35 thoughts on “MIRIGYED

 1. croc

  Naszóval, ahogy a művelt angol mondaná “for the record”, azaz a most következő részt szó szerint kérném jegyzőkönyvezni:
  _Minden_ napirajz _tökéletes_,_csodálatos_és _abszolút remekmű. _Minden_ _egyes_ darab tűpontos, hibátlan és gyönyörű.
  És én annyira de annyira de annyira köszönöm, hogy készülnek napirajzok és mindig nagyon sokáig örülök mindegyiknek és később is visszanézem és a napirajz #jó!
  Minden rajzot külön köszönök.

  Válasz
 2. Sztalics Naja

  Azé’ ez a pötkei erdő elég veszélyes hely. A mámi a banyatankkal nemzetbiztonsági kockázat. Még a medve is megijedne.

  Válasz
 3. PDA_FAN

  Az előző résznél jeleztem, hogy kevés lesz az oda, Terike. És milyen igazam volt. Az ücök rúgja meg csak a láncolat első eleme, aminek hatására beindulnak a sötét erők, és elveszejtik a pokolra való óvónőt.

  Válasz
 4. g10

  Csak nehogy olyan poéntalan teleregény legyen, mint a barátokközt, vagy mint a Holdra ugratós baromság. Annak is hogy vártuk a végkifejletét, aztán 30 rész után se lett semmi, csak pár (olcsó poén) káromkodások.
  Ha nincs ihlet, nem muszáj, most csak miattunk nem kell.

  Válasz
  1. Grafitember Szerző

   Végtelenül elkeserít ez a komment… negyzer-valahány rajzom van fent a neten, NYILVÁN van köztük egy csomó szar is. Van akinek ez, van, akinek az tetszik. Nem szoktam rajzolni, ha nincs ihlet (akkor szoktatok baszogatni, hogy “évirajz, bazmeg”). Az ugratás sem arról szólt, hogy valami frenetikus, mindent elsöprő poénbomba fog robbanni, hanem az, hogy folyamatosan rajzoltam, egy nyolcórás, lakatosműszak után a tíz részt. De mindegy. Ha szar, ne nézd.
   Ami ezt a rajzot illeti, még három rész lesz, igyekszem a hétvégén befejezni.
   Ja, és nem lesz nagy poén, az óvónő meghal.
   Így oké?

   Válasz
   1. NTAmi

    Kedves Grafit,
    bar valahol sejtettem, hogy a vegere az ovono meghal, most hogy igy elore leirtad olyanan rossz erzes volt olvasni. Mar nagyon vartam az u:co:k megjeleneset es mint nemgyerekes szulo teljesen atereztem Dezsone kalvariajat, bar nekem valahogy a banyaszvonat – szultan – belkitepos pek koordinatarendszerben korvonalazodott a megoldas, mert a roman hackerre csak felve mertem gondolni. De lehet csak projektalom itt a vagyaimat az u:co:k pontos ismeretenek hianyaban…
    Ami az ugratast illeti ellentetben a kornyezetemmel, jomagam remekul szorakoztam rajta es kb tiz percenkent frissitettem az oldalt varva a folytatasokat. A vegso katarzis is leesett: a nagy csinnadratta es sok puder ellenere a vegen csak siman poriasan meghalhatsz es kesz. Rogvalosag volt az a javabol, nincs mit szegyenkezi rajta, legfeljebb nem minden vevokeszuleken volt meg hozza a dekoder doboz…
    Na de sok is lesz ez belolem, megyek visszaulok a hatso sorba es kussolva varom a folytatast.

    Válasz
   2. Yarner

    Légyszi ne vedd fel, tele van a net az ilyen nagyarcú funnyogókkal, akik nem csak, hogy azt hiszik, hogy a pillanatnyi ízlésük objektív tény, de azt is, hogy erre mások kíváncsiak :-(

    Válasz
   3. Enke

    Baszki Grafit, mindig az ilyen fatokueknek valaszolsz, a maradek 99,99% jo arcnak meg nem. Jo, mondjuk nekik ott vannak a rajzok. :) Mindegy, lenyeg, hogy az ilyen zombikkal nem kell foglalkozni szvsz

    Válasz
    1. Grafitember Szerző

     Ritkán baszom fel magam, de ez megbántott. Ez olyan, mintha mondjuk édesanyád főzne valamit neked, és közben te odamennél a tűzhelyhez és azt mondanád neki: egyszer már főztél szart, ez is olyan lesz? Hàt hallod…

     Válasz
     1. szaszi

      Tibortelep láncos keselyűje biztos elmeséli a szaftos részleteket két ünnep között a Gébicsben,rég találkoztak Rönével.
      Olykor felvillan az oldalkocsis motor védelmező álcafénye.

      ( nabazmeg folyt.köv. )

      Válasz
     2. Sipiúr

      De baszkimár, hát hogy lett volna PONTAZ szar? Felőlem persze felbaszhatod magad, vagy megbántódj, ki vagyok én, hogy megmondjam, de hát az, ha valaki a holdra ugratós örökérvényű sorozatot fikázza, nem igazán komolyan vehető.

      Válasz
     3. corry

      Nem tudom, olvasod-e még, grafit, de _mint ekszpert jutúber influenszer(…)_ hadd meséljek gyorsan egy sztorit. Hobbim a videók felbaszkodása, mondván, akkora szeméttelep a net, hogy még két, a kupac tetejére kivágott kommunális hulladék már nem oszt, nem szoroz. Most már évek óta megújuló megdöbbenéseimre, az emberek élvezik – néhányat kivéve.
      Eleinte baszott ez a néhány. Nem értettem. Esetemben kissé visszás lenne azt írnom, hogy “mér’ nézi, ha nem tetszik neki”, végtére is ennek érdemi megítéléséhez valóban értelmes látnia előtte a cuccot, mégis – nem értettem. Ha nem segít, miért rúg? Aztán elkezdtem majdhogynem “hálásnak” lenni a nagy-nagy ritkán előforduló ilyen esetekért, egyfajta reality checkként fogtam fel őket, hogy igen, odakint létezik, él és élni fog a tapintatlanság, érzéketlenség vagy egyenesen zsigeri gecizés. Aztán rádöbbentem, mit kell tennem:

      Annyi energiát fektetnem beléjük, amennyi energiától megszülettek. Átgondolt, rendesen megírt, az elvárható tisztelettel megfogalmazott kritikát is a befektetett munka arányában kísérlem meg figyelembe venni és megválaszolni, és az “ez szar”-kommentet is.
      A fenti kommentet a Tibor húsz másodpercben írta meg (talán szar napja volt, és hatvanból ötvenkilencszer egyszerűen ikszelt volna), és lehetséges, hogy soha nem látod az arcát többet. Ha ennél a húsz másodpercnél többet rágod magad az “építő jellegű” észrevételein, ő nyert.
      Ne az egy lefelé mutató hüvelykujjnak csináld. Csináld a kilencvenkilenc felfelé mutatónak. De elsősorban magadnak, és az ön-elégedettség és élvezet át fog sütni. Onnantól kezdve – és szerintem ezt tudod nagyon jól – te leszel magad legnagyobb kritikusa, mindenki más pedig egyszerűen fel van engedve a kakasülőre, nézni a műtétet, de ennyi. A tapsot megköszönjük.

      Válasz
      1. Grafitember Szerző

       Köszi. Ez jól esik. Itt az volt a minősített eset, hogy -közben- sikerült benüfögni ezt a komment. Namost, ha a koncert közepén felallsz es azt mondod a szólistának, hogy: remélem nem baszod el, mint a múltkor! Akkor lehet, hogy másképp fejezi be a darabot, mintha nem kapta volna meg az “epítő” kritikát. Ennyi. Szarul esett.

       Válasz
  2. PDA_FAN

   “Csak nehogy olyan poéntalan teleregény legyen…” – Szereptévesztésben teccik lenni, kedves g10. Ez nem olyan oldal, ahol a kedves ügyfél megrendelése alapján készülnek a rajzok. Dögunalmas is lenne.

   Grafitnak bizonyára jólesik az elismerés, de őt nem valami megfelelési kényszer hajtja, amikor rajzol. Szerencsé(nk)re.

   Válasz
  3. Szultanne

   Ami engem illet, epekedve varom g10 vendegszerepleset a “minosegi-ingyenkontent-fikazo” szamizdat mozgalom vegleges eltorleset celzo aknamunkarol szolo sagaban.

   Válasz
 5. Szultanne

  a fa torzserol hianyzik a nedohanyozzgeci plakat ahogy a dezsone tuzet ad a gerilla medvenek, bocs.

  Válasz
  1. Rádiós

   Nem inkább szeparatista lesz az a medvegy? Manapság vigyázni kell a kifejezésekkel, mert ha elcseszed, valamelyig oldal egyből letarol, oszt’ véged lesz…

   Nem tudom azt se, hogy a takarítónő ábrázolása mennyire gender- es polkorrekt. Hiszen a rossz sztereotípiákat erősíti. Még a végén feljelentés lesz és megjelenik valamelyik (pl a vetítőlábú) főtörzs!

   Művészkém, ha lehet, Szecsőt ne hagyja el a napokban!

   Válasz
 6. Son of the White Horse

  Gyanús nekem, hogy ez láncmese lesz! Tibor sámán elküldi kecskemirigyért. A kecskepásztor adna neki, de csak ha hoz neki eszkúdert. A drogériában pedig csak akkor szolgálják ki, ha hoz nekik zsenge tavaszi tihanyi visszhangot, csokorba kötve. A tihanyi szerzetesek meg csak akkor adnak neki ekhót, ha kapnak pinaszőrből sodort zsinórt harangkötélnek. A kötélverő meg csak akkor szövi meg, ha kap sört. De azt szerencsére Röné majd ad. A sört elviszi a kötélverőnek, az ad kötelet, a kötelet elviszi TIhanyba, ott kap visszhangot, a visszhangot elviszi a Rossmannba, ott kap eszkúdert, azt elviszi a kecskepásztornak, aki ad neki tíz deka kecskemirigyet, azt végül visszaviszi Tibornak, a sámánnak, aki ezt felhasználva ráhozza a rontást a hörcsögfogú óvónőre.

  Vagy valami ilyesmi.

  (Or something like that.)

  Válasz
  1. GRoman

   Közben meg az atka lediplomázik az egyetemen, és az óvónéni-büntetés okafogyottá válik…

   Válasz
 7. Sztalics Naja

  Kecskemirigy,
  Átok-fája,
  Sámán Tibor
  Megpróbálja.
  Harmonika,
  Radiátor
  a vén nörszre
  pirkadatkor
  nagyhirtelen
  dőljön rája…..

  Válasz
  1. Ardó

   Amikor megjelenik a medve, mindig felcsillan a remény bennem, hogy a világ mégiscsak kontinuus, és a dolgoknak igenis mégiscsak van értelme!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .