30 thoughts on “SZAR SÁRGA

  1. Grafitember

   Építkezem egyedül, és szorítanak hataridők. Igyekszem a rajzokkal, kis türelmet kérek. Köszönöm!

   Válasz
 1. Joskapista

  Egy dolgot nem értek: hogy a Makitáért, a keverőszárért, meg a hosszabbítókért (köztük a szar sárgával, ami már az a modern gyerekzáras fajta, amibe úgy kell belszenvedni, belerőltetni a dugvillát, annyira biztonságos) hogy tudott visszamenni Tibike?

  Válasz
  1. Béla, az állat

   Gondolom a szélén a főfalon, körbe. A lejárat ezek szerint nem onnan nyílik. A feng-shuis havert, meg a stylstot meg kellett volna kérdezni!

   Válasz
   1. Joskapista

    Igen ám, csak arra tettem finom célzást, hogy ha a cuccokért el tudott menni Tibike, akkor a Mester Úr is lemehetett volna ugyanazon az úton helikopter, meg folyós betonon csónakázás helyett.

    Válasz
  2. PDA_FAN

   Egyáltalán nem biztos, hogy vissza kellett menni érte. A cucc valszeg végig ott volt oldalvást valahol, és a delejt adó drót vége is ott figyelt, szépen végigvezetve a munkaterület szélén. Összedugni csak azért kellett őket, mert a lejárat messze a betontenger túlvégén, hatósugáron kívül van.

   Válasz
   1. Cymantrene

    Kikovácsolva vaslogikám eltéphetetlen acélláncát, arra jutottam, hogy az áramforrás (a luk a falban) a lejáratnál kell legyen, mert különben nem tudnak odaszörfölni. Namost még a szar sárgát sem lehet a friss betonon áthúzni, mer’ vagy beleköt vagy a billiárdasztalság lesz unortodox (az unortodoxot hibásnak jelöli a rendszer, csak szólok). Tehát. Kell neki valami alátámasztás, ami nem szervül a frissen kialakított billiárdasztalba. ban. Szóvalhogyakkor azon nem tudtak volna visszajutni?

    Válasz
 2. Falugazda

  Most esett le, hogy hol maradt a kopter!
  Lefoglalta a medve, völgyzáró gát elemeket szállítani.

  Válasz
 3. cistron

  Ez már az udvar? Akkor lassan kész a kecó!
  Legalább lefolyik a víz az egyenes udvarról :)

  Válasz
 4. monster

  Ez zenei témájú poszt. Janáček cseh zeneszerző, híres operája a A ravasz rókácska kalandjai.

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Fogadjunk, hogy te azt sem hiszed, hogy Piroska egy beszélő farkassal találkozott az erdőben. Vagy hogy Törppapa túl tud járni a gonosz Hókuszpók eszén. Sőt, lehet, hogy a Mikulásban sem hiszel…?

   Válasz
 5. napinapi

  és vízmérték nélkül! a hajlott deszkával! hiába, az évek meg a rutin…

  FRYBA-ra a deszkatörlő csobban be a betonba?

  Válasz
  1. Cymantrene

   Nem. Az ujjával törli végig a deszkát, és arról a gyűjtemény, az csobban. Frybban.

   Válasz
 6. ArpiDns

  Hát bazm, énnekem ez nagyon tetszett. Egy igazi majszternek a szeme se rándul, csikket megtart, bármilyen helyzetből kivágja magát. Fasza, amúgy is nagyon szeretem az ilyen szakipari témájú rajzokat. Köszönöm.

  Válasz
 7. Msmester

  A Fryb welshül azt jelenti “seprű” – merthogy Tibó bácsi lesöpri a kettőfeles széldeszkát? A Makitán kívül esetleg még a Hilti jöhet szóba ilyen trükkökhöz… A szar sárga viszont könnyedén levághatja az autómatát, amiről a Vedlő Menyét óta tudjuk, hogy “kismegszakító, basszájba!”.

  Válasz
 8. PDA_FAN

  A mester nem csak hogy síkba teszi aúsztatott betonyt, hanem a legnehezebb helyzetből is kivágja magát. Nem elhanyagolható tényező a megfelelő eszközválasztás sem, hiszen a dekker simán leégne ilyenkor, a makita meg nem.
  Jó lenne tudni, hogy a gondos tervezés ellenére hol maradt el a helikopter. Az is beszédes, hogy ma egy jó szakember kérhet annyit a melóért, hogy a helikopter is beleférjen.

  Válasz
  1. Putyur

   A tervezés nem volt gondos. A mester 5 h-ra rendelte a helikoptert, az ott is volt reggel 5-kor, és dolgavégezetlenül távozott. Jelezni kellett volna, hogy az érkezés 5:00 PM, azaz 17:00-kor lenne kívánatos.
   A rajzon ábrázolt időpillanat nyilván 18:30, nehezen képzelhető el, hogy reggel fél 7-kor végeztek volna a munkával (hajnali derengésben nem lehet tisztességesen betonozni).

   Válasz
  1. droID242

   De.
   Csak aztán a verebek nem bírták a magassági jelenlétét.
   Utána csinált egy durva elfalazást, ‘szt most ezt

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .