35 thoughts on “HÁTÁRA

 1. corry

  Azért annak idején az ilyen és ehhez hasonló atkákkal a tatai Kakaó Kupán feltöröltem a tatamit. Ötös egységcsomagban küldtük vissza ezeket Pápua-Új Guineába vagy hova a faszomba. Csak ugye, anyám díszlettervezett, sose volt deviza arra, hogy kimenjek Grúziába, hetvenkettőben meg a térdem, vágod, rövid szenvedés után eltávozott sorainkból. Nyáron még átmásztam a Balatonboglári Bányászhoz, persze már csak endékásokat kúrogatni, aztán jött a mondat végére a pont. De hát az még más világ volt, vágod, akkoriban még légvédelmi golyószórókat pakolgattak az ember szájába, nem faszt.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Konkrétan papír alapú papírt olvas. Mellesleg a strandra az visz okostelót meg tabletet, akinek vagy jár az őrző-védő nagymami a cuccok mellé, vagy szeretné a strandtolvajokat határozott anyagi előnyhöz juttatni.

   Válasz
  1. bazsix

   Anyuka bénán dob. Rövidet és mellé. + kieshet a melle a bikinifelsőből ahogy hadonászik, és erre összesereglenek a környékbeli beserkerek.

   Válasz
  2. Adri

   Valószínűleg a kölyök nyaraláson kívül is anyukával tölti a legtöbb időt, ezért vágyna kifejezetten Tibor kitüntető figyelmére. Ez azonban sajnos nem történik meg, így az utolsó képkockán kisTibor a kilátásba helyezett ígéretek közül nem is igazán a lángosnak és a társasnak örül, hanem a probléma várhatóan végleges megoldásának, mert a biztos semmi is jobb a bizonytalan – és többnyire meddő – várakozásnál.

   (Na jó, ne hallgassatok rám, a gumimatrac-elméletek jobbak. Csak tudnám, mikor lettem ilyen depistakony, hogy a Napirajzból is kimazsolázom a bánat!)

   Válasz
 2. Falugazda

  A Tibor a, e! nem is ember. Egy felfújható matracszerűség, lehet ilyeneket látni sültkrumpli formától az aligátorig. És lassan ereszt is, figyeljétek meg a térdhajlatának eltűnő ráncait. Szvsz csak anya szívatja az egybenyakú, csálészemű kis csírát. Szegényt.

  Más:

  Grafit!
  Hová küldhetem az I. Szarvasi Kacsaütő Házibajnokság képi dokumentációját?

  Válasz
 3. PDA_FAN

  Tibor a kacsaütés szabályait tanulmányozza. Miután szombaton csúfosan kikapott a szomszéd lakótömbben lakó Eduárdtól és szesztestvéreitől, itt az ideje újraértelmezni a seprű fogalmát.

  Válasz
 4. szaszi

  Jaj sejtem már.
  Zakuszkaja-Potomkin legújabb szakkönyvébe merült el Tibor.
  Így már érthető.
  De mi lesz az,freezbi dobás hassal….vagy
  Lángosevés háttal…asszonyütés gyerekkel…

  Válasz
    1. Sztalics Naja

     17 éve. +5 hogy csak együtt éltünk. Tudom, vannak mazochista faszik. De nők is.

     Válasz
 5. lyakab

  Tibor keresztrejtvenyt fejt, es megakadt egy 8 betus hangutanzo szonal.
  Vagy elkurta a sudokut es keresi a hibat.

  Válasz
 6. Sztalics Naja

  Bazze! Tibor ponolyan, mint az én férjem!!!! És a lapáton is már többször gondolkodtam… Ha anno agyonütöm, már szabadultam volna… Vodka forever!

  Válasz
 7. fasz

  Lángos most nekem is csúszna. Fura, hogy mindenki relatíve arányos testű, még egy deformált fóka sem tűnik fel sehol.

  Válasz
  1. Zoltan

   Mert a fókák súlyosan alulreprezentáltak, minden – plüss, rajzfilm, mese, avatar, napirajz – tekintetben.

   Válasz
  2. rejtelmesrengeteg

   Tibor a nap hátralévő részében nem üzemel. Kérjük hagyjon üzenet.

   Ugyanakkor lehet hogy a testek arányosak, de az asszony helyzetmegoldása, és az, ahogyan az utód ezt lereagálja kellőképpen helyettesít bármilyen deformált fókát. De ha testtorzulásra vágysz, ajánlom figyelmedbe Tibor frizuráját, mely kétségtelenül nullásgéppel lett tarvágva, ugyanakkor Grafit szaggatott fejkörvonallal érzékeltette ezt. lehet hogy ezen a lapát se fog. Illetve megüthető az arca hátulról.

   Válasz
  1. bandiras2

   Nem kikapcsolt!
   Tibor nincs ott!
   Ez a Tibornak látszó gumitömlő fel van fújva, és anyuka nagyon meg fog lepődni mikor megpróbálja majd leütni.
   De az igazi kérdés: Hol van a Tibor ha itt nincs?

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .