszönet!
  A kedves olvasótársaktól segítséget kérek. Osztálytalálkozóra készülvén régóta keresem azt a régi rajzot, ahol két régi osztálytárs kedves szavakkal üdvözli egymást. Szultánnnal má mindenhogy kerestem, de hiába. Ha nem lesz meg, kussolva elódalgok…

  Válasz
  1. naebneerG

   Ha már segítségkérés…ma a „7 méter” napirajzos pólómban jöttem be dolgozni (tegnap Better call Saul, azelőtt sértődős rigó, a változatosság kedvéért). A feleségem reggel feltette a nagy kérdest, hogy mit válaszolok, ha valaki nekem szögezi, mitől 7 a hét. Rávágtam, hogymer’ a Gébicsbe’ hét méter hosszú Röné előtt a pult, szkész, de nem találom a referenciarajzot. Aki ismeri a linket, lécccci másolja már be – előre is köszönöm.

   Válasz
 2. Gsdubrtp

  Ebből hianyzik a poén. Azonkívül, hogy röhögünk a testi fogyatékon.
  Legközelebb felpofozhatnál egy kerekesszékest, hahahaha.

  Hiába no, a ruszki magaskultúra szeretete befigyel orvul.

  Válasz
  1. Grafitember Szerző

   Van kislányod, vagy esetleg kettő, mint nekem, akik azt tapasztalják, hopgy törik a műanyag csat, mint a ropi? Ennyiről szól a rajz. Milyen testi fogyatékról beszélsz? Hogy valaki NAGY???
   Hogy jön ide a ruszki magaskultúra? Te vagy az, Subidú, másik nicknévvel? Ennyire semmit nem találsz az interneten, vagy ott kint, a való világban, hogy vissza kell járnod ide fröcsögni?
   Az ukránokkal vagyunk szerintem itt mind, de legfőképp az őrület ellen, próbáld ezt feldolgozni és legfőképp átgondolni. Igen, a napirajz szar, mindig is szar volt. Lapozzál.
   Szép napot neked.

   Válasz
  2. rejtelmesrengeteg

   Hol itt a testi fogyaték? Emőke minden tekintetben felsőbbrendű más emberekhez képest, hiszen nagyobb, erősebb, és noha kora zsenge, egyedül megy a barkácsáruházba, hogy a piac hiányosságait ötletes rögtönzéssel hidalja át. Ez szimpla evolúció a korai stádiumban. Ne legyél már ilyen savanyú.

   Válasz
 3. almafa

  Szívesen megnézném Emőke cipóvásárlását.

  Természetesen a ” nagy fejes ” autójával mennének,de a zsákvászon szövésű harisnyáját a nagy lábköröm enyhén kilyukasztotta ,amit egyébként lemez vágó ollóval lehet csak szabályozni, és több alkalmazott hidraulikus préssel helyezi lábacskájára a 38-as tűsarkút.
  ( Persze a tű 16-os betonvas )
  Szeretem a végleteket.

  Válasz
  1. rejtelmesrengeteg

   Kétlem, hogy bárki el merné rabolni a Emőkét. Vagy el tudná rabolni. Akit nem félemlít meg helyben a 276 centis testmagassága, és a hegyi gorillával vetekedő testsúlya, az sem fogja csak úgy a hóna alá csapni, hogy nosza fussunk. Ha valaki elcsalogatja cukorkával, és valahogy ráveszi, hogy a furgonba oda be, ő akkor száll ki, amikor ő akar.
   Ami miatt esetleg aggódni kell, hogy gereble helyett naivan lombseprűt vesz.

   Válasz
   1. Begyowsky

    Vagy ajtópánt helyett zongorapántot. Egy gyermekcse nem feltétlenül ismeri a különbséget ajtópánt és zongorapánt között.

    Válasz
    1. rejtelmesrengeteg

     Bevallom, én sem biztos, hogy meg tudom különböztetni. Pedig már nem mai Tibor vagyok. Ebből csak annyi következik, hogy nem engem kell elküldeni Emőkével ajtópánt vásárolni.

     Válasz
 4. rejtelmesrengeteg

  A gyermeklányt NEM piszkálják az iskolában. Egyszer Tibika a 2-B-ből csúfolta a méretei miatt. Egyszer. Ugyanakkor kíváncsi leszek, felnőtt állapotban milyen méreteket ölt. Akkor már biztos, hogy nem játéklovat fog szorongatni. Bár ahogy fentebb megjegyezte valaki, ez már most erőst kétséges.

  Válasz
  1. Zozó

   Tibika azóta csak lóba**ó betűkkel nyomtatott mesekönyvet tud kisilabizálni, és csövön kapja a bundás kenyeret. Pech gehabt.

   Válasz
 5. Laszlo Csaba Takaro

  miert erzem azt, hogy a szerzö lanyos haztarsaban a fenti rajz önelterajzi ihletesü? :D :D

  Válasz
 6. PDA_FAN

  Reméljük, hogy a rózsaszín festék alatt nem kezd el rozsdásodni a gereblyevas. Nagyon csúnyán mutatna.
  Továbbá a méreteket tekintve felmerül a kérdés, hogy ha a gyerek ekkora, akkor a kezében szorongatott unikornis (csillámpóni?) nem is játék, hanem IGAZI?

  Válasz
 7. Sneci

  Bakker, elképzelem Emőkét mint Melák sosem látott feleséget, a hupikék törpikékből :-) Az tuti, hogy mondatszerkesztés oldaláról is illenének egymáshoz: „Melák éhes. Melák enni akar.” vs. „Erős hajam van. A hajam is erős.” :D

  Válasz
  1. kussolva jatszodok

   nalunk a laprugo volt a megoldas mindenre is, de abbol csak pattintos hajcsat jonne ki

   Válasz
 8. bervas

  Ej, ezek a kamaszok :-)
  Meg a szülészorvos, varrás közben: „Ezt lehet, inkább császárral kellet volna… de már mindegy.”

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .