0 thoughts on “SUPER GYORS 3

  1. Jules

   háteznagyonez…

   jó rick, meg a török bőrdzsekit

   azt hiszem én is vinnyogva sírok egy darabig xD

   Válasz
  2. bachterman

   lefutott a két bors ökröcske…
   amúgy a mackós seftes állat mennyire jellemző kelet európa ezen régiójára.
   pólójára mi van írva?
   pálcás batojck lövölde?

   Válasz
  3. Bandi

   Azt figyelitek, hogy a ló egyre dühösebb? :D (A póló feliratára én is kíváncsi lennék.)

   Válasz
  4. Gerik

   Jo rész ez is.
   Medve háttér történet is lesz?

   A rick..es elszólásnak mi a jelentösége?

   Válasz
  5. D

   Annyira üt, hogy a maci arca csak az utsó mondatára stimmel igazán de arra nagyon. Ez már a képregény magas művészete. Lesz még egy rész akkor már Szuper Gyros Saga! :D

   Válasz
  6. saman

   Talán Pálcás Bajusz is lehetne azon a pólón, innen nézve.
   Kalapot le, kész vagyok ettől a sorozattól :)

   Válasz
  7. Puding

   Nem véletlen a harmadolós adagolás: A jónép nagyrésze belehalt volna.
   Grafit aranyszíve (legyen gyémánt és akkor mindkettő szén). Persze, lehet az vezette erre a megoldásra hogy nem fért ki egy lapra.

   Válasz
  8. egyugyu

   „Poor Yorick…”
   Egy jelenet a Hamletből (Lándzsarázó Vilmos, angol drámakészítő munkásember munkája, középiskolás tananyag, alapműveltség)

   Válasz
  9. 22, vagy 23, vagy...

   A 2 bors ökröcske helyére lehetne kérni? Mondjuk a Mazsola és Tádé???
   Máskülö9nben várom a maci hallá verését is…

   Válasz
  10. imi

   Jó lesz ez a folytatásos szuper gyors. Rég volt igazi Tibis poszt, lenne javaslatom egyszer, csak nem akarom publikusan ellőni a poént.

   Válasz
  11. köcsögöm tőletek

   Ahogy elnézem, fatál error van a bal cipős vetítőben és ha így megy tovább, még a ló is lejön vallomást tenni, de azt nem teszik az ablakba

   Válasz
  12. achilles

   Azért vételezzük szemre a bajszos úr hóna alól kikandikáló céllövöldekompatibilis törőscsövű légpityut is.

   (Anno az ilyet Gorbacsov-puskának hívták, mert görbecsövű volt.)

   Válasz
  13. biertrinker

   BAZMEG GRAFIT, NEM VAGY TE NORMÁLIS!!!!!! :-)))))))))))))))))) Éjfélkor vinnyogok üvőtve, a ház meg ébredezik. :))))))))))))

   Válasz
  14. spanyol inkvizíció

   ez is bravúros. és remélem, lesz még folytatása, hiszen az apa-tibi még nem tett vallomást

   Válasz
  15. Yikez Bálint

   ELYORICKOZTA MAGÁT A ÓRIÁSHAVER!

   Mutatványos-világ keresztmetszet vazz, mekkora. Cseszkó Slavia légpuskás joggingos lövöldés a kétpálcások bódéjából, jókedvű leszarom, a rezignált és helyesírásra kényes medve, és ez a hamleti beszólás.

   Intermezzo ez. Jöhet a negyedik, Grafit, állat vagy, valljad be hogy megírtad már mind a 6-8 részt.

   Válasz
  16. jolánszerelő

   Szerintem az nem óriáshaver hanem Óriásfater lessz mert a Tibi a gyereke volt. Előző részbe medve beszólt neki.

   Válasz
  17. seggfej

   most télleg, ez a yorick ennyire alap? …én legalább is nem vágtam semennyire, most sem értem…:(

   Válasz
  18. ndavid42

   Verjetek hallá, én sem is mertem a jórick eredetét, de fel lettem világosítva jól. :)

   Válasz
  19. Halszagu uristenit

   Seggfej, baszod, a „Hamlet” mond valamit? Shakespeare írta. Klasszikus. Hogy lehetsz ennyire műveletlen?

   A darab egyik legjellemzőbb jelenete, amikor a sírásókkal találkozik Hamlet és megtalálják Yorick (a régi udvari bolond) koponyáját.

   Hamlet a kezébe veszi a koponyát és monológot mond:

   HAMLET:
   „Hadd lám. Haj, szegény Yorick! – Ismertem, Horatio; végtelen tréfás, szikrázó elmésségű fiú volt. Engem a hátán hurcolt ezerszer: és most hogy irtózik tőle a képzeletem! A gyomrom is émelyedik rá. Itt függött az
   ajk, melyet én összecsókoltam, azt se tudom, hányszor. Hová lettek gúnyjaid, bakugrásaid, dalaid? villámló élceid, melyek az egész asztalt hahotára fakaszták? Egy sincs már belőlük, hogy kimajmolnád saját torzképedet? Bezzeg, most esett le az állad! No, eredj ő asszonysága öltözőjébe, s mondjad neki
   fesse bár magát ujjnyi vastagon, erre jut az arca; eredj, kacagtasd meg vele.”

   Válasz
  20. pro

   mekkora rajongó:

   hxxp://n2.cdn.spikedhumor.com/1/652000/159871_bicycle_feet_1_vw.jpg

   xx helyett tt persze

   Válasz
  21. Veda

   Namármost én tanultam irodalmat, ott voltam minden órán, figyeltem, szerettem, de a Hamletet nem kellett elolvasni sem. Tanultunk róla, de nem volt kiemelve ez a jelenet egyáltalán. Az legalábbis hogy így hívták a bolondot, biztos nem. Úgyhogy talán nem kéne seggfejezni, biztos lenne olyan dolog, amit én gondolok alapműveltségnek, de te mondjuk nem tudsz, mégse néznélek le érte.

   Válasz
  22. Vitya

   Jajmár!
   Valamit elolvasni nem azért kell, mert kötelező, hanem, hogy ne maradjatok ilyen fél(ig se)műveltek. Már életvédelmi okokból, amíg lehet. Mekkora egy tré dolog, hogy Grafit zsenialitása ilyeneken sikkadhat el, tisztelet a kivételnek.

   Válasz
  23. egyugyu

   Attól, hogy a tantónéni nem olvasta, meg a zosztálytársak se olvassák, a menő csajok és raj csávók pláne nem, még nem kötelező ugyanolyan tudatlannak maradni.

   Könyvet olvasni még dohányzás közben is lehet (hogy az ismert viccnél maradjak). Hamlet polcról le, átpörget, próbál megérteni. Harmadik-negyedik olvasásnál már derengeni szokott. Kevés lapból áll, nem tart sokáig (képek sajnos nincsenek benne) :-)

   Válasz
  24. Tudom, ez nem kívánságműsor, de én agresszív bölcsészekről szeretnék egy napirajzot, akik két körtét nem tudnak megszámolni a piacon, (ami persze nem jelent nekik gondot, mert csak egyre van pénzük,) de hörögve kérik számon a Vágó István műsorain kívül nem hasznosítható, értelmetlen lexikális tudást bárkin, aki akár mindenben több, mint ők, de a jobbára gyengécske kötelező olvasmányok helyett épp volt jobb dolga – esetleg épp más könyveket olvasott.

   (Az a jó, hogy ezzel az előbbi mondattal sem sértek meg senkit, mert a tapló bölcsészeknek túl hosszú, ezért elakadnak a felénél.)

   Válasz
  25. egyugyu

   bé:
   Akinek nem komplexusa…

   A tudás tipikusan olyan dolog, amelyet meg lehet szerezni, ha hiányát érzi az ember. Legyen szó könyv elolvasásáról, vagy a Stieltjes integrál rejtelmeiről. Tudáshiány említésére megsértődés lehet reakció, de értelme csekély.
   Jujdeoff.

   Válasz
  26. Apád faszára csapok

   Veda, leszarom :)))

   Seggfejnek azért nevezték a SEGGFEJET mert ő maga ezt a nicket választotta magának. Te nagyon hülye.

   Aki meg a Hamletig eljut, de a koponyás jelenetről nem tudja hogy „szegény Yorick”, az meg is baszhatja magát keresztbe hosszába.

   Amit a tanító néni lead, annyi? Utána mész ki a gecibe az utcára de egy könyvet már magadtól el nem olvasnál?

   Hogy szopkodnád ki a gecit a faszból te gecis fasz.

   Válasz
  27. default

   Gratulálok, kezd eldurvulni a fórum.[ Minek?! Egész életemben olvastam (amint megtanultam és az kicsit korábban volt mint átlagos kölyköknél) és naponta olvasok amennyit csak tudok (nem képes füzeteket.) mégis; nekem se ugrott be a kép… hát most tényleg nem szégyenlem magam.]

   Válasz
  28. Nigga brotha

   Yo bír brada, poliszmen szákksz? Báj dö véj, in dö csildrensz búk of télsz némd „Centi barátai” báj Tarbay Ede, Marék Neronika en Urbán Gyula, dö szkeleton in dö bájolodzsi kabinet voz kólld Yorick: „A csontvázat Yoricknak hívák. Senki sem tudta, miért.”

   Válasz
  29. egyugyu,

   amiről te beszélsz, az a lexikális tudás, az a fajta, amit agy nélkül, puszta olvasással/magolással el tudsz sajátítani. Azt tényleg minden együgyű meg tudja szerezni.
   Megsértődésről pedig szó sincs, sőt, kifejezetten vicces, hogy az említett Vágó féle műsorok óta először van a magadfajtáknak lehetősége „villogni” az efféle elolvasom-ha-van-kedvem „tudással”.
   Hiányát pedig azért nem is érezzük, mert ha tizenévenként felmerül egy (az ittenihez hasonló) kérdés, akkor mindig akad egy bölcsész, aki gyorsan felvilágosít, és persze a mondta végén a komplexusait kompenzálandó (mert nektek ugye tényleg van) benyögi, hogy „alapműveltség”.
   Köszönjük, arra már nem vonatkozott a kérdés, mehetsz vissza a mekibe sült krumplit sütni.

   Válasz
  30. Zárószövegként:

   Gondolom, felesleges megjegyeznem, hogy a nagybetűvel kommentelő „bé” az nem én voltam.
   Továbbá sajnálom, hogy megint flame-fórum lett a napirajzból, mondjuk nem én kezdtem itt műveltségi vetélkedőt rendezni és kioktatni másokat.
   A hangulat javulása érdekében én most elhúzom a csíkot, és nem kommentelek többet ide, remélem, a kulturált irodalmár barátainknak is van annyi önkritikája, hogy hasonlóképp cselekszenek.

   És elnézést kérek grafittól, meg úgy mindenkitől, kivéve persze attól az egy-két embertől, akinek szándékosan köptem a fejére.

   Válasz
  31. seggfej

   Yorick a bolond? Oh well, köszönöm mindenkinek, aki felnyitotta a szemem, már viszem is vissza a suliba az ellenőrzőm, s kérek egy nagy fúrót irodalomból… Sokakkal (?) ellentétben én utáltam az irodalmat, legalább is amit irodalom oktatás címén annak neveznek. Mégis voltam annyira képmutató kis köcsög, hogy mindig kitűnő voltam belőle, úgyhogy papírom van róla, hogy az irodalomhoz (sic!) értek, a többit meg „Leszarom…”:)

   Válasz
  32. Gera

   Én speciel olvastam a Hamletet, de kurvára nem emlékeztem Yorickra, mivel volt már vagy 15 éve és azóta nem éreztem különösebb ingert az újraolvasására. Drámákat olvasni szerintem valami hihetetlenül szar, csak színházban érnek valamit.

   Válasz
  33. maswalaki

   szegeny jorikra ne bazirozzatok dramaelmeleti vitat, mar akkor sem elt, amikor szerepelt.
   Ugyanakkor en az oktoberfesten osszefutottam egy ‘ugyanilyen’ nemettel, a megyer ismeros meg vagy 15 eve kint el, sztem bordzsekivel kezdte… tobb mint mokas ez.

   Válasz
  34. espé

   A Medve edukálja a nemrég még buszsöfőr rendőrt, akinek beégett a vetítőcipője… ááááááá…
   Hamlet, légpuska, két té…
   BESZARÁS GRAFIT !!!
   Gratula!

   Válasz
  35. Vahúr

   Én sem tudtam, hogy a Yorick volt a koponya tulajdonosa (valamikor biztos tudtam, de ugye a nem használt információt elmondás után töröljük a merevlemezről, mert csak a helyet foglalja), és köszi azoknak akik kultúrált formában bírták erről felhomályosítani a nagyérdeműt.

   A rajz igen szórakoztató amúgy ezen poén teljes megértése nélkül is. Várom a fejleményt.

   Válasz
  36. grafitember

   Legközelebb a faszomba rakok kultúrát, nem ide. Egymást baszogatjátok, ti egyszerűek. Szégyen. Ezután TÉNYLEG mindenkit Tibinek fogok hívni, még Yorickot is. Bénák! : )

   Válasz
  37. tz2

   Halalra rohogom magam… A kommenteken. Nekem se ugrott be a Hamlet, mert ott koponya volt itt meg meg rajta van az orca.
   Amugy ez a sorozat tenyleg igazan kurvajo… Kosz.

   Válasz
  38. tz2

   Ja’j. A nagy Grafit szolt. Szerintem nehogy ne rakjal bele kulturat bameg. Ettol jo a blogod. Lehet, hogy van aki felhuzza magat, de soha tobbe nem feledjuk, hogy mit mond a kiskocsog dan kiralyfi a Yorick nevu koponyanak. Amugy tenyleg „Jo Jorik”-nak forditottak, vagy „Szegeny Yorick”-nak? Mer ez utobbi esetben meg lehet, hogy teged is kritika fog erni lassacskan… :)

   Válasz
  39. Xezs

   Két megjegyzés:

   1) Attól senki se lesz jóarc, hogy leoszt másokat mert nem olvasták a Hamletet.

   2) Attól senki se lesz jóarc, hogy leírja, mennyit és hogy nevetett ezen.

   Komolyan mondom mintha itt sokan Grafithoz szeretnének hasonlítani és bizonygatják hogy ők igenis mennyire értik itt a poént, és hogy a földön is fetrengtek mert annyira tetszett.

   Miért akar a posztolók nagy része többnek látszani, mint ami?

   A sorozat egyébként nekem is tetszik, és NEM fetrengtem a földön, sem napközben, sem ÉJFÉLKOR.

   Válasz
  40. egyugyu

   grafit:
   Szerintem rakjál csak kultúrát. Bölcsészt is, műszakit is. Edukálni muszáj, akár övtáskával, akár anélkül.

   Válasz
  41. te

   #41 Halszagú uristenit!

   eszt fejből toltad, gugliztad, vagy könyvből másoltad? és nem mindegy, kurváranemmindegy

   Válasz
  42. tz2

   Xezs
   Es ha a posztolok legtobbje csak meg akarja osztani az elmenyet masokkal? Nekem pl most hazafele biciklizes kozben esett le a szopoen: Yorick-Jo Rick… olyan sikerelmeny volt… Na most te’lleg rohogok.

   Válasz
  43. shiNIN

   xezs: tudod, az emberek ilyenek. beírósak. hihetetlenül semmikről képesek topikot nyitni, egy árva leestem a széktől a röhögéstől szerintem elfér. sok komment pedig nagyon szórakoztató :)

   grafit szerintem is tegyen bele kultúrát :)
   yorick amúgy nekem sem esett le, (hiába van meg a Hamlet a polcomon eredeti angolsággal, ami a megvételkor még gondot okozott, aztán valahogy elmaradt a kellő mélységű elolvasás, de én még a főszereplő nevét is el szoktam felejteni heteken belül, ha nincs a címben), de örülök, hogy volt, aki felvilágosított. s ha valaki nem tudja, akkor mi van? nem érzem úgy, hogy akkor az egy szégyenletes véglény lenne emiatt vagy valami. kicsit sem.

   Válasz
  44. hbarby

   Egyszerre olvastam el a hármat, majdnem belefulladtam a teámba :))

   A kedvenc részem a „milyen kedvesen fogja a gyeplőt még mindig”!! Uhh.. nagyon jóóóó :)

   Válasz
  45. egyugyu

   A centrifugális erő. Nehéz volt a feje, nem bírta a nyaka.
   Ha megnézed az F1 pilótákat, ők direkt nyakra is gyúrnak.

   Válasz
  46. Lípics

   Hogy mi tepte le, azt nemtom… valoszinu, hogy pont az a centrifugalis ero, amirol a multkori rajznal azt veszekedte a nep, hogy letezik-e, vagy sem, a fizikaban.

   Szerintem kene egy kicsit lazitani, de nagyon mar. Teljesen szejjelbasszak a gagyi kommenteikkel az egeszet, e?! Teljesen szejjelbasszak.

   Sztem a „jo, rick” a kozelben filozof-alldogallo Palcas Patricknak is szolhatott, amugy odadobva. Ezt meg senki se mondta. Ugyhogy en ezt mondom.

   Amugy nem vinnyogtam, se nem fetrengtem, de attol meg kurvara jo, s legalabb van mit nezni. S voltakepp leszarom, hogy ti itt most miket pofaztok, csak epp megjegyeztem a faszsagot benne (amint a Mester is tette), szal viselkedjetek, mert kurvaranemmindegy.

   Válasz
  47. zfor

   Én még egy kicsit reménykedek a fejleszaggatási dilemma megoldásában.

   Ha például az lenne, mint a MEGINT JAPÁN-ban (ld.: hxxp://napirajz.hu/archives/2007/04/02/MEGINT_JAPAN/), akkor még happy endben is reménykedhetnénk, hogy JoRick Tibinek visszacelluxozzák a fejét és megint jó lesz.

   (Remélem nem basztam el a poént, és Grafit nem pont cellux-szal akarta megoldani a fejkérdést.)

   Válasz
  48. FooFighter

   Szerintem túl sok besavanyodott furkó jár ide, aki keresi az alkalmat, hogy okítson. Én speciel szórakozni játok ide, nevetni. Nem kifeszülni.
   Grafit, kultúrát pedig kérünk a pina, sör és a bél mellé. :)

   Válasz
  49. band

   „a faszomba rakok kultúrát, nem ide” – na ez nekem még rajz nélkül is beüt!

   Szófordulataid, mint disznóknak a gyöngyök – csipegetjük!

   Talán úgy lehetne gyorsan túllendülni, hogy hagyjuk a gecibe Hamlet és rajzolj következőt, s akkor itt abbamarad az egymás leoltása!
   :)

   Válasz
  50. csaanyib

   Akinek nem jött le az irodalmi utalás elsőre az is jól szórakozhatott a többi poénon: vér, medve, övtáska, céllövölde meg igazi diavetítő(k), amivel mindig megégettem a kezem, ahogy a plafonra vetítettünk… :)
   Ez réteg szórakoztatás (thanx Grafit), mindenki annyit hámoz ki belőle amennyit tud, a többire meg ha rávezették, akkor esetleg több lett tőle.
   Hát ezen azt hiszem kár megsértődni!

   Válasz
  51. Laca

   Kéreg egy Szuper Gyrost! Rég volt ebéd.
   Mi ez a baromság, hogy ha elrontom a kódot, akkor fél perc büntit kell várjak???

   Válasz
  52. Tokapeb

   Nem hiszem el hogy ti semminek nem tudtok örülni. Nekem nem jött le elsőre a Jó Rick, pedig olvastam a Hamlet, és láttam színházban is (a szecsői kultúrházban :D) és mégcsak bunkó parasztnak sem tartanak akik ismernek. Én azt mondom, nem az a bunkó aki nem idézi fejből a Hamlet, hanem az aki seggfejezéssel indít egy humor siteon a többieknek. „seb-fosod”

   Válasz
  53. Lynn

   befostam mikor leesett, csak ezé írtam le, nagyon hibbant ez a csávó dráága szívem! :_DD

   Válasz
  54. kiski

   Úgy mellesleg a hamletet nem olvassa az ember, hanem felveszi az öltönyét és elcsattog megnézni a színházba.

   És az alapműveltséghez akkor is hozzátartozik, ha a félanalfabéta geekek ezt tagadják. A drámát és az irodalmat azért találták föl, hogy ne csak az efféle gyász lények létezzenek, akik csak a „Gyere szopacs, dugjunk egyet” felszólítással tudnak kezdeni egy ismerkedést.

   Válasz
  55. tz2

   :)))))))))))))))))
   Ez a blog a legviccesebb. Ezektol a kommentektol be lehet szarni. Olyan jo lenne latni, hogy monjuk ki ski ki meg nem ski. Miert kocsog aki nem olvasta, vagy nezte a Hamlet, es annak miert kene epp bunkonak is lenni egyben? Tegye fel a kezet, aki le tudja rajzolni az adenint! Aki nem az egy rakas szar. :))))))))))) Mer az is kozepiskolas anyag es egy medikus Ritat lehet, hogy epp ezzel lehet levenni a labarol. E!

   Válasz
  56. kiski

   tz2

   Aki nem látta a Hamletet, az definitíve egy bunkó. Ez nem kérdés.
   Ez ugye nem azt jelenti, hogy buta, nem azt hogy nem lehet jó szakember valamiben.
   Csak annyit jelent, hogy bunkó.

   Válasz
  57. Steer

   Amikor leesett a jó Rickből a Yorick, az nagyon fájt… utána elolvastalak titeket és az sokkal jobban fájt.

   Engem nem zavar, ha valaki nem vágja Yorickot, én se tom lerajzolni a citromsav-ciklust – de hogy az irodalomoktatásra fogja, meg arra, hogy „nem vettük”.. Az bizony annyit jelent csak, hogy nincs önálló ízlése, magától könyvet nem vett le a polcról. Mást sem, nem csak a Hamletet; csak azt, ami kötelező volt, és arról is csak annyit tud, amennyit „vettek”. EZ a baj.

   róver: Színház, megvan? Ott a drámákat látni szokták.

   Válasz
  58. Zsombor

   Tokapeb: a történelmi hűség kedvéért, 38. sz. kommentelő ott szereplő beceneve konkrétan „seggfej”, 41. sz. „Halszagú úristenit” őt a mondatkezdő „Seggfej” szóval (amit vessző követett) megszólította.

   Más is megjegyezte már ezt, de úgy tűnik, még így is gondot okozhat a szövegértés, ezért aláhúzom újfent.

   Válasz
  59. FooFighter

   Szerintem fejezzétek abba a hormonpocsékolást és hogy felhozzátok Hamlet, mert Grafitnak végképp elmegy a kedve attól, hogy vicceseket rajzoljon. Akkormeg mifaszom lesz velünk?

   Válasz
  60. gabor

   Steer! Segítek!
   Picike Bofualox! Ez a memoriter sűrítmény a citrát ciklust felidézni segít:
   piroszőlősav-citromsav-ketoglutársav-borostyánkősav-fumársav-almasav-oxálsav.
   És jó Rick a Tibi miatt nem esett le nekem.

   Válasz
  61. ékezet

   Grafit! Kell. Bele. Erős. Mármint kultúra. Mert ha már nincs kedvünk/időnk dolgoknak utánanézni, hát jön egy Jó Rick, és többen úgy érzik, megint tanultak valamit.

   /off
   Én meg akkor bunkó vagyok, mert nem szeretem a Sékszpír műveket és nem is érdekelnek. Pedig én is járok időnként színházba.

   Válasz
  62. Tokapeb

   Zsombor: Uhh, télleg, így másik megvilágításba került a dolog! Sorry Halszagú úristenit, habár még így is erősnek tartom a kirohanást, de egész más a story. :)

   Válasz
  63. tibcsi tejtábla

   ééjóu, E! haggyadazt tibi! nem kell a kultúra, csak pina meg erőszak legyen! =)

   Válasz
  64. márnembé

   évekig használtam a „bé”-t kommentekhez, de valakinek pont ez kellett… sic transit gloria mundi. most két opcióm van:
   1) nem kommentezek többet – látva a színvolnalat, most ez eléggé valószínű
   2) regsiztrálódom magam, megszerezve a 2847. login nevemet.
   Majd meglátom.

   —-

   más: sosem értettem, hogy ez a sok toplák megmondó és antimegmondó miért nem indít saját _valamit (blogot?)_ és osztja ott az észt. talán azért, mert az egészben a legnagyobb orgazmusuk mások szórakozását elrontani. de most komolyan. én magyarszakos (is) voltam, de a CSI:Szecső sorozatban kell olvasnom félművelt taplók/félművelt sznobok puffogását, hogy miért tapló, aki nem LÁTTA a Hamlet? erről csak az a ló jut eszembe, aki felapplikálja a benzineskanna.

   Válasz
  65. vébermester

   először azt hittem, blokkot adott a balos diavetítő, de aztán rájöttem, hogy kipattant a diafülke. ez volt mára a nagy kalandom, ja.

   Válasz
  66. Jenő

   ejnyemár, de egymásnak feszül a nép szegény Yorickon :)
   Én kocka infomatikus vagyok, oszt mégis tudom, hogy Hamlet egy koponyával beszélget a csúcsjelenetben. Azt hogy hogy hívták, azt nem, de én kevéssel is beérem. Minek egymás haját tépni? Nem dicsőség tudni, nem tudni meg kicsit ciki, de pótolható. ;)

   Válasz
  67. hopp

   Jeno! Te mondtad meg a frankot! En is tudom hogy van beszelgetes de a Yorick nem jofele magyar nev igy nem maradt meg a fejemben! Az alapmuveltseg azt jelenti hogy kepben vagy Shakespeare-el mikor alkotott, miert volt jo es olvastal egy ket muvet tole. De ha nem tudom hogy a koponyat hogy hivtak attol meg lehetek jofej es talan nem muszaj krumplit sutnom (bar azt hiszem a bolcseszek is jarnak mekibe, aztan ki sutne meg a krumplit neked ha nem valaki). peace in

   Válasz
  68. Lipi

   Csesszétek meg, én még a Monkey Island-beli koponya nevét is elfelejtettem, pedig:
   1.) Azt többször játszottam, mint ahányszor a Hamletet olvastam/láttam
   2.) Az vicceseket mondott
   3.) Több része volt mint a Hamletnek :)

   Szóval komolyan mondom… aki mostanában olvasta/érettségizett az jó, hogy emlékszik rá, de 10év távlatából…
   Egyébként is a Horáció az nem a Miami helyszínelő ? :)

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .