22 thoughts on “KISKALIBERREL

 1. Martalóc Zsúrvekni

  Úgy szügyönlőtte, hogy még a hűtőrács is leugrott a Mufftángról…

  Válasz
 2. rejtelmesrengeteg

  Ez erősre sikeredett. Főleg Tibor mérsékelt érdeklődéssel kísért helyzetértékelése.

  Válasz
   1. Ati

    Az oké, hogy minden szitura van egy odavágó (KLÁN!) Grafit rajz, de hogy az úristenbe találjátok meg? Mert hogy mindig van egy lurkó, aki rávágja a tutit, az kurvaélet. Ki van otthon nyomtatva az összes? (mondom mindezt mélységes tisztelettel a hangomban)

    Válasz
    1. Béla, az állat

     Elég sok beég. Olyan szinten, hogy a régi kabarékhoz hasonlóan szó szerint tudok belőle idézni. Vagy kuncogok, ha az utcán szembejön egy tipikus karakter. Főleg azokkal a rajzokkal vagyok így, melyeken anno visítva, könnyezve röhögtem. A panelból lövöldöző Tibor is ilyen.

     Válasz
 3. PDA_FAN

  Azér’ ezt gondoljuk végig, Béláim.

  Ha nekem van egy kincset érő Mustangom, akkor nem a negyediken lakom.
  De ha mégis ott lakom , akkor nem lövöldözök onnan, mert lehet, hogy eltalálom az autót.
  De ha mégis lövöldözök, akkor legalább kiskaliberrel, mert az legfeljebb a fényezést karcolja meg.

  Hát így.

  Válasz
   1. PDA_FAN

    Attila: ottan lakol a Pasaparkban? Szerintem az nem az a hely, ahol a céltalanul lődörgő humánértelmiségi az autók motorházán fetrengve álmodja a dolce vitát, Anita Ekbergnek képzelve magát. Ott a dolce vita maga a verejtékes rögvalóság.

    Válasz
  1. Snóri

   Nem jártál még lakótelepen a kilencvenes években Tibi? TT kupék meg bálnamercik a panelok között, mer a Tibi inkább nyomorog muterral, de a kocsi legyen fasza!

   Válasz
   1. PDA_FAN

    Úgy, úgy. Inkább a híd alatt lakik, de E36 virítson a parkolóba’…

    Megélhetési nepperkedésből igen sokan éltek annak idején. Havonta lábon behoztak 1-2 verdát németből, néhány hétig villogtak vele, aztán elpasszolták,és jött az új. Amíg német zoll rendszám volt rajta, addig máshol parkoltak, de a vámolás után már magyar rendszámmal büszkén feszített a 26. épület 97-es lépcsőháza előtt közvetlen a lépcsővel szemben a gépsárkány. Úgy, hogy a műkörmös csaj is lássa, aki a tárolót bérli, neonzöld „Műköröm Stúdió” feliratú cégtáblával a bejárat felett.
    Szomszédoknak is lehetett virítani, hogy lámcsak, a kis Gézengúz Bendegúznak hogy felvitte a jóistenke a dolgát, hisz’ már megint milyen menő talyigája van nekije.

    Válasz
 4. mrb

  Occsón megúszta E! Ha az én muftangámon héderelt volna, lemegyek oszt’ leszedem a fejét.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .