111 thoughts on “KÖZKÍVÁNATRA

  1. soviniszta

   Beteg vagy!!!
   Nagyon!!!

   Mondjuk virágocskás mintás overálban érthető a jellemfejlődés eme stációja…

   Válasz
  2. pepszi

   Grafit! Nagyon köszi. Éppen kurvaideges voltam emiatt az ezer oldal fénymásolás miatt hármasával összetűzve a külföldieknek, de így nem kell összetörnöm semmit, elég ha elképzelen ahogy duzzadt-lilára pofozzák a kis kurvat!!!!!

   Kösz, hogy megmentettel. Emiatt most 2 sört kapsz a legközelebbi alárajzoláson.

   X3ExgX

   Válasz
  3. Gyko

   Asszem, most mar ezt is tudjuk rolad. Igen, az vagy. Grafitnak meg koszonom a hianypotlo muvet.

   Válasz
  4. mumpic

   Sziasztok!
   Egy ideje csak rss-ben nézem a rajzokat, nem olvasok már azóta komment. Mondjátok meg legyetek szívesek, hogy ez miért közkívánatra?

   Válasz
  5. kiski

   Asszem, amennyiben nem elégít ki a kisegítő iskolai pedellus karrier, jelentkezz sekrestyésnek, ott pont a te intellektusod az, amire a személyzetisek ki vannak éhezve.

   Válasz
   1. Slemmer László

    Én betanított alsekrestyés vagyok az egyik helyen ám, társadalmi munkában. Az IQ-m amúgy bruttó 136. Igaz, 25 éve mérték utoljára, de akkor is.

    Válasz
  6. ehari

   Ilyen érdekességeket olvashatunk a toitoi.hu honlapon:
   „A vécé világnapjának kinevezett november 19-én itt az alkalom áttekinteni, milyen sokat változott az emberiség viszonya saját – sokszor a maitól teljesen eltérően kezelt – salakanyagához…”

   Válasz
  7. Brick

   Szegény kislány, elmegy síelni és még azt sem mondják el neki, hogy ha párhuzamosan tartja a lécet akkor gyorsabban siklik a szar. Mire végez ilyen pózban simán aranyere lesz

   Amúgy király rajz, éljenek a folytatások/kiegészítések

   Válasz
  8. n

   Gyko, az a primitív, aki olyannyira elélvez egy overálban hugyozó lány rajzától, hogy mást primitívez le, amiért eltérő a véleménye. Hogy te is megértsd, Asszem kommentjére gondoltam, amit nemrég fikáztál le. A magadfajta rövidlátó seggnyaló népség miatt hanyatlik ez az ország..

   Válasz
  9. Terror

   Hogy a hőn szeretett mesterünket idézzem: „itt vicces, szarul megrajzolt képregények vannak”

   Az xy miatt hanyatlik az ország jellegű dolgok a bús francot se érdeklit itt. ÉS igen az overallban hugyozó lány rajza vicces.

   Nem gondolod, hogy ha ennyire fáj, akkor nektek kéne magasabb színvonalú szórakozást keresni? Nekünk ez két könyvel meg 4 évvel ezelőtt is vicces volt nem te fogsz megváltoztatni senkit.

   Válasz
  10. flipvariál

   Hogyez az n mennyire fején találta a szöget! Magyarország hanyatlásának oka = Merényi Dániel Olaszból rajzolt egy overálos picsát ami valakinek tetszett. Ebből a szarból hogy mászunk ki vajon?!!??! Atyaég, HÁT SENKI SEM SEGÍT MÁR??!??!?

   Válasz
  11. Dodó

   flipvariál: Nem azt mondta. Azt mondta, hogy azok miatt, akik egy negatív kritikára egyből gagyi személyeskedéssel válaszolnak.

   Válasz
  12. Terror

   Ühüm. És a „Primitív” mitől lesz negatív kritika? Ezt szép magyar szóval úgy mondják: Fikázás

   Válasz
  13. Terror

   Másrészről azt gondolom, hogy a mai világban annak is megvan a divatja, hogy mi a vicces. MA kulturált ember csak és kizárólag a divatos stand up comedy előadóin nevet erőltetetten akár érti akár nem. Ha nem azt találja viccesnek akkor kérem, BÜDDÖSS BUNKÓÓÓ az illető. Azt, hogy éppen mi a kulturált poén, azt technót, és nyálpopot hallgató újgazdag elsőéves egyetemisták döntik el, akiket büfészakra felvettek a felsőoktatásba, és ezért értelmiséginek gondolják magukat.

   Válasz
  14. n

   Jobb lenne ha észrevennéd, okoska, hogy az ide írogató egyének (legalább..) harmada csak azért jár ide, mert „megvan a divatja”. Legalább ezt eltaláltad.. Ezért születik annyi elbaszott komment, meg mindenki lebaszása, aki nem isteníti a „mester” minden egyes rajzát. Pedig be kéne látni, nem mindegyik ugyanolyan jó. Ő is csak ember, meg mi is másfélék vagyunk, nem mindenkinek jön be adott téma. Éppen ezért nem hiszem el, hogy 1 poénon mind a 200 komment szerzője könnyesre röhögte magát. Pedig csak ez az egy hozzászólás az elfogadott itt, bárki aki mást mond, kinézitek. Meg se próbálnék bárkit megváltoztatni, pedig egyesekre ráférne egy kis tolerancia vagy legalább 50-es IQ.

   Válasz
  15. n

   Egyébként úgy látom, szerinted, kedves Terror, az a büdösbunkó aki nem szereti a létező összes Merényi-rajzot, vagy azt a darab szart, amit a wc-be pottyant. Ja merhogy ő a zisten. Vagy mivan. A kirakatemberek meg más tészta, régen sznobnak hívták őket. Engem a sznobok nem kúrnak fel, ellenben a birkák de. Ja és csak hogy leplezzem magam, egy hozzátok illő befejezés: E! (Ettől én is olyan kurva keménynek érzem magam, de most tényleg!)

   Válasz
  16. Gyko

   Draga, egyetlen n, en Dani korosztalyaba tartozom, talan meg idosebb is vagyok egy kicsit… igen mi szeretjuk az ilyen abszurdba hajlo megnyilvanulasokat. Te nem, de hat sebaj. De ha nekem nem annyira jon be egy rajz (bar igy hirtelen nem is tudok peldat mondani melyik is lenne az) akkor nem kommentelek, csak a fikazas kedveert. Tisztelem mas munkajat es a tenyt, hogy egyebb suru dolga mellett rajzolgat itt nekuk. Ez a tolerancia, nem amit te muvelsz.

   Válasz
  17. raptor

   a pusztába kiáltok.

   elsírom magam ;'(
   emberek, nőjünk fel.
   a legtöbb rajz után ugyanez játszódik le – majdhogynem szó szerint. a fikázók is ugyanazokba a szalmaszálakba kapaszkodnak, mi is ugyanazt szajkózzunk.

   legyen úgy, hogy nem keveredünk értelmetlen verbális sárbirkózásba.
   Grafit szvsz tudja, hogy nekünk tetszik amit csinál.
   képzeljétek, annyira tudja, hogy még könyvet is adott ki a napirajzzal!

   a művész úr már megírta a véleményét több ízben ezekről a lehúzó elemekről. ne csúfítsuk el a kommentfalat a hőbörgők további purgálásával.

   és jobbulást a Neked.

   Válasz
  18. Terror

   Nem, nem értetted meg. Nem tetszik neked az egy dolog, nekem is volt sok rajz ami nem tetszett.. másnak is volt.
   Viszont rohadtul nem kell ide leírni, hogy nem tetszik, mert felesleges elrontani a kedvét annak akinek bejött. Megvan?
   Én se megyek fasságokat írogatni teszem azt a Tokio Hotel magyar rajongói honlapjára, csak azért mert nem tetszik.
   És a „primitív” még mindig nem kritika és vélemény, hanem egy agyi szellentés. Régebben is volt Daninak gyengébb alkotása, és arra is le lehetett írni, hogy „Bocsesz ez most nem sikerült” mégsem lett belőle monitorfight..
   De hiába mondok neked bármit azt hiszem.

   És, az esetleges helyesírási hibákat direkt nem javítom ki ebben a kommentben, bár mindig kétszer átnázem posztolás előtt. A magadfajták szeretnek nagypofájúan belekötni, így legalább lesz ma is mire maszturbálnod. Ingyen adom, mert jófej vagyok.

   Puszi

   Válasz
  19. lazov

   Én nem tudom, kedves rajzoló, hogy miért kellett ez. Egyre ritkábban tudlak megvédeni magam előtt. Ha most eltekintek azoktól, akik mindig is meg akarták gyilkolni a téged kritizálókat és egyenesbe leírom a véleményem, akkor az arról szól, hogy évekig szerettem ide járni, de mostanra besokalltam a színvonaltól. (Tudom, akkor húzzak innen, erre magamtól is rájöttem, így is lesz, nyugi – ezt a választ már nem kell megírni. Közönség: nem kell tönkrebaszogatni azt, aki nemtetszését fogalmazza meg, mert a kritika viszi előre a világot, nem a szamárordítás. Jó üvöltözést. Ha a kedves mestereteknek ti így elegek vagytok, csókoltatom őt is a magas igényeiért. Üvöltsetek együtt.

   Válasz
  20. Terror

   Egyszerűen nem értem hol láttatok az eddigi hozzászólásokban a kritikát. 10x elolvastam az összes kommentet de nem találom. Légyszíves mutass már rá, hogy szerinted melyik komment volt a kritika.

   Ha ennyire tudjátok fikázni a színvonalat, akkor tudhatnátok, hogy a kritika csak akkor vehető komolyan, ha annak színvonala magasabb a kritizált műénél.

   Válasz
  21. attila

   büntet a rajz, mosolygtam rajta egy jót. nem fog a mesterművek közé kerülni, de nem is kell mindnek, főleg nem annak amit a köz kíván. :)

   a fikázásnak meg tényleg semmi értelme, csak azért, hogy elvegyük a kedvét grafitnak. szabadidejében nevettet minket ingyen. az is elég visszacsatolás ha nem írsz arra, amelyik nem tetszik annyira, a kommentek száma is elég nyilvánvaló feedback. amíg nem megy a flamelés.

   Válasz
  22. kiskarakter

   Ez elég röhejes. Olyan már, mintha ez nem is egy képregényblog lenne, hanem valami kikúrt etikai fórum :-) Én néha olvasok itt kommenteket, csak néha, mert igazából tojok rá. Nem rólatok szól az oldal, kedves kommentelők, hanem a rajzokról. Persze értem, hogy Daninak kell valami feedback, meg mégiscsak jobban összekovácsolódik így egy rajongói tábor. Mindenesetre respect, hogy eddig kibírta, hogy ne szüntesse meg a kommentelhetőséget. Én továbbra is jól szórakozom, de nem a kommenteken, hanem a rajzokon. Rajz, rajz, rajz. Napi, heti valami. Szevasztok.

   Válasz
  23. kiskarakter

   Jaj,most meg félek, hogy beszálltam ugyanabba a vitába. Ne válaszoljatok, légyszi! 8-)

   Válasz
  24. twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX

   Fu, de utaltam az ovodaban (anno bo 26-27 eve) a kezeslabas anorakot.

   Válasz
  25. Leriel

   VREEEEEHHHHEEHEHEHEHEEEE!!! XD

   Elpicsásodás jele = vállig lógó, hatalmas karikafülbevalók + zéró szemöldök!

   Üt! :)
   Még!

   Válasz
  26. pepszi

   hogy lássad, hogy veletlenul se toifor. ‘Es meg mielott kerdezned, nem, kurvara nem mindegy nekem!’ vagy hogy volt abban a regi postasosnyugdijasos rajzban:)

   1R4hDB

   Válasz
  27. n

   Nem az etika, és nem a helyesírás a lényeg. Nem fogom erre verni, megnyugtathatlak. Még csak nem is a napirajz szellemi szintje, mert szórakozni vágyó embernek ennél több nem kellhet. Sajnos akadnak páran, akik a M.D. által szándékosan elbaszott, 0% humorértékű szart is éltetnék (ha feltenne ilyet..), mert nem a fejüket, hanem a nyelvüket használják. Negatív vélemény íróját elhajtani, az meg a legnagyobb balfaszság. Bevéditek a gazdit, vagy mivan? Továbbra se a rajzzal van bajom, csak a közönsége egy részével. Azzal amelyik inkább meg se szólalna. És még a nemtetszésüket kifejezők rondítják a kommentfalat.. Az, hogy nem állok be a hízelgők közé, nem indok az elzavarásomra. Mondjatok jobbat, hátha elhiszem.

   Válasz
  28. Terror

   Most annyi mindent tudnék mondani erre a sok okosságra, de inkább nem teszem. Csak annyit, hogy eszedbe juthatna, hogy nem feltétlenül birka meg seggnyaló az akinek véletlenül tetszik az ami neked nem. És még te pofázol toleranciáról?

   Sorry a többiektől, hogy adtam alá a lovat:S:( A legközelebbi dedikáláson én állom az első rund! (persze nem fogom, de értékeljétek a gesztust):D

   Válasz
  29. flipvariál

   Összefoglalom:
   Tolerancia: csesztetni azt, akinek nem tetszik az, ami neked igen.
   Seggnyalás: csesztetni azt, akinek tetszik az, ami neked nem.

   És most valami egészen más:
   Ez a „blokkolnám” honnan a frászból jött? Egy hétig nem voltam interneten, most meg már mindenhonnan ezt hallom.

   Válasz
  30. renhoek

   Szerintem a „Primitív” baromira nem kritika… Ha minium azt írta volna az arc hogy „Srácok ez nekem annyira most nem tetszik kicsit már durva, de hajrá Grafit jó amit csinálsz!”

   Ezért senkinem szólt volna be az tuti. Mert ez nem fikázás, hanem vélemény. Vagy leírná, hogy hogy lenne jobb.

   Tudom a kritika épít, de a jó kritika az ami épít. Ez csak azt éri el, hogy az alkotó szarul érezze magát pár másodpercig, és rossz szájízzel „megfelelési” kényszerből csinálja a rajzait.

   Válasz
  31. renhoek

   Végül pedig annyit, hogy szerintem utálatos és hülye ötlet ez a kommentes rész. Teljesen felesleges kivesézni a rajzokat, aki érti az érti, aki pedig nem az nem. Mindig van valami monitorkarate is benne, ami totál elrontja a filingjét az egésznek.

   Ami jó lenne, az pl a szavazás, vagy csak a látogatottság… sokkal jobb fidbekk lenne Grafitnak, egyrészt mert többen szavaznának, másrészt mert a Mester nem a közönség követeléseit teljesítené, hanem saját stílusa és kedve szerint rajzolna… Így sokkal szabadabban bármit megrajzolhatna. Hidd el Grafit meg kell szüntetni a kommentelést, jót tenne az egésznek.

   Helyette legyen egy fórum, a közösség építésére, annak van értelme.

   Ezeket a rajzokat NEM kielemezni kell, hanem NÉZNI és nevetni egy jót.

   Válasz
  32. renhoek

   Utoljára csak annyit:Grafit, ezeket a rajzokat magadnak csinálod, és mi kiváltságot kaptunk arra hogy megnézzük őket :) Ez a lényeg, csak így tovább!

   Válasz
  33. tz2

   Szerintem igy nem fog aranyeret kapni. Csak szaros lesz a segge partja. Szep a taj. Aztan meg aki ide beir meg egy negativ kommentet azt voodo babaval kivegzem. Aki meg itten be akarja zarni a kommentelest az me’r olvassa? Es lo”n csend ezutan! E!

   Válasz
  34. n

   Meguntam a felesleges vitázást. Mivel én egy szóval se mondtam, hogy nekem EZ a rajz nem tetszik, és mégis nekem tulajdonították páran, úgy gondolom nem én ugatok alaptalanul a másikra. Mindössze a tetszésnyilvánítás mikéntje kúr fel, ahogy már-már elviselhetetlenül pitiző hangnemben írnak egyesek. Tegyék! Inkább nem nézem, mindenkinek így lesz a legjobb. Megkaptam már, hogy „nem értem a rajzot, ezért nem tetszik”, meg egyáltalán hogy nekem nem tetszik. Tetszik, ennek ellenére nem írom le 30 másik ember után, hogy Grafit, mekkora egy isten vagy. Mert mi a fasznak? De aki ettől közelebb érzi magát a mesteréhez, az írjon amit nem szégyell..

   Válasz
  35. s.c.

   szarul zár a kötése, azért nem veszi le a lecet. örül, hogy rajt van végre.
   mi a várakozók szemével látjuk a történet.

   Válasz
  36. Outlier

   Erdekes… En csak azt nem ertem, hogy mi a retekert kellett reagalni n-re? A hozzaszolok 1so szamu szalya: ne etesd a trollot. So. Ha. Se.

   Válasz
  37. pimas

   41. Terror: „Ha ennyire tudjátok fikázni a színvonalat, akkor tudhatnátok, hogy a kritika csak akkor vehető komolyan, ha annak színvonala magasabb a kritizált műénél.”

   ott a pont.
   A „primitív” nem kritika. Az egy böfögés.
   A nemtetszésnek lehet hangot adni, de ne magas lóról beszéljen az ember.

   Ami nekem nem jön be (volt ilyen rajz is), azt nem kommentálom. (Hozzáteszem, az általam nagyra becsült műveket sem mindig)

   Válasz
  38. btanarur

   A rajz kiváló. Mint eddig (majdnem) mind. Azonban érdemes lenne megnézni az URL-t. Traraaraaraaaáá! Remélem, kezd az értelem csillogni a monitor visszatükrözte szemekben: _nem_ http://komment.hu
   Oszt ennyi.

   Válasz
  39. Zotyo

   Engem az is érdekelne, hogy ki- és miért vette fel kamerára Henit.. újabb történetet gyanítok…

   Amúgy még mindig nagyon jók a rajzok!

   Válasz
  40. Adri

   Nem kaphat aranyeret, hiszen csak pisilni akar. (Bár lehet, hogy már edukálták ezt. :)) Amúgy TOITOI wc-re ráülni, ha tényleg csak pisilésről van szó… könnyelműség. Elkaphat mindenféle fertőzést. Az okos picsák inkább fölé pucsítanak. ;)

   Válasz
  41. 132829

   Szerintem a picsák eleve be se mennek a toitoi wécébe, merthogy „töök undiiiii” vagymi.

   Vagy lehet én vagyok aluldeterminált picsa ügyben. Javítsatok ki!

   És rigó.

   Válasz
  42. renhoek

   Blight, jól látod a picsa teóriát. Bizony engem egy picsa lökött már be tüskés bokorba, mert a TOI TOI-ból kifelé jövet jóízűen meséltem a vízben úszkáló halott virslikről, és szarkötegekről „Miiilyen undórító egy primitív fasz vagy teee” kiáltással – szóval kizárt hogy bemenjenek. Ő sem akart még véletlenül sem.

   Válasz
  43. balipali

   Üdv mindenkinek! Némi segítségre lenne szükségem: a „Bemutat ujjal a mackó” c. remekművet keresném, de hiába, pedig kitartóan túrom át az archívumot. Ha valaki esetleg be tudná azonosítani, hogy hol keressem, hálás lennék, biza.

   Válasz
  44. Gabor

   Nem ül rá. Remegő karokkal tartja magát. És még csak az elpicsásodás valamelyik fázisában van, így remény van a gyógyulására. Már ha a folyamat reverzibilis.

   Válasz
  45. flipvariál

   balipali:

   hipertibor://napirajz.hu/archives/2005/09/04/medve/

   tényleg fura, mert nincs benne a szeptemberi archívba, ugyanakkor az augusztusiban se

   Válasz
  46. Laj

   Az gáz, ha már toi toi-ba mész akkor már űjjé rá, nem? Hamárhomár.
   Szerintem AKI TIBOR AZ RÁÜL HAMÁR BENNVAN!!

   Válasz
  47. Jules

   rájöttem hol az az ottisvan nincsisott medve… az archívban az oldal alján a „régebbiek”-re katt. és ott.

   valamint köszönjük a rajz. mostmár nem csak a képzeletünkre kell hagyatkozni, és tudjuk a részleteket is, úgymint elpicsásodó Henriettán virágos síoverál. e.

   Válasz
  48. balipali

   Köszönöm a mackót, jobb lett tőle a napom. Sejtettem én, hogy valami disznóság van itten folyamatban, mert a kezdetektől 2008ig végignézve nem volt meg az ominózus rajz. Persze ilyen politikailag kényes időkben nem csoda, ha az eldugja az ember azon rajzait, melyek egy lapon említik a „fasiszta” és „mackó” szavakat. A málna pedig köztudottan önkényuralmi jelkép. Pláne, ha zacskós.
   Ennyit.

   Válasz
  49. Asszem

   Én írtam a primitív komment. Nem érzem úgy, hogy magyarázkodnom kéne miatt, ennek ellenére megteszem: nagy kedvelője vagyok a napirajznak és semmi bajom az obszcenitással abban az esetben ha annak használata indokolt és többletjelentést hordoz. A legtöbb jól sikerült rajzban pontosan megtalálható – legalábbis számomra – az a fajta többértelműség, amely megkülönbözteti azt az ostoba, öncélű primitívségtől.

   Ebben a rajzban semmi ilyent nem láttam, egyszerűen ábrázolja azt, amelyet az előző rajz alapján elképzelnénk. Annak a rajznak pontosan az adta az erejét, hogy nem látjuk, amint nézik a tévét, de pontosan el tudjuk képzelni a primitív csajszit, a többletjelentést pedig az hordozza, hogy ezt személyes ismerőseink tulajdonságaiból összegyúrva képzeljük el, így mindnekinek más és más.

   Ennek ellenére maradtam továbbra is hűséges olvsó, de ami nem tetszik, azt meg fogom írni és ha nincs időm részletesen, akkor egy szóban.

   Akinek ez elrontja a kedvét, az ignoráljon.

   Válasz
  50. egér

   szerintem meg a kommentelés azért, mert ha nem, akkor most mi van? Eddig nem találtam összefüggésileg eme rézmetszetet ama vászonfestménnyel, ám a kommentekből kiolvasható Henrietta szomorú története és bukása, így köszönöm. Cserébe viszont ha azon vita, hogy primitív-e vagy nem-e, akkor meg nem kurvamindegy, Tibor?

   Válasz
  51. Toitoi

   Túl van ez kérem reagálva. Ez csupán egy minifejezet, egy „közkívánatra”, amiben úgy mellékesen lerajzolja azt, ami az előző nagyrajz poénja volt. Olyasmi, mint mikor kinagyította a „Ne dohányozz, geci!” indiános táblát. Oldalhajtás, minipoén, ráérős odavetős rajzocska, nem kell ebből nagyelemzést írni, hát!

   Válasz
  52. egér

   én csak örülök, hogy ment ez a vita, mert amúgy nem tudtam a két rajzot összekapcsolni, és a „faszaarajz” kommentekből se tudtam volna kiszűrni. Látjátok, az optimista jellemet még veszekedéssel se lehet letörni. Na így mutat be a mackó.

   Válasz
  53. mof

   baz.. azért az milyen, hogy egyetlen kommenten pörögtök ennyit..:)
   ha már primitív, akkor nem a rajz, hanem amit köré nyomattatok.

   Válasz
  54. n


   Asszem: Neked bizony a kurva anyádat.
   Csak a miheztartás végett, kérem.

   ezmi?

   egyébként a NE DOHÁNYOZZ szerintem nagyon is kellett, henike nem annyira. magánvélemény.

   Válasz
  55. Robika

   Kevés olyan dolog van,ami olyan értelmetlen mint az internetes kommentelés, talán csak a vissza kommentelés rosszabb vagy az én kommentem.

   Válasz
  56. Jucsik

   Néztem az új rajzot, és nem tudtam miért van fölötte az a sor Grafittól. Úgyhogy gondoltam belenézek a kommentekbe. De végül nem olvastam végig a vitát, túl van spilázva.
   Nekem azért megjelent egy fintor az arcomon egy afféle ‘fúhú bazmeg’ fintor az arcomon mert ez tényleg kegyetlen.
   De azért földerítette a hétköznapi kedvem. Életközeli. Az életközeli rajzokat szeretem :)

   Válasz
  57. lacigsx

   Bezzeg az én idömben :) /94/
   az osztálylétszám ~5% a nézett ki igy :) a többi normál kisasszony.

   mára ez picit megfordult.

   Válasz
  58. BadGuy

   lazov:

   Hej, ha tudnád mi a különbség a kritika és a kritizálás között. De persze véletlenül sem vagy „soha többé nem jövök ide *cin cin*” attention whore úgyhogy ezt már amúgy sem fogod elolvasni, ugye?

   Na tipli.

   Válasz
  59. napinapi

   ezt most valami társalgásba megint muszáj voltam belinkelni, előzményestül, n+1-edszer, röhögésem ezúttal is felverte a lakás csendjét (bocs, ha valakit felébresztettem :), és mindezt csak azért írom meg, kedves grafitember, mert nemsokára várom a sítáboros szervező-emilt, és ha nem is mind a 100 címzettnek, de azért a szervező Emilnek (aki persze Zoli, pedig detudtam, hogy Tibi!) el fogom küldeni, hadd örüljön… (és örüljek :)

   ezt mondom, meg hogy esetleg 4rstZb, emberbarát lett ez a kapcsa, kedves grafit, onnan tudom, mert én nemigen vagyok kapcsabarát (mondjuk ki, hülye vagyok a kiolvasásához), és ugye pedig most?

   Válasz
  60. napinapi

   uhh, végignéztem szertelen jódolgomban az „új” kommenteket, jáj… :)

   ezt mondom: maradjon a komment, mert többnyire rendkívül szórakoztató apró részek derülnek ki, régebbi rajzok linkjei beugranak, és még az is kiderülhet, hogy a látszólag bunkómód fikázók valójában dehogy, hanem max. kulturáltan.

   viszont ha már sí és budi, az a rész megvan mindenkinek, Hrabal: Túlságosan zajos magányából, mikó kiccsaj (toi-toi kor előtt nyilván) saját lécére tette a kábelt sajnos? majd mindezt észre nem véve besiklott a hotel teraszán napozó nagyérdemű elé? (asszem a vállig érő fülbevalók nélkül azér… :)

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .