LEGYEN KILLER

Sziasztok!

Na, én ma kaptam kézhez a saját példányomat, megérkezett postával, köszi gobra! Nagyon rendes kiadóm van, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szóval, megkapó pillanat volt. Je.

Hogyhogynem, vannak olyanok, akik a 15-i rendezvényre nem tudnak eljönni. Ez sajnálatos. Ôk aggódnak, hogy hogy jutnak majd könyvhöz. Nos, ebben az esetben könyvigényét jelezze a bolt@titkosfiok.hu címen e-mail segítségével. Még párszor -úgy tûnik- ezt le kell írni. Nem baj. Csak jusson mindenkinek, aki szeretne. Jó kis könyv, én ma kaptam meg.

Szeretném a mai rajzhoz elöljáróban hozzáfûzni, hogy NEM személyes emlékek hívták elô, NEM kritikai észrevétel az egészségügy felé, NEM a magyar egészségügyrôl szól, hanem egy szituációról szimplán, aminek a fôszereplôi egy orvos, egy nôvér és egy szamovár.

 

67 thoughts on “LEGYEN KILLER

  1. sörsi

   kicsit mintha ráverték volna az arcára is… bár az elől még könnyebb lett volna menekülni

   Válasz
  2. v v j

   :-)))

   Kláranővér nem egy Hildegard. Az visszaszart volna lendületből…

   A csendőrpertu meg alap.

   Válasz
  3. Sky

   Klára effektíve lesírta a köpenyről a szart- nemmondom. De.
   Bőrfavorit,mi?
   Az Újonc faßßát.. Vid,tied!

   Válasz
  4. bobek3000

   hat ja igy van ez…manapsag ritkan fossak torkon az apolonoket…de ha bugaznak a bananbol meg a piaci golden almabol?!

   Válasz
  5. Elinke

   Nehozzámjöjjönklára hát bazz ez nagyon üt. Ugyanakkor doktorúr valami hihetetlen könnyedén hajol csak gratulálni lehet. Gratulálok.

   Válasz
  6. czuppi

   ha valki könyvet szeretne, de dedikáltatni is akarja, mert egyszer kurva sokat fog érni, ugyan akkor nem tud szombaton elemnni a kuplungba akkor mit tegyen???

   Válasz
  7. pazzo

   Én is megrendeltem a könyvet.
   De sem válasz e-mail,sem könyv nem jött (még).

   Szarnak rám is?÷)

   Válasz
  8. tibb

   Hihihi, ha szabad így kifejzni magam, uram. Látom, hogy az alsó fiókban vannak az elhunytak. De mijaza EBP? Tudja valaki?

   Válasz
  9. Rezsőné Ágota

   És én nem tudom megnézni, mert a rohadt munkahelyem rohadt tűzfala nem engedi. Je.

   Válasz
  10. sika

   és a fiókok feliratai (hálapénzes borítékoknak nyilván): ebp-sek, számlások, és elhalálozottak…az utóbbiak hogyan fizetnek?

   Válasz
  11. sika

   szokták kiírni kórházban, hogy gazdagoknak bérelhető szuperágy, ami fölül magától, megetet, ilyesmi, teát főz, zenél, ringat. biztosan azokat fizetik így.

   Válasz
  12. Zsírosdisznó

   Getszi!
   Szegény Klára!
   De a doktornak igazsága vagyon!
   Fel kellett volna készülni!
   Köszi Grafit!

   Válasz
  13. Zsírosdisznó

   Getszi!
   Szegény Klára!
   De a doktornak igazsága vagyon!
   Fel kellett volna készülni!
   Köszi Grafit!

   Válasz
  14. Balu

   Méghogy a Klára helyett lehetett volna Marika, vagy Gizi? Mi a következő lépés, a Tibor helyett lesz János, vagy Jónás? :-)

   Válasz
  15. tmnk

   A visitbritain pedig már ott is van a legújabb, szezonális sporttevékenység előtt adózó pályamű – úgyhogy most már azt is tudjuk, hogyha elesik Waffel, akkor megfogja a várfal! :)

   Válasz
  16. plse

   SRÁCOK erölködtem magamban mert uj névvel látjuk el a csapat és akkor jutott eszembe hogy itt millioegy kreativ ember leledzik.

   HELP!!!! focicsapatnak nevet jeligére ide bármit

   Válasz
  17. BadGuy

   Terjed munkahelyemen a napirajz nyelvezet.

   “Csináld meg az inactivity.”
   “Beírtam neveket.”

   E öröm, E bódottá!

   Válasz
  18. grafitember

   Addig nem töltöm fel az új rajzot, amíg valaki le nem írja pár mondatban, hogy mit jelentetett meg a Magyar Hírlap a könyvrôl.
   Én itt vagyok a taljánoknál, özzek, nem vágom, mi.
   Komolyan beszélek. MH olvasók, gépeljetek!

   Válasz
  19. ralph

   Segíteni ugyan nem tudok,de ma lett könyvem!
   Egy Budapesti barátom szerzett egyet.
   :-D
   Még a 14 éves lányom tetszését is elnyerte.
   Köszönjük GRAFIT!

   Válasz
  20. crunch

   grafit, a könyvtáros rajzban a gnuttigen legenda írója L.L.Lawrence, vagy D.H.Lawrence? csak mert a D.H.Lawrence egy klasszikus angol pornóíró, amit a borítón látható két csöcs is alátámaszt?

   Válasz
  21. Kriszko

   “Azerbalydzsán” itt és most

   Valahol a képregény és a karikatúra között félúton határoznám meg Merényi Dániel Napirajz című kötetének rajzait. Kár, hogy alkalmanként elkapkodja, összecsapja, odafirkantja rajzait, mert a vázlatkezdemények ellenpontjaként azok a munkái, amelyek kiváló humorukkal és frappáns megvalósításukkal kiemelkednek a kötetbe gyűjtött anyagból, valóban minden elismerést megérdemelnek. Egyik kedvencem az Azeri című rajz, amelyik a bulvártévék bugyuta világát idézi. Ennek a három képkockából álló történetnek a poénja egyszerűen csak annyi, hogy a televíziós betű-, illetve szókirakós játékban a műsorvezető mellett tüsténkedő mosolygós csinibaba hibásan rakja ki a megfejtés, Azerbajdzsán nevét: AZERBALYDZSÁN – írja fel a táblára. Ennek a történetnek is csak jó szándékú túlzással nevezhető poénnak az első két képkockája valóban frappáns és találó, a bulvárvilág igénytelenségéről nem is kell ennél szemléletesebben nyilatkozni. Ez az “Azerbalydzsán” körülvesz bennünket, itt él közöttünk, és bennünk, a legbugyutább adásoknak is több százezres nézettséget garantáló iszonytató tömegek fejében.

   Történetei és szituációi között találunk szép számban olyanokat, amelyeket azokból a hamis hétköznapokból meríti, amelyeket a bulvártelevíziók sulykolnak nézőikbe. Ha nem is kiegyensúlyozott a kötet anyaga, vannak olyan remeklései, amelyek igazán megnyerőek.

   szabó palócz attila

   Válasz
  22. Kriszko

   ‘Újságírót Tibornak!’ avagy ‘Grafit hómunkásnak!’
   asszed mer kopasz vagyok, hülyeis?

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .