24 thoughts on “DESZKÁKAT

 1. Msmester

  Az IFA azt mondja, hogy “EINS!”, amikor beveszi a fokozat! Kimentem apósom kertjébe, kipróbáltam és TÉNYLEG ezt mondja! Meghajolok szakmai tekintélye előtt!

  Válasz
 2. yenoee

  Sírva röhögtem amikor először láttam, és most is, amikor visszajöttem a kommenteket olvasni.

  Válasz
 3. Geddy

  Persze! A deszkákat srégen, túlnyúlva rakták fel. Először azt hittem, párhuzamosan nekitámasztva a gjmű vezetőfülkéje hátuljának. De akkor nem takarja a kilátást. A történetmesélés és az ábrázolás térbeli átgondolásra sarkallja a hozzá nem értőt.

  Válasz
 4. bandit

  Viszik az ellátmányt a koncertre?
  Az ott nem túl sok palánknak való, majd sorsolnak hogy kinek jut?

  Válasz
 5. PDA_FAN

  Tibor halála értelmetlen véráldozat a közlekedés oltárán, hiszen a sok kedves autóstárs amúgy is jóindulatúan figyelmezteti a zöldnél beragadt versenyzőt, hogy húzzonmá’ a gecibe.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Ugyanakkor felhorgad bennem a botcsinálta fizikus: a relé kattanását nem hallhatod meg hamarabb, hiszen a fény gyorsabban terjed :-)

   Válasz
   1. Ardó

    Nade az elektronok a relé kattanása után nem rohannak azonnal a lámpába világítani, hanem előtte még megbeszélik, hogy mitis kell most csinálni, minek, és kinek lesz abból haszna, és melyikük sumákolt a múltkor, stb. Azután elszívnak egy cigit, és utána mennek világítani.

    Válasz
    1. PDA_FAN

     Ezt összetéveszted a bitekkel. A Windózban mennek így a bitek működés közben.

     Ha az elektronok is így csinálnának, akkor a nagyfeszültségre figyelmeztető “Vigyázz! Megbasz!” feliratú táblákat le kellene cserélni “Dohányzásra kijelölt hely” táblákra.

     Válasz
  1. rejtelmesrengeteg

   A köszörülés még hagyján, az is ÉREZHETŐ, de amikor beakad egyesbe, mondja is hogy eins. Tibi skalpja, és tarkólebenye egy teljesen más építkezésre megy, mint Tibi többi része a két másik Tibivel.

   Válasz
   1. Retekegér

    Mire az építkezésre érnek, Tibi is jobban lesz. Csak majd 88 meg 97 fokban rakja majd a derékszögeket és kicsit elállítódik benne a függőleges is.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .