41 thoughts on “MIKOR ÉRSZ RÁ?

 1. ÉN

  A csávó a trendi hajával, szakállával és nyakkendő-kötésével!
  Mikor lesz új rajz? :)

  Válasz
 2. jabberwocky

  óóóbazze, csodásan példázza a “semmifontos dolgom sincs, de azt muszáj csinálni” életvitelű hipszterfaszkalapok mindennapját. jáájdeszép!

  Válasz
 3. Rádiós

  “Ezekkel” választásokat nyerni?! Na “ez” (lenne) a kihívás, nem a vödör jeges víz, kanál akármi és a többi, másodpercemberkéknek való sületlenség…

  Nyugodt vagyok, kérem a kávém.

  Válasz
 4. Subidu

  Vendégem egy bármire a Gébicsben ha valaki ír már nekem egy szűrőt erre a pda gyerekre, mer’ eléggé lelombozó egyfolytában a mesterkélt kommentjeibe belefutni.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Van az az összeg, amiért kikapcsolom magam :-) Meglep, hogy a kommentjeim lelomboznak, de nem venném a lelkemre, ha ez okozna depressziót bárkinek is, így ígérem, visszaveszek…

   Válasz
  2. zs

   Elnézést, hogy szakmailag beleugatok, de a Greasemonkey/Tampermonkey nevű csodával és némi javascript tudással ez viszonylag egyszerűen kivitelezhető.

   Válasz
 5. Sztalics Naja

  Kiváncsi vagyok, Klára hol gondolta felgyújtani a zasztal maradványait. Már faluhelyen is csak suttyomban lehet átlagpolgároknak akár avart is égetni, mert az átlagpogárt begb@sszák a füstölésért. Pimpongaszal ebből a szempontból veszélyes hulladék, úgyhogy különösen.

  Válasz
 6. MsMester

  Tényleg minden a helyén van. De a párbeszéd Sarjubácsival érdekelt volna :D “…génsebészeknek lesz kiadva Tibikém, tudja.”

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Génsebész: pejoratív jelző az igen alacsony szellemi felkészülést igénylő vállalkozókra, pl.: műkörmös vagy bögrecsárda. Ne várjuk Grafittól a lakótelepi tárolókban illegális génsebészeti beavatkozást végzők történetének ilyetén kifejtését :-)

   Válasz
 7. gxy

  A fejszével picsába szétverést városi élettérben csakis egy ilyen urban woodcutter-arc tudja szakszerűen művelni. Szigorúan kézműves fejszével, feszülős cápabőr szerkóban, Ló is Úton velúr munkáskesztyűben.

  Mindazonáltal nem lepődnék meg, ha a tárolóba benyitva nem csak a pimpongasztalt találná ott, hanem a nahátgecis csincsillát is. Az meg megin’ úgy odanyomna valamit, hogy menten szétbaszná bárminek a hegyét.

  Válasz
 8. Clapton

  Kiegeszitik egymast.. :)

  Ugyanakkor erzem, hogy az smsben szakito Hajdu Peter is megerdemelne egy rajzot.. ha esetleg. Mert nem kivansagmusor, vagom. De ez akkora gyoker, hogy szinte keri a rajzot…

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Volt rá 20 éve, hogy kiteljesedjék, és a társadalom minden rétegét velejéig megbotránkoztatva megtestesítse a mindenen átgázoló celeb archetípusát. A fiataloknak van már honnan levenni a mintát. Nem biztos, hogy további népszerűsítést igényel.

   Válasz
 9. ittmindenkitibor

  tetszik, ahogy a reggeli ‘felrázó’ kávéból az egyik leglassabb állat bújik elő

  Válasz
 10. ittmindenkitibor?

  tetszik, ahogy a reggeli ‘felrázó’ kávéból az egyik leglassabb állat bújik elő

  Válasz
 11. PDA_FAN

  Megjegyzem, Óbazmeg erősen felülreprezenált Grafit műveiben. Újbazmeget is kérjük néha megemlíteni, még ha közigazgatásilag egy település is :-)

  Válasz
 12. oky

  A “valami génsebészek” senkit sem aggaszt? Ha olyan profik, mint Grafit világában bárki más…

  Válasz
 13. zs

  Nem gondoltam volna, hogy hepiend lesz a vége :). A nyakkendő nagyon virtuóz. És mit csinálnak a génsebészek a gyerekkocsi tárolóban?

  Válasz
 14. szultannita

  Nagyon reg erintett meg rajz ennyire. Szinte minden reszlet stimmel. Mintha az eletünk egy atlagos reggele lenne lazan papirra hordva, filccel, csak ugy. Szakallam. Telefonom. Nyakkendöm. Felesegem. Gyönyörü. Teknössel meg nem probaltam a kavet. Vagy az veletlen került bele?

  Válasz
 15. PDA_FAN

  Városi értelmiségi pár… Népes családom legtöbb egyede hasonló zakkant tempóban éli életét a nagyvárosban, már kora gyermekkora óta. Sosem értettem, miafasznak kell állandóan szanaszét szervezni a napjukat úgy, hogy végül semmire sem marad idejük.

  Továbbá lássuk be, nem kell minden problémát együtt megoldani. Tibor az egész projektet letudhatta volna azidő alatt, amíg az időbeosztás felett lamentál.

  Válasz
  1. dontkraj

   Szerintem a programok jelentős részét mások szervezték nekik, pl.: a tapírpurhab jóga a halál faszán. Ugyanis saját maga nem menne messzire jógázni, tehát valószínűleg ott kell tartania.
   Meg viszi anyut a röptérre.
   Egyedül a kolléga bebaszatása önkéntes – részben.

   Amúgy a lamentál az panaszkodik. Ha ezt szeretted volna mondani. De lehet, hogy nem.

   Válasz
   1. dontkraj

    Lehet. Nem olvastam elég figyelmesen.
    Látom magam előtt, ahogy a pimpongasztal minden lehetséges sarkot lever a lépcsőházban, mert egyedül elbírja ugyan, de manőverezni vele tsodálatos. Aztán meg azért szólna közös képviselő/Sarjúbácsi/bárki a házból.
    Persze az is lehet, hogy az új társasházakban már nem 1,19 m szélesek a folyosók. Nem tudom.

    Válasz
 16. Rövid Zárlat

  Na és akkor most ebbe szorítsunk bele három gyereket még és a házmester fog kurvaanyázva kipakolni.

  Válasz
 17. dontkraj

  És a háttérben megjelenik egy Coelho imitátor és mantrázza: “Arra van időd, amire szeretnéd…”
  Ezután mondjuk Szultán kapna még egy képkockát, amin egy agyvelő+gerincvelő kombó is szerepel.

  Valahogy találva éreztem magam.
  Bár ilyen nyakkendőt nem tudunk kötni.

  Válasz
 18. bazsix

  Kezdő tapír-purhab jógára szeretnék jelentkezni, de nem jó csak csütörtökön 22:30-22:55-ig esetleg kedden 4:30-tól a meetinging…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .