30 thoughts on “Nenyisd_6

 1. gabro

  Akinél vödör van, azt elkerüli a mindenki figyelő tekintete, hiszen nyilvánvaló, hogy csak vízért megy valahová.

  Válasz
 2. Bélabá

  Ez a Krisztófer Noláni fordulatokkal át meg átszőtt történetvezetés sajnos már meghaldja szellemi frisseségemet, csak azért aggódok meg tudjuk-e tán, hogy szegény Tibor mire gondolt a barkópában, vagy elvarratlan marad e szál?

  Válasz
 3. Joska

  Beugrattál, Grafit, az utóbbi gyors frissülések hatására azt hittem, most akkor végigmegy a történet, arra az időre szinte napi rajz lesz itt megint – oszt’ eddig tartott a lendület. Kár.

  Válasz
  1. Grafitember

   Nem eddig tartott, hanem egy olyan fordulat következik, amihez nem elég tizenhat vonal.
   Ugyanakkor már nem nyúlik tovább nagyon a sztori és ahhoz, hogy kellő ritmussal legyen vége, inkább előre dolgozom. Nézzétek el nekem, nagyon sok a meló, szerencsére, igyekszem az éjszakáimba bepasszírozni a rajzolást.

   Válasz
   1. Joska

    Ami a sok melót illeti, az Indexen tényleg kiteszel magadért. Természetesen elnézzük a szünetet – legalábbis ami engem illet. (Már úgyis megszoktuk.) Csak a saját ritmusodban!

    Válasz
 4. corry

  Nem tudom, miért, de ez az életkép annyira megérintette a szívemet, hogy – bár nem akarok felelőtlen ígérgetésekbe belefolyni – még az sem kizárt, hogy ha kimegyek a pesti utczákra, az embergyűlöletem a szokottnál három és fél perccel később ébred csupán fel.

  Válasz
 5. raszta

  Grafit. én félek. Félek attól hogy fordított sorrendben kapom meg a poént. Főleg egy ilyen hosszan egymásra épülő sorozatnál.
  Meglátom a nenyizsd ki 8-at, legörgetek, végig fut rajta a szemem, és csak utána fogom látni a nenyizsdki 7-et. És félek ettől, mert ez még képes lenne elrontani egy friss poént, tudod.
  Nagyon örülök, hogy sokat rajzolsz és egyáltalán nem bánom hogy ez itt csak ritkán frissül, végül is már csak hobbi és az így megy ez eset. De fasza a sztori alig várom a kifejletet.
  Köszönöm

  Válasz
 6. Grafitember

  Tihi kezében fűkasza van, csak a motor része eltűnik a hónaljában, a damilos végét pedig nem látjuk a Simsontól.

  Válasz
  1. GRoman

   De a gyújtótrafó, a kipufugót tartó rúd és bilincs, meg a lánc tokozása pontosan a helyükön vannak…

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .