51 thoughts on “TIBORRÁ

 1. tré

  Ez annyira esszenciális darab, hogy mióta megjelent, nem számítok újabb napirajzra.
  Kész, nincs mit mondani ezután.

  Válasz
 2. PityukaEgyVödörben

  kedves közönség, én voltam gumicsöcs. Most már más a nevem. Szóljatok ha azt akarjátok, hogy gumicsöcs maradjak, esetleg lehet névötletekkel előállni.
  Kösz

  Válasz
 3. PityukaEgyVödörben

  kedves közönség, én voltam gumicsöcs. Most már más a nevem. Szóljatok ha azt akarjátok, hogy gumicsöcs maradjak, esetleg lehet névötletekkel előállni.
  Kösz.

  Válasz
  1. PityukaEgyVödörben

   És nem is lesz soha egyik sem mert ő már Sanyika, és hogy tibor legyél ahoz nem csak az univerzum erőinek szinergiája, hanem az is kell hogy a szüleid tibornak nevezzenek el.

   Válasz
 4. Én

  Amúgy létezik az embertípus, akiről látod világosan, hogy omegahím, mégis egész jó nőket szerez magának, sunnyogással, átveréssel, vagy nemtom. A nők egyébként nyilván nem teljesen egészséges pszichével rendelkeznek. Magam is ismerek egy ilyen Tibort, ráadásul pont Tibor a baromállat tényleg. :)))

  Válasz
  1. Géza

   Ez a fajta Tibor általában olyan, kisgyerekét egyedül nevelő anyukát vesz feleségül, akinek a partner iránti elvárási szintjét a hétköznapi élet viszontagságai már tibori szintre tornászták le, és Tiborunk az omega létsík ellenére is elért házas státusz és a néhanapján némi jól titkolt érdektelenséggel és színlelt orgazmussal fogadott házasélet reményében hajlandó még a gamma kategóriás bögyös-faros szőkedék és feltehetően béta kategóriás ismeretlen spermadonor által generált Sanyikát sajátjaként is felnevelni, csak az ehhez szükséges mindennapi sör-jéger-sör szendvicsek sajnos ezoterikus marhaságokat és Borgia-korabeli maszkhoz hasonlatos, még Ifa lökhárítóval se letörölhető idült bárgyú vigyort okoztak nála.

   Válasz
 5. myrkvi

  Sztazmérvanhogy Tibor arcán egyre fogy a borosta, ellenben a karja képről képre csökevényesebb?

  Válasz
 6. betmen

  apa ránézésre nem az univerzum együttállásának köszönheti a 700 cc (darabonként) melleket, hanem annak a kódnak, amit kifejlesztett és a NASA megvette tőle, így volt elég della anyunak a köbcentikre :D

  Válasz
    1. almafa

     Ilyen pajesszel?
     Egy Gelka szervizes képe inkább,egy analóg aki úgy értette a múltat,ahogy nem érti a jelent.
     De boldog,és nem érti miért.

     Válasz
 7. Pecsét józsi

  És ahhoz, hogy valaki Sanyika lehessen, nem kell legalább annyit mondania, hogy tupu?

  Válasz
 8. Begyowsky

  És a hatodik napon megteremté az Úr Isten Ádámot, Évát, és Tibort.
  És látá Isten, hogy ez így jó.
  És lőn este, és lőn reggel. Hetedik nap.

  Válasz
 9. Kryptozoon

  „Ímé, az ember Tiborrá lőn, mint mi közülünk egy” -1 Móz 3:22, de ezúttal helyesen fordítva.

  Válasz
 10. rejtelmesrengeteg

  Sanyika még nem érti, hogy Tiborrá vált apja arcán miért van permanens vigyor. Talán sosem érti meg. Ezt csak az értheti, aki Tibor.

  Válasz
 11. PDA_FAN

  Tibor-napi szép megemlékezés ez. Tibor le is fagyott a végére. Poén lehetett volna a végére, ha nem Sanyika, hanem Tibike…

  Válasz
 12. Szbszan

  Nademost attól, hogy Tibor, hülye, vagy szerencsés, vagy úgy kell sajnálnia a nagymellű buláknak, hogy menten családot alapítanak vele? Vagy mindez együtt?
  Dermesztő kérdések ezek.

  Válasz
  1. Én

   A helyzet anakronisztikus bája ez. Viszont! Mekkora már a kiscsávó ahogy lóg a kis lába ahogy felemelik!!!!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .