KALKULÁLJA

Elôre szeretnék elnézést kérni az undorító téma miatt, de a világnak ilyen része is van, ha belekezdtünk, akkor járjuk körül a témát rendesen.

Egy hét múlva ilyenkor már idegesen fogom elôkotorászni a Tintenpeneket, meg torok-köszörülve várni az elsô kedves olvasókat. A könyvek készen vannak, a kiadó szerint jól sikerültek, már csak nekem kell hazajutnom épségben, Daewoo Nubira személygépkocsin, a Brenner-hágón.

Gyertek minél többen, és most, kalkulálja be!

50 thoughts on “KALKULÁLJA

  1. okostojás

   A 4. képen az álló fickó kezében lévő izé végéről hiányzik a két fekete izé. Hú, de rohadt szemfüles faszfej vagyok, hogy így kiszúrtam. Ti jöttök.

   Válasz
  2. fraki

   Nem vágom, hogy a néni hogy kerül hirtelen kötő-garniturába. Valamint tisztázandó, hogy a bal kéz tűje célzatosan irányul-e az úr eddig érintetlen jobb orrlyukába, illetve hogy egyáltalán oda irányul-e, vagy csak optikai csalódás.

   Válasz
  3. fütyike

   alja kis faszcsírácskák, mit nem lehet érteni egy sztorin, amit a hereáztató gyógyvízben mesél Tibibá???

   Válasz
  4. Gabi

   Mit lehet ezen nem érteni? Az úr orrot túr, mert nem bírja kifújni. Elmagyarázza a néninek a dolgok állását, aki erre átmegy segítőbe, és a kötőtűvel kipiszkálja neki. Azt bele kell kalkulálni, hogy a busz ráz, ergo: nem biztos hogy a néni azt a fikagombócot fogja kipiszkálni, ami már annyira kemény, de még csak akkora, hanem az is meglehet, hogy az orr porcrészét áttörve a kötötűvel a homloklebenybe hatolva azonnali homloklebeny-elirtást végez.

   És mindezt a sztorit a hereáztató gyógyvízben meséli el Tibibá kedves ismerősének. Az már alternatíva, hogy Tibibá volt-e a fikatúró úr, és ez egy fiatalkori sztori, esetleg ő a buszsofőr, vagy az ő szemszögéből látjuk (azazhogy szemben ül a mammerral és a túróúrral.)

   Jaj, most már érthető? Nagy vagy Grafit.

   Válasz
  5. grafitember

   Gabi, köszönöm szépen!
   Bôrtok,
   A hátsó csávó kezében 2 db 30×30 as L profilacél van, az egyik végükön 8 mm széles, és 30 mm nyitás van. Az élek le vannak gömbölyítve és fekete Trinát zománccal vannak lefestve.
   Tibor azt reméli, hogy a hálószobában a falra szerelhetô TV-állványt így meg tudja hosszabbtani, és a nappaliból, a Plazma miatt kiszorult ITT-t ezekkel fel tudja szerelni a kis Orion helyére.
   De mindezt már nem tudja meg, hiszen a másnapi szalagcímek valahogy így szólnak majd: “Saját fikájába fulladt a szecsôi férfi”.

   Válasz
  6. Kanóc

   Bőrtok
   A háttérben az úr méretre vágott szögvasat szállít, újságpapírba csomagolva, madzaggal átkötve. Szerintem

   Válasz
  7. thenx

   Vasztakurva! Engedtessékmeg részemről is a hübezmeg :) Ez így nagyon rendben van, főleg utolsóutáni kocka írásban elmesélve, mestermű :)
   Figyeloda, vloholin! ;)
   0sRzYs

   Válasz
  8. KáGé

   Erről az életre kelő a fikáról most a Vektor című film (remélem megvolt már) tükrös jelenete jut eszembe. Az se egy gyenge menet :D
   A rajz meg zsír, az.

   Válasz
  9. Tudatlan

   Kedves Mester!
   Felvilágosításilag kérdezném, hogy a könyvbe az itt megjelenteken kívül is találhatók rajzok? És az autogramozó helyen is vásárolható a termék?

   Válasz
  10. Tibibá

   Hogy a költőt idézzem (a kutyás témából): “PFÚJ BAZMEG” :D
   Amúgy ide kapcsolódik az a vicc, amit igazán jól csak mutogatással együtt lehet elmesélni:
   Pistikét vásárolni viszi az anyukája. Megállnak egy áruház előtt, muter megszólal:
   – Kisfiam, ide most bemegyek, várj meg itt kint, rögtön jövök.
   – Rendben, anyu – mondja Pistike, majd beletúr az orrába.
   Muter “kicsivel” később visszatér:
   – Ugye nem vártál sokat, kisfiam, nagyon siettem?
   Pistike (méter átmérőjű galacsint forgatva):
   – Neeeem, anyu…

   Válasz
  11. Vipera

   A fika ahogy ellepi a kezét a hátsó fickónak, olyan mint amikor Neo kezén a mátrixban a tükör végigfolyt.

   Válasz
  12. miles

   Megfigyelted, annak az esélyét, hogy valaki munkaidő után belépjen a szobádba hatalmas mértékben megnöveli egy alapos, mélyreható orrturkálás? {ha most zavartan félrenéztél, akkor is be kell ismerned, létezik az a szúrós fajta fika, amitől egyszerű orrfújással nem lehet megszabadulni}

   Válasz
  13. lr

   A szögvasra rájöttem magamtól. (A 4. kockán megpróbál elbújni a fikatámadás elől, az 5.-re pedig újra előbújik, megnyugodva konstatálva, h nem ő lesz az áldozat. Vagy egyszerűen csak összement az _elhűlő_ gazdi kezében…ehhehe.)

   A néni a táskáját maga mögé rakta, amiből is ezt előkerült a kötés. Azért a jobb orrjukat támadja, mert ő csak annyira szaxerű, amennyire félre is szaladt a kötőtű.

   Na de ne elemezzük már széjjel! ;)

   Válasz
  14. flipvariál

   Béla (az állat)

   a megszokott színvonal alatt ugyebár Aeditkenéni kilógó bordáit sövényvágóval kurtító mentősökre, saját ürülékét a végbelébe visszaszívó kutyákra és bohócok ánuszába föltolt nitrogén (hélium?) gázpalackokat kell érteni, HMMM?

   Válasz
  15. Almaspite

   Rohadjak meg, Tibibá fején olyan szocreál fürdősapka van, amit a hetven és a halál közti vénasszonyok hordtak a Palatinus strandon, a gyógyvízes medencében! Az anyag felületéből kiemelkedő, stilizált rózsákkal díszített förmedvény! Boldogult nagyanyám is ilyet hordott, megismerem!

   Válasz
  16. Vipera

   A szocreál nyugdíjas-gyógyfürdős környezetbe tökéletesen illik a mono kisrádió. Valószínűleg a Kossuth szól rajta. A szolnoki uszoda tipikusan ilyen hely volt (amíg be nem zárták pár éve)

   Válasz
  17. rifter

   az van ezzel a rajzzal hogy amikor hajnal kettőkor sipoló orra ébredtem (Sajátomra) RÁJÖTTEM! miről szól a rajz. ijesztő volt.

   Válasz
  18. bzö

   Almaspite:
   ésbakker volt olyan tavirózsás úszósapka is, amin béka is volt, kajakra.
   Haljak meg.

   Válasz
  19. páratövis

   Nem tudom nem észrevenni, hogy Tibibá’ sasorra megegyező képet mutat a profilléces kedves fiatalemberével…

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .