34 thoughts on “KLAK!

 1. Zsolt

  Colostokom nincs, de leven IT crowd, USB-s kabeles egerrel begyakorol, mert nem latok figyelmeztetes Don’t Try This at Home.
  Kevero gepem se nem van. Majd kepcsoves 24 colos monitor teteje lesz a platform.

  DE mi van, ha nem Klak!, hanem Ping!? Az nem lesz jo.

  Válasz
 2. falugazda

  1. kép: Kőműves Tibó a rajtvonalon. Az optikai szenzorok felmérik a cél irányát, távolságát. A szájában tartott füstölgő staub valójában az aerodinamikai szenzor, mutatja a légmozgás irányát, sebességét, ritmikusságát.
  2. kép: Az optika átvált célkeresésről célkövetésre. Az aerodinamikai szenzor kikapcsol, folyamatos működése zavarná a sikeres végrehajtást.
  3. kép: Cél bemérve, rögzítve. A kibocsátott vegyes gőz/füst kettős célt szolgál: egy utolsó mérést a légköri viszonyokról, valamint az egyéb, a célfeladat végrehajtásához nem szükséges belső rendszerek lassítása. Az irányítópulton az összes ellenőrző lámpa átvált sárgáról (=READY), zöldre (=GO).
  4. kép: SCHLADMING!…..KLAK!

  Mindeközben Tiborunk nem is tudja, hogy ez a mozdulatsor a génjeiben van kódolva. Honfoglaló szittya ősei karikás ostort használó mozdulata ez a XXI. századra optimalizálva.

  Ennyi. Egyszerű ez kérem, mint a faék.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Jó, de segédmunkások „elméleti” képzése – az csak egy fikció. Épp olyan, mint a fénysebesség felett repülő Millennium Falcon, vagy a mesében a hamvaiból újjáéledő főnix, vagy az igazmondó politiku… izé… igazmondó juhász…

   Válasz
 3. tibi

  a segglyuk szaj beszivaskor, epic
  az volt mar, hogy mostanaban miert nem frissulnek igazan az indexes rajzok?

  Válasz
 4. Béla, az állat

  Kerekedik szépen az épitőipari saga. Engem érdekelne Tiborunk cirkalmas káromkodása is, feltéve, hogy legközelebb
  a, pontatlanul céloz,
  b, életre kel a gép és benyeli a sert.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Dehogy nyeli be a gép. Ezt a gyakorlatot Tiborunk még a műszak előtt mutatja be, majdnem színjózanul. Csak egy kétdekás ment a gallér mögé a kisbolt mögött, ahol megvették a parizert. Amíg az első ampulla sör le nem csúszik, a keverőt be se dugják a kettőhúszba. Sőt, még a főnök se érkezett ki a munkaterületre, hogy leordítsa a hajukat. Meg különben is, amióta a szomszéd felnyomta őket az önkormányzatnál a hajnali csörömpölés miatt, fél 8 előtt csak téblálbolnak, meg a lapáttal igazgatják a sóderhalom szélét elvágóra.

   Válasz
   1. Béla, az állat

    Ez mind rendben van, de én olyan szürreális feléledésre gondoltam, mint amikor a banyatank bekapja a tartalma iránt érdeklődő riporter csajt…

    Válasz
    1. PDA_FAN

     Végül is az egész építőipar egy szürreális világ, így miért pont a betonkeverő ne tudna életre kelni…?

     Válasz
  1. Schladming

   Igen, remek mozdulat.
   Arra következtetek, hogy Tibó pétanque-ban se lenne utolsó.

   Válasz
 5. tudatom

  ez egy múltbéli jelenet. az ilyen barkót és sapkát viselő arcok utolsó példányait kb. 10 éve vitte el az alkoholizmus 50 évesen. tisztelet a kivételnek

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Dehogy haltak ki. Gyere sűrűbben Szecsőre. Meg a fővárosi munkáskerületekben is akad még néhány félreeső italkimérés, ahol ott söntölnek (= támasztják a söntéspultot). No meg a jó kis lakótelepi földszinti tárolókból kialakított búfelejtők! Ott van csak igazán élet!

   Válasz
  1. PDA_FAN

   Nyilván jobbkezes. A staubot ballal is lekezeli, mivel jobbjában már ott figyel a zollstock, méghozzá a feladatra pontosan előkészítve. Nem csak úgy össze-vissza behajlítgatva, mint amikor műszak végén pánikszerűen elhagyjuk a munkaterületet.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .