145 thoughts on “MI A SZTORI

  1. fókab@szó petike

   Most a zsiráffal akarták a felakadt repülőt ledobni?:D
   Nagyon betegek Ernőkéék (vagy a kis Tibikék)!
   És ez még meleg friss rajz..nem hűl ki!

   Válasz
  2. Leltár után víg a kedély

   Na jó:

   – HA-LAK mint lajstromjel a zsiráfot meglasszózó rádiótávirányítós modellröpcsin
   – EMLŐSÖK pólófelirat
   – macimotívumos bojtossapka
   – autóskesztyű a répához
   – kibaszott életveszélyes összehajtogatós kempingbicaj belekúrva genitálisan az állatba.

   A sztorin még dolgoznak a kollégák.

   Válasz
  3. Kalap Úr

   A zsákmányra fogát fenő szöcskéről elfelejtkeztél, Leltár után víg kedély.

   Válasz
  4. Yikez Bálint

   Sztori simán:

   A két kistibi közül egyik a kempinggel cangázott, a másik reptette a reklámot maga után vontató gépet, át a szafari vagy az állatkert kerítésén túlra.

   Ott a gép rikító eklámszalagja („Étkezzen Ön is mindennap omlós Bimbó tejtáblát!”) jól felkeltette a zsiráf figyelmét, elég magasan volt a feje, pont le tudta zabálni a reklámbannert, de a kifeszítő damil beleakadt a fogába, így a gép pikpak körbetekeredett körülötte, nyakát fojtogatta.

   Zsiráf és kistibik bepánikoltak. Szerencsére jó erős volt a gép, azt gondolták, kivontatják a zsiráfot (kibontották neki a kerítést) és kint megszabadítják.

   Sajnos a zsiráf vontatmány miatt a gép irányíthatatlanná vált. Bicajostibi segítségért akart kerekezni, de pont poénra behúzta eléje a gép az állat, belegangolt derékszögben.

   A hirtelen ütközéstől a gép megperdült, felfelé repült, és felrántotta a zsiráfot biciklistől, Modellestibi visszavette egyenesbe, de pechére a menetirányban már ott volt a távvezeték.

   Vezetékek ofkoz eltörték a zsiráfnyakat, az rácsuklott a drótokra, összerántotta őket, a repülőgép is megadta magát és hát így.

   Válasz
  5. Leltár után mindig kimarad valami bakker

   Kalap Úr, hogy úgy van. Kimaradt, a szöcske egye meg.

   Válasz
  6. Viper

   Szerintem a zsiráf tökébe bicajoztak lendületesen, majd a Star Warsból tanult módon gondosan körbelasszózták a megszeppent állat. Hogy a kisgép aztán hogy tolta föl a zsiráfot a magasba, és hogy a kezükben a miazzal most lesegíteni próbálják, vagy még böködni, homályos.

   Válasz
  7. v v j

   :-)))

   Szerintem ütős kis történet találnak ki a gyerek.

   Mondd zsiráf, hánytál már?…

   Válasz
  8. soviniszta

   Ykez Bálint.
   Jó-jó, de minek a lándzsa a kölkök kezibe??
   Szerintem csak simán berúgott Grafit, mikor ezt rajzolta, oszt kész. :-)
   Nem kell belemagyarázni minden xart.

   Válasz
  9. pszicho mókus

   Yikez Bálint: Nekem nem úgy tűnik, hogy a kis Tibik nagyon pánikoltak volna. Inkább ilyen kreatív kis gecik, akik mindent megpróbálnak, hogy a repcsi lejöjjön. Lásd még a vaskerítést is szétbontják, beáldozzák a kempingbiciklit…

   Válasz
  10. iOne

   Első nekifutásra:

   Kemping keróval alaákaptak véletlen a zsifárnak így RC repcsivel emelték rá a villandrótra, hogy behazudhassák hogy az égből ‘pont így’ pottyant…

   Válasz
  11. Crowley

   Ki akarták szabadítani a zsiráfot az állatkertből egy távirányítós repülő segítségével. Vagy a repülő akadt fenn a zsiráfon.
   Az „emlősök” pólós egy állatkerti gondozó.

   A bicikli nincs meg ;)

   Válasz
  12. Yikez Bálint

   KOMMENTEZŐKRE BÍZTA A ÓRIÁSSZTORI KITALÁLÁSÁT A GRAFITEMBER!

   Félautomata napirajz. Dejó. Sztorit még csak-csak összerak itt a sok hülye :) de a rajzolás azért ne szervezd ki.

   — soviniszta:

   Nem lándzsa az, hanem a kerítés rúdjai. Ott jött ki a ráf.
   Ja és pont az a lényeg hogy Grafit rajzolt valami abszurdat és most ránk bízta hogy kreáljunk hozzá sztorikat amik pont ezért ökörségek lesznek. Nem KELL hanem LEHET belemagyarázni szart, ettől rulez.

   — pszicho mókus:
   Hát az sem lehetetlen amit te mondasz. De lesznek még vadabb megoldások is szerintem.

   (Grafitunk meg a markába röhög.)

   Válasz
  13. metalboy

   Hogy aztakurva!
   Kistibiék már meginn micsinálnak kora tavasszal!? És minek a répa?
   Meghogy miafasznak a dárda gyász ??
   Én ez már nembírom elmentem inni….

   Válasz
  14. gorozmen

   ykez balint sztorija nagyjábból stimmel, CSAK: miutána reklámszalag a zsiráfra tekeredett, a gépet próbálták kifelé iránytani, viszont pont ott vol a villanydrót, ezért a zsiráf felakadt. A biciklivel próbáltál ledobni a repülő-zsiráf kombót a drótról, de a canga is odalett. most a kerítéslándzsákkal próbálják leverni az egész az egészet a drótról.
   szerintem

   Válasz
  15. HunBlogger

   A napot kérdezzétek, ő mindet tud, mindent látott, úgy vigyorog mint Mona Lisa

   3CN6Wu

   Válasz
  16. madino

   ez az elso eset, hogy ide irok. honapok ota nezem az oldalt. 1 baratom ajanlotta. azota kemenyen NAPIRAJZ fuggo lettem. :) en meg Londonban elek, es sokszor jol esnek ezek az eletszeru jelenetek.. nagyon sokszor konnyesre rohogom magam. ha hazamegyek mind2 konyvet be kell szereznem. Koszonom Dani!:):):)

   Válasz
  17. tz2

   O bazmeg… Hat telleg le akartak dobni a fennakadt repulot, de sajnos a kemping kerekpar is fennakadt es most a keritesrol lebontott landzsakkal mennek ra az egyebkent meg holtaban is aranyos zsirafra.
   Ko:sz Mester…

   Válasz
  18. thenx

   Tiszta webkettő, mi? Interaktivitás a faszom :D Bár azt vki monnyameg h milyen térbeli kontextusban helyezkedik el a kerítés-zsiráf-távvezetékoszlop! Nem bírom megtérlátni.
   Észrevételekhez viszont:
   -idiótán vigyorgó Nap
   -szolidan a zsiráfból kiáramló elektronok… XD
   -Tibor kezében a répa, korrekt munkáskesztyű, miegyéb
   -kisTibi fogai! :D
   -távirányító.. wazz, 2 kar oszt kész. lazzaaa :)
   pzmF5C

   Válasz
  19. paxmaffioza

   ööööööööö
   Ugye,az „emlősök” pólós pali,az nem más,mint Graffit.Hiszen minket szólít meg,nem a két kis tibit,hogy mi a story?!Szerintem egyszerűen a két gyerek játszott,egy repülővel,ami reklám csíkot húzott maga után,és rátekeredett a zsiff nyakára.Az ráhúzta a villanyra,agyonbas*ta az áram.Nos,a bicikli az rejtély.Dr.KoKo,maga mit szól mindehez?

   Válasz
  20. kapa

   Kiscsávók a repülővel akarták elszállítani a zsiráfot, hogy rádobják az ostobán bámészkodó szöcskéra, de a gép nem bírta a terhet, alacsonyan repültek, ezért oldalirányból simán belerongyolt a biciklis fószer. Zsiráfnyak eltörött, a lenyelt szappant meg hörgés formájában adja vissza a felhasználóknak.
   „A napkorong az égen, beszívva néz le ránk,
   Jöjj légy a társunk, légy a cimboránk.”

   Válasz
  21. Karde

   Szerintem idősebb Tibi látván a helyzetet már készülve kesztyűvel és répával jött, hogy eltávolítsa a még mindig feszültség alatt lévő emlőst!

   Válasz
  22. paxmaffioza

   Sőt,még egy valamit fűznék ehhez hozzá.
   ááá,de tulajdonképpen,NINCS JELLLLLLENTŐSÉGE:)

   Válasz
  23. Nigga brotha

   Méjdéj, méjdéj, médéj, Hotel Alfa Lima Alfa Kiló iz áttempting en imördzsenszi lending on Dzsiráffi ránvéj… :)
   [Trans nation: Mayday, mayday, mayday, Hotel Alpha Lima Alpha Kilo is attempting an emergency landing on Giraffe runway… ]

   Válasz
  24. maricc

   Tanulság:
   1) Modellreptetni csak zsiráfmentes övezetben ajánlott.

   2) A vízszintes helyett függőleges irányban mozgó bicikli fegyvernek minősül.

   Válasz
  25. szenyor

   Mindenki téved!
   a 2 kóP befelé akarta vinni az állatkertbe a héliummal feltöltött gummizsiráft. a hasát a binyiglihez spaniferezték, a fejét meg az ercégöpzaj tartotta igenyest.
   már éppen kibontották a kerítést, amikor a szöcs megzavarta az elktronáramlást, a nap felhevítette a héliumot, a gummizsiráf meg kipukkadt jól.
   a gondozó közben a nyufiktól ellopott répát majszolja.
   (tecc a finom utalás a macira meg a halra.)

   Válasz
  26. enovak

   grafit kb. 4 másodperc alatt kitalál, majd gyorsan összedob egy rajzot, és már előre röhög magában.
   több napra lefoglalta az itteni brigádot, elméletgyártással :D

   Válasz
  27. fákító a popicsibész

   szerintem, a zsiráf bérgyilkos és a „Viz alatt repülő halpopuláció hatása a szecsői egyetemi hallgatók tangóharmonikázási szokásaira” c konferenciára jött, persze ez csak álca mert valójában a macissapkás Tibit akarta megölni különös kegyetlenséggel. tette volna mindezt úgy, hogy a képen látható kerékpárt fasszal betolja Tibinek análisan és úgy. az informátora szerint a kerítés előtt kellett volna történnie a melónak mert ott járnak a legkevesebben. Zsiráf ügynök úgy tervezte (hiszen nem először csinált már ilyet, hogy könnyed mozdulattal átveti magát a kerítésen tekintete segítségével megrettenti áldozatás majd a kerékpárt fasszal betolja és úgy.) nem vette azonban számításba hogy szecsőn az elmúlt években azért megindult valami infrastruktúrálódás van már feng shuis meg villanydrót.(erről nyilván az informátora sem tudott, vagy elhallgatta, de az egy másik történet) lényeg a lényeg, az ugrást elvétette mivel pár másodperccel Tibi felbukkanása előtt civil kiscsávók jelentek meg, rögtön kitépve két kerítés vasat(mivel előző éjjel Tibi mentálisan üzent nekik kékes aurában lebegve, álmukiban, „mentsetek meg!” sikoly, aztán csend) szoval a sokat próbált zsiráfot ez megzavarta, elakadt a drótban, a konferencián kapott rebülő formájú nyakbaakasztós belépőkártyája rátekeredett, az arcára rá, a kerékpár meg beleállt a bré és a medencecsont közé, jól.
   Tibor ebben a dramaturgiailag hihetetlenül összesűrűsödött pillanatban ért oda, és nem ért semmit mivel tudattalanja köldte az üzenetet a fiúknak. azok meg nem értik hogy miért nem ismerti fel őket, ezért néznek úgy. ami pedig távírányítónak tűnik, az kis táskarádió, mert a srácok meg akarták hallgatni a „ki nyer ma? játék és muzsika 10 percben-t’. szerintem.

   Válasz
  28. Clapton

   Milyen időjárás az, ahol nap(vak)szemüveg kell a bojtos sapka mellé? (síléce nincs)

   Válasz
  29. kevinmaster

   „ha kész a sztori, hallgatom szívesen, hogyapicsába”
   Lehet, hogy ezáltal Graffit szól hozzánk?…

   Válasz
  30. kiazmiaz

   Grafit rulez, de Yikez se rossz! benyerítettem a reggeli irodába. Zsiráfnyerítéssel.

   Válasz
  31. DevisionHUN

   DanZi:
   2009. 03. 13. 2:30
   Grafit, Yikez leérvelte, nem? Jóhát… mióta olvas már napirajzot…. :)

   ——–
   Ezen besírtam gyerekek!! =DD
   Röhögés faktort lassan 50-50%ban a rajz és kommentek adják. =)

   (Na AZ kurvára nem így néz ki…)

   Válasz
  32. user

   Répa mindig van egy emlősetető kezében. Inkább színesítő elemnek tűnik. A szöcskéhez hasonlóan.

   Válasz
  33. thenx

   Najó, ím a megfejtés az alapsztorihoz: a répás Tibor egy állatkerti/vadasparki gondozó, aki jött volna zsiráfot etetni, midőn látá hogy az állat kimúlt vala. Innen lehet folytatni :)
   p0ZEZC

   Válasz
  34. Guybrush Threepwood

   Az logikus lenne hogy Grafit szól hozzánk a rajzban, a felháborító hemü, sapka és kesztyű elmegy, az EMLŐSÖK felső oké, de Grafitnak valami kis szakálla is van IRL, ennek a fejnek meg nemvan.

   Vagy ilyesmin ne akadjunk fenn?

   Válasz
  35. ámbátor

   Ez egy politikai rajz.
   Itt állunk a tett helyszínén, minden összeomlott, a zsiráf a távvezetéken, mint Dali fénykorában oszt nézünk a két kisTibire, hogy rakjanak már össze valami épkézláb sztorit, hogy hogy került a bicaj a zsiráfba, azok meg csak pillogatnak.

   Válasz
  36. CRUNCH

   Ykez B sztorid tetszik, holnap gyere be a szerkesztőségbe lehet felveszlek kreatívnak tvr héthez.
   ha lesz folytatás, szerintem szemüveges olyat fog torolni, hogy mi is elfehéredünk olvasás közben. ezt onnan gondolom, mert a maffiás filmekben is, ha egy baki után a főnök extra kedvesen lép oda az embereihez, azután rendszerint bézbólütő reccsent kulccsontot, vagy satuban roppan a koponya. már elnézést az explicit fogalmazásért.

   Válasz
  37. Alap_Tibor

   Szerintem a gondozó Tibi azért jött, hogy megbüntesse a zsiráfot, tehát addig nem kap répát, amíg 100szor le nem írja , hogy „nem építek kemping kerékpárt a testembe”. Közben a kölkök a MiG-21F típusú távirányítós repülővel megpróbálták a zsiráfot ellopni imígyen jutva a biciklihez, de az fennakadt a dróton és épp le akarják piszkálni. Mi azt a pillanatot látjuk amikor Tibor eközben váratlanul megérkezik és nekik szegezi a kérdést.:)

   Válasz
  38. Zömök Zénó

   Nagytibi teljesen világosan látja, hogy Kistibik itt most hazudni fognak valami kreatívat, nem csak a saját védelmük érdekében, hanem talán azért is, mert az igazság annyira valószínűtlen, hogy úgysem hinné el senki.

   Az igazság hovatovább annyira brutál-abszurd valószínűtlen, hogy a T. Kommentelő Közösség még a közelében sem jár, pedig mióta találgatja már.

   Minden elmélettel van valami gond. Például én is nagy nehezen találtam egy magyarázat, ami a kerékpár, a kerítés, a repülőmodell és a szöcske helyzetét is megadja, de abba pont a zsiráf nem illik bele. Így tehát szar.

   Viszont észrevehető, hogy Nagytibi nem szerette a ráfot. Először is, csak egyetlen répát vitt neki. (Egyet! Egy felnőtt zsiráfnak!) Másrészt, nincs kétségbeesve az állat kimúlása miatt, hanem vidáman érdeklődik a történet iránt, láthatólag azzal a szándékkal, hogy majd röhögjön egy jót. Szép kis állatkerti gondozó az ilyen, gyász.

   Persze az is lehet, hogy Nagytibi jó ember amúgy, és sokkal jobban szereti az ilyen csibész Kistibiket annál, hogy igazán haragudjon rájuk. De ebben az esetben, ha lenne neki szíve, azért szomorú lenne, mert a ráf beadta a kulcsot. Szóval nem, Nagytibi egy szívtelen aljas edény. Így felmerül, hogy nem-e ő-e a tettes-e, és Kistibik netán csak öntudatlan eszközök voltak a mocskos zsiráfgyilkos mancsában.

   Szerintem Nagytibi tette, például egy Másik Távirányítóval (ami nem szerepel a képen, mert eldugta!) eltávirányította a kisrepülőt, úgy, hogy a ráf nyakára tekerje a bannert, és aztán úgy valahogy pont az történt végül, amit látunk. Különben is gyanús, hogy éppen pont ott volt, éppen pont akkor. Amikor akkora nagy az emlősös rész, és sok helyről nem is látni ide.

   Válasz
  39. Alap_Tibor

   A szöcskének semmi köze hozzá, nézd már milyen ártatlan feje van! Viszont Nagytibi télleg gyanús!:)))

   Válasz
  40. Dallas

   Mester, a térbeli ábrázolás mostan nem lett igazán jó, de ettől függetlenül a habzó száj ott van!!!

   Válasz
  41. V

   A térbeli ábrázolás tök rendben van! Mindenki a kerítés ezen oldalán tartózkodik, a zsiráf is, csak ő a magasban, merhogy felakdt.

   Válasz
  42. crunch

   az előbb hívtam Grafitot telefonon, kielemeztük az egészet, és kurva messze van mindenki a megoldástól, azt kell, hogy mondjam.
   Csak annyit szeretnék mondani, hogy tessék a Napra koncentrálni. Tisztán látszik, hogy totál be van kúrva, tehát… (naugye)

   Válasz
  43. paxmaffioza

   na,Crunch,bár csak ne írtad volna ezt az utolsó kommentet:):).Most összezuhantam,lehet előről kezdeni mindenkinek mindent.
   A rohadt alkoholista Nap.Pffffff…

   Válasz
  44. Ranchero

   CRUNCH:

   Csaló! Ez így nem ér! Felhívod Grafitot vaz ez milyen gáz már. Faszomat az órrodba, Grafit nem is mondta hogy ez valami rejtvény vagy megfejteni való dolog.

   Grafit jöjjön be ide és szóljon hozzánk, ezt akarom azonnal.

   Válasz
  45. Yikez Bálint

   paxmaffioza:

   Kezdi elölröl a büdösisten. Tőlünk ennyire futja. Grafit majd beosztja.

   Válasz
  46. Zem

   A bicikliző zsiráf megcsúszott, beszorult a kormányba, sajnos meg is sérült; a kistibik egy repülőre akasztott répával akarták leemelni, de túlemelték és fennakadt a dróton. Na ekkor esett ki a zsiráf szájából a répa. Ezért megbontották a kerítést és bementek, hogy lepiszkálják. Jött a gondozó, felvette a répát és így szólt: …

   Válasz
  47. flipvariál

   De a viccet félretéve, nekem kell 7 méter póló. (Kell, érti?) Van még egyáltalán vagy egy életre lecsúsztam már?

   Válasz
  48. éttermiségi

   Betongyám nélkül nyers erőből földbe szúrt villanypózna volt? E!
   Napocska súlyos.

   Válasz
  49. thenx

   Mindig eszembejut vmi új, pl. hogy hova tűnt a kerítés hiányzó részének a horizontális komponense? (amelyik Tibor/Klára nem értené: ugyan afaszba tűnt az a szájbabaszott hosszanti rúd ami a lándzsákat tartja a zoszlopp mögötti részről?:D) Másik érdekes probléma, hogy mit keres a zsiráf a kerítés ezen oldalán, vagy mit keres a zsiráf kifutójában egy távvezetékoszlop? Tudvalevő h zsiráf-kenelben elve 3 m-re a szokott szint fölé kell helyezni a távvezetékeket :D
   Apropó zsiráf. Hát milyen súlypontja van már annak a megveszekedett állatnak és hol, hogy ilyen pózban tud lógni?? XDDD Persze valószinű h csak a bringa szegezte a kerítéshez :)
   Áramügyileg az is aggályos h közel van a kerítés az áramhoz. Végül sajnálom a helybélieket akikhez ment az áram; akkora zárlat van mint egyszer :D Korrektül össze van barátkoztatva a nulla meg a 3 fázis :)
   5PHNKA

   Válasz
  50. Szaki (I.)

   (((
   Igen. Ez kérem, egy közösség. Örülök itt.

   19:25-kor felkerül a Rajz, melyben érezhető, hogy a Művész szinte
   kéréssel fordul a Közönségéhez.

   19:45 és a felkerüléstől számított húsz perc alatt(!) megszületik
   az első teljesen kimerítő válasz a kérdésre.

   És beindulnak a Kommentelők, sziporkázó ötletekkel, megfigyelésekkel,
   a Rajzon lévő utalások megfejtésével, (Dalí) és saját utalások
   beleszövésével, ezek megfejtésével…
   (Yikez -> Guybrush Threepwood, )

   )))

   Dalí!?: A XXI. sz.-i Kispolgárság Lángoló Zsiráfja már villanydróttól ég el?
   ;)

   Jutalomrépa ez, nekünk. (Mindig ballal.)

   Köszönjük szépen!

   Szaki (I.)
   (Valaki ütközött most a nickemmel.)

   (BTW, Nem lesz most sorozat szerintem, egy folytatás – TALÁN. ;) )

   Csodajó! :>

   Válasz
  51. rajongo

   Szerintem Nagytibi bízta meg a kis atkákat azzal, hogy tegyék ártalmatlanná a zsiráfot. A kis atkák el is vállalták azt, kalandvágyból meg egy répa fejében. De azt addig nem kapják meg, amíg valami használható szorit össze nem ütnek…
   Egyébként meg Graffit új játékot teremthetne „találd meg a történetet” címen. Egy rajz valamelyik hetilapban, ahova a kedves olvasónak kellene beküldeniük a megfejtéseket. A legjobb 3 megfejtő pedig díjazásban részesül. Első díj: egy hétvégi wellness-túra Szecső-Tibortelepre:)))

   Válasz
  52. /verzió

   Kiscsopis atkák MIG-21F modellt reptetnek távirányító segítségével. Gép távírókábelbe akad, kábel hangos BJOOOOJN-nal gumiexpanderré válva kinyúlik először felfelé, kissé sréhen a zsiráfot korlátozó kerítéstől távolodó irányban, majd lefelé, be a zsiráfhoz. Zsiráfot érdekli a zöldséghez hasonló színű, modell által húzott molinó, s a lengés alsó holtpontján ráharap. Vezeték újra kilendül, zsiráfot magával ragadja, s az egy kempingbiciklibe ütközve forgatónyomatékot kap, a forgómozgásának zsinórra történő gabalyodása vet véget. Ekkor áramütést is szenved, mert a szomszéd falu távírásza épp kávét főz zárlatos rezsóval. Számára tejhabot generál a döglődő állat a szájában, mert tudja, hogy a távírász utálja a kacsupínót, és bosszúból. Atkák épp két kerítéslécet használnak, hogy lepiszkálják a repülőt. Szerintem.

   Válasz
  53. Androméda

   Neeeem. Nem úgy volt, hanem. Ernőkéék épp a „Rúdugrás biciklivel” című extrém sport kidolgozásán munkálkodtak. Ehhez kerítésből kiheggesztett dárdákat és Campinget használtak. Eközben Zsiráf kedélyesen repülőmodellezett a rezervátomban. Amikor a tandemugrásra készülő gyerekeket meglátta, ahogy dárdákat a födnek szegezve épp nagy sebességgel közelítenek a villanypózna felé kerékpárjukkal, ijedtében félrerántotta a távirányítón a dzsojsztikket, így került a repülő a nyakára. A dárdák ebben a pillanatban leszúrtak épp a zsiráf alá, kicsit arrább. A rúdugró bicikli épp a hasába épült, amikor felemelkedett. A repülő ekkor fejtette ki azt az erőt, ami a drót fölött átívelte a zsiráfnyakat. A szöcske megpillantotta, hogy a jobb alsó sarokban nagy fehérség uralkodik, ezért odaugrott. A gyerekek lemásztak, de jött a répás ember, aki saját taxonómiai besorolását mindig a mellén hordja, a miheztartás végett.

   Válasz
  54. Dezső

   megvan bazmeg mégis értem
   hogy mi a címe a képnek? hogy mi a sztori. bazmeg! hát hogy mi találjuk ki hogy mi a mi? ez lenne a rejtély kulcsán a pont az i végére? mert akkor huááá. ez egy buta rajz. régen óta vagyok napirajzon függve na de ez már azért tényleg… zsiráf bazmeg? mi a sztori bazmeg? meghalás a köbön rajta. egyébként meg egyetek sok-sok káposztát babbal és ehhez karfiolt, mert akkor nem fogtok fázni.

   e!

   Válasz
  55. Dezső

   azt elfelejtettem még mondani, hogy most kurvára unatkozok, azér van időm ide írni a fasságaimat, egyébként meg sose nem nagyon csak néha, de akkor is szűkre fogom most viszont nem úgyhogy ti szopjátok meg. úgyhogy elnézést kérek mert hát mégis micsoda egy faszlakodalom vagyok, nem?

   ugye.

   grafitnak ajánlom figyelmébe, hogy vannak vécékefék a pörköltmaradék mellett a harmadikon. erre azért érdemes odafigyelni nem? de. mert hogy néz ki. GRAFIT! figyelj már bazmeg. figyelsz? jó. akkor tudod.

   Válasz
  56. Lovag, aki azt mondja: Ni!

   Öngyilkosság ez, hát látszik rajta. :)
   De jól jönne most egy beszélő halott zsiráf….

   Válasz
  57. v v j

   Hát ilyen nincs…

   Kb húsz perce láttam a tv-ben egy tíz másodperces reklámszpotot, egy mesekönyvet akar eladni, a címe: AZ ELLOPOTT ZSIRÁF

   És szerintem kitaláljátok, hogy a tíz másodpercben hogyan lopják el a zsiráft az anyja mellől…

   Most akkor vagy Grafit spanja írta a mesét és Grafit ily módon, vagy a kreatív napirajz-rajongó, de EKKORA véletlenek nincsenek…

   Válasz
  58. papugaja

   A Twin Peaks óta nem aggódtam azon ennyire, hogy a megoldás előtt elgázolnak, vagy megesz valami. Valahogy ki kell bekkelnem ezt a kis időt. Grafit, kérlek ments meg!

   Válasz
  59. s.c.

   megdicsérném ezt a komment:
   „… A szöcske megpillantotta, hogy a jobb alsó sarokban nagy fehérség uralkodik, ezért odaugrott.”
   meg ezt:
   „A Twin Peaks óta nem aggódtam azon ennyire, hogy a megoldás előtt elgázolnak, vagy megesz valami.”

   Válasz
  60. gorozmen

   mondjuk csak a LÉNYEGET, ázzeg azt nem vette még észre senki az egész telibekúrt rajzon:
   az öt madár.

   Válasz
  61. Házunk előtt mennek el a katonák

   gorozmen:
   ÖT madár és akkor hová szarjon az olvasó? Na és? 5 keselyű akik kisasolták (érted, kiSASolták, óriási, hahaha!) a ráfdögöt és gyűlnek enni.

   Válasz
  62. shiNIN

   ezeket a kommenteket folytatásokban olvasom, nem bírom ám egyszerre, de másodjára sem.
   szerintem a közelgő energiaválságra próbál rámutatni a mit sem sejtő szerző, tudat alatt. de én nem tudok szépen írni, így most abbahagyom.

   Válasz
  63. Alap_Tibor

   Megvan! Ha 52-szer rákattintasz a napocskára, akkor egy titkos linkre visz ahol ott a megoldás!:)

   Válasz
  64. zweitakt

   HA-LAK valaha Bücker Bü-131 volt, kétfedeles. Utóbb Let L-410UVP-E, jelenleg Kazahsztánban él. ÉS QRRVÁRA NEM ÍGY NÉZ KI! És a camping kormány a becsapódás erejétől lecsukódott ökörszarvból ROBI-5 kertitraktor jelleggel az erős zsiráfbőr végett a csavar nemmeghúzva okán.
   Holnap a Gébicsben megbeszéljük…

   Válasz
  65. 78146

   Az úgy volt, hogy a zsiráf kerekezett arra, de szembejött egy távirányítós repcsi, ami megzavarta. Férerántta a kormányt. Szerencsétlenül ugratott, és felnyársalta magát a saját bringájára és beledőlt a villanyvezetékbe. A kicssávók a fölödön találták a távirányítót, és a zsiráfot próbálják menteni a rudakkal.

   Válasz
  66. ámbátor

   Azúgyvót, hogy mi itt repcsiztünk a Tibive’, amikó ez a zebra kitörte a rácsot és elkezdett ugrálni a repcsi után. Ráesett a bringára, ettől aztán akkorát ugrott, hogy becsípte a villanydrót. Most próbáljuk lepiszkálni legalább a bringát. Hát így történ Tibibá. Segítene?

   Válasz
  67. Fitz

   Eccerű.
   Vázon akarták hazavinni az állat, de közben az egyik kis Tibi repülőzött és kész a baj.

   Válasz
  68. Gumipók

   Mély tiszteletem az összes történetkitalálós kommentelőnek.
   Kreatív kis gecik vagytok!! :D

   Válasz
  69. Geri

   Nagy kópé ez a ráf..KisTibiéket tőrbe csalva halottnak tetteti magát, hogy azok a kerítést szétszaggatván be merjenek menni a szöcskéért (ami valójában titkos adatokat tárol kis csápjaiban)és ő így egy óvatlan pillanatban furfangos szökést ezközölhessen. A repülő madzagját profihoz méltó módon tekerte hosszú nyaka köré, de az ügyesebb szeműek azt is észrevehetik, hogy fulladásra utaló nyomok nincsenek(a szájából kifolyó hab is szándékos-szódabikarbóna) és a bicikli is színházi kellékestől származik. NagyTibi a kerítés miatt haragos a lurkókra, ugyanis látóteréből kiesik a magasan lógó ráf, aki szemének helyzetéből következtethetően jó ideje tartja már teljes testének súlyát a kábelon, de hát ugye ha leesik akkó annyi a szökésnek és még KisTibiéknek is baja lenne..

   Válasz
  70. espé

   Grafit!
   Hogy mondjad már el!
   Vagy rajzold már le!
   Ha kész a sztori, hallgatom szívesen, hogyapicsába!

   Válasz
  71. Zoli

   Jaj gyerekek, nem vagjatok?
   A ket budos kolok (ahogy minden eletrevalo 10 eves kolok) jatszottak. Persze hogy ilyenkor aztan allandoan rosszalkodnak -ahogy a kepen is latszik az eredmeny.
   Jott a vador, fuloncsipte oket, es most vonja kerdore.
   Itt nem lesz sztori, stb, azert mondta hogy varja a sztorit, mert a budos kolkok ugyis kitalalnak valami meset, es amolyan ezt elore latando kozolte veluk h lehet elkezdeni kitalalni a veres elott!

   Válasz
  72. Ihajcsuhaj

   Zoli:
   Te is jól ráéreztél baszod.
   Pont az a kérdés hogy hogyan „rosszalkodtak” a gyerekek, nézd már meg a rajzot, elég nehéz elképzelni hogyapicsába is történt ez.

   Ez benne a poén, Grafit direkt rajzolt egy abszurd végeredményt hogy tesztelje hogy a rajongók mennyire edzettek, milyen előzmény sztorit tudnak össze fantáziálni.

   Nyalom a szád szélit neked is mindent el kell magyarázni türelmesen mint a hülye gyereknek azt hogy a Duna belülről nedves.

   Válasz
  73. el Tiburón

   szimpla:
   zsiráfot megbicajoztatták amúgy cirkusziasan a nagyfeszkós vezetéken, ám a makettrepcsi földre készerítette, és éppen ott volt az a fránya fémkerítés
   Holacsokim?

   Válasz
  74. 78146

   A zsiráf gyakorolt az esti előadásra, és a villanydróton biciklizett. Innen a többi már megy mindenkinek. :)

   Válasz
  75. Nagy méretű tojástartókat préselek

   Szerintem ez a dróton kerózás nem jön össze, mert hogyapicsába ütné közben a ráf a kempingt a saját oldalába, rá adásul úgy hogy közben a nyakával gereblyézi össze a drótokat?

   Ja, a ráf kiugrik az állatkerti kifutóból, mert ha nem esett volna le, ez állatkert, nyúl egy bicót és a villanydróton, nyélen adja elő. Vazeg, keveritek az Állatkert a Nagycirkusszal. Lizsé-lizsé mindkettő, de azért nem mindegy.

   Hüjeség. Egyértelműen a göbzi rántotta bele a ráft nyakilag a távvezetékbe, ez az eddigiekből világos. Vontatás volt, nem mondok egyebet.

   A bicaj külön került oda és tutkó hogy a skacok mentek neki, látszik a becsapódásnál hogy elsőkerékkel derékszögben állt bele a merevvillás kempinges kiskecseg.

   Gipszfejűek.

   Válasz
  76. Zoli

   Ugyan mar Csuhaj, kurvara senkit nem erdekel hogy kerult oda a zsiraf meg a bicaj.
   Maga az elkapott eletpillanat, meg ez a duma/stilus a lenyeg!

   Válasz
  77. Lyrix

   Na kiscsopis atkák ime a megfejtés, ami kimaradt a Bálintféle magyarázatból:
   A mig-21 E, (nem pedig F ahogyan azt az ovónő korábban helyesen megjegyezte) túl pengére sikerült a szakrajz utáni megvalósulásában, és sebességbeli probléma lépett fel az irányításában, minek hatására kistibiA jelü vádlott totál véletlen beleakasztotta a zsiráf nyakába.

   DE mivel még szeretnék használni a tárgyat, lévén, még ép állapotú, és a tárgy ereje elegendő volt, hogy zsiráfot irányíccsák, így kiszedték a kettő darab kerítésléct, mert azon pont kifért a zsiráf. Megjegyezném, hogy közlekedésképpen a Kempin típusú biciklit használták.

   Nade még mindig magasan volt a göbzi, így a kistibiB jelü vádlott teljeserővel belehajtott a zsiráf szaporítószervébe, melynek hatására a zsiráf nagyot ugrott, és az egyébiránt szakszerű magasságban elhelyezett villanypóznába belenyakalt, így okozván önnön pusztulását eme buta állat. Feje lefelé való csünggése, csupán az izmok ernyedésénak köszönhető.

   Na de a szöcske! Nyílvánvaló, hogy kistibiB nem akart a zsiráffaszhoz teljes mozgási energiával becsapódni, így leugrott róla a becsapódás előtt, eltiporván a szöcskét, mely épp most eszmélt fel a trauma után.

   Nap meg nyílván röhög ezt végignézve.

   Naennyi… vagyis van itt egy B variánsa a sztorinak:

   A Óriásroboton visszakapcsolták a kapcsolót minek hatására ismét ámokfut, és hát ezlett belőle. És a kétkistibi meg ráflessel a képre, hogymivan.

   Válasz
  78. Lyrixmegint

   Ja azért tekertek neki nagyon, mert arra gondoltak, hogy ha OTT fáj neki behajol,mint mi humanoid emlősök, és elérhetővé válik a repcsi. Hogy utána hogy terelték volna vissza az állatot még homályos.

   Válasz
  79. V

   Mosténcsakaztnemvágom, hogy Grafnak van vmi határozott története erre és addig nincs új rajz, amíg pontúpontra ki nem tanájja vki az ő verzsönnyét? Me akkó beszoptuk.

   Válasz
  80. Andró

   Az egész azért történhetett, mert a felsővezeték-biciklit elfelejtették kábelre alkalmazni, azaz eltávolítani a gumiját a ráfjáról.

   Válasz
  81. espé

   Na szóval, csak úgy történhetett, hogy a zsiráf ivott (terpeszben, ahogy egy rendes zsiráf) és ezért lejjebb volt a hasa, amikor az egyik kisTibi véletlenül beágyazta a vastagbelébe a campingbringa kormányát.
   A fájdalomtól rohanni kezdett, amikor másik kisTibi repcsijébe beakadt és megfulladt.
   A két kis kópé erre fogott két rudat a kerítésből és felrakták a zsiráfot a nagyfeszültségre, hogy azt higgye az emlősfelelős bácsi, hogy szegény zsiráf az áramütéstől pusztult el.
   Másként nem történhetett! :)

   Válasz
  82. andrejku

   Végre, megint egy igazi, mint a régi szép időkben! Kösz, Grafit, innen a halál f-ból! Pár kellemes percet megint szereztél…

   Válasz
  83. Türelmetlen Isten

   Ma időt szartam. Nagyon régen tettem, vmikor a prehistorikális érában. De ma megtettem újra, és mindezt Dánielnek, úgyhogy…

   Válasz
  84. Wim

   Szerintem a szöcske egy prostituált, a zsiráf meg a kangörcs hatására kiszabadította magát és megakarta szexuálni a szöcskét, mikoris jött a gondozó és ezt látván belement a kempinggel, hogy ellehetetlenítse az aktust. ettől a zsiráf magasra ugrott mivel a bicikli enyhén alulról fejtett ki rá erőt. a gyerekek pont ott játszottak a repülővel amivel a kritikus pillanatban egyenmagasságot ért el a zsiráffej és a repülő rátekeredett, majd megmaradt mozgási energiája révén a zsiráffejet a drót túloldalára kényszerítve negatív irányba kezdett mozogni. és a végén a gyerkőcök a játékukat jogosan próbálják visszaszerezni kerítés zsiráf által lebontott darabjaival.

   Válasz
  85. kalapos szuzukis

   Tibi1 felvontatta a repülővel Tibi2-t a talajtól, hogy amaz belekapaszkodva a zsinórba meg tudja gyakni a zsiráft. De beszorult.
   Tibi1 eldobta a távirányítót, és felpattant a biciklire, hogy zsiráfnak ha gyomrost ad, Tibi2 kiszabadul.
   Ez sikerült, de közben az eldobott távirányító miatt szabaddá vált a repülő egy régóta vágyott Star Wars-os trükköt (szkájvalker vs. birodalmi lépegető) próbált ki, de gyakorlatlansága mián a zsiráf így járt.

   Válasz
  86. crunch

   amúgy meg lehet, hogy perspektivikusan van ábrázolva és a zsiráf kisebb, mint amekkorának látszik, ergó nem is igazi zsiráf, csak játék.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .