27 thoughts on “ERKÉLYRE

 1. Levente Cs.Tóth

  Restaurátorként ilyen videók nézésével tudom magamnak a legnagyobb fájdalmat okozni. Persze a mesterségesen öregített (vagy öt év kiskert után megtalált) vasdarabok ügyes lepucolása megmosolyogtat, de pl. néhány régi játékritkaság szisztematikus tönkretétele még napokig sajog utána.

  Válasz
  1. sakál

   Igenigen! Fantasztikus, amikor a kínai/vietnámi faszjenő videofelvétellel dokumentálva éppen akkor, éppen ott megtalálja a 250 éves Gedore villáskulcsot…

   Válasz
 2. sakál

  Wédénegyvenet nem vett Tibor? Úgy nem is az igazi a tevékenység, ha nem kúr rá legalább fél dobozzal belőle, hogy még a faszán is csorogjon. A Wédénegyven.

  Válasz
 3. Konyvtaroslany

  Nagy nap van máma! A kalendárium szerint TIBOR napja vagyon!

  Egész nap!

  Országosan!

  Válasz
 4. Putyur

  Kaufbaß szatyorba fejjel felfele beletenni a kisbaltát…? Kiesik az úgy, felül lészen a súlypontja.
  Amatőr hiba.

  Válasz
 5. Rövid Zárlat

  A sok kis geci néző, csak azokkal van a baj, az okoskákkal. Kezdődött a My Mechanics-sal, jöttek a Meine Mechaniker, az a koma aki az eBayon leütött kazettásmagnót kiviszi az erdőbe elásni, aztán a tökig saras decket ilyen 10×10-es szemüvegtörlőkkel kezdi „restaurálni” édesfaszom….

  Válasz
 6. rejtelmesrengeteg

  Azért az obi-praktiker szerelemgyermek üzletlánc még csak Szecsőn felfutott, az országban csak az anyavállalatok ismertek. A szlogen viszont kapós:”instant siker!”

  Válasz
 7. bervas

  A My mechanics embere svájci. Kimért, pontos, takarékos, tiszta. Van svájci a családban, pontosan ilyen a habitusa.
  A magyar, orosz, szerb, román, vietnami restaurátorok nem ilyenek. Kíváncsi vagyok, Tibor milyen lesz.

  Válasz
 8. Sneci

  Nekem egy vintidzs (>30 éves) boylert sikerült a jútyubos videó alapján faszagányosan felújítanom, szóval vannak fenn hasznos dolgok is….

  Válasz
  1. Sztalics Naja

   Valóban vannak hasznos dolgok, mi mosogatógépet szereltünk jutyúbvideó alapján. Csak az még nem volt vintidzs.

   Válasz
 9. Begyowsky

  Örököltem a dédnagyapámtól egy kisbaltát. Igaz, háromszor kellett nyelezni, meg kétszer fejet cserélni rajta, az éket meg százas szeggel pótolni, de ez akkor is az eredeti, dédnagypapi-féle kisbalta!

  Válasz
 10. Abc

  Rólam is így készült életmód-tanácsadó fitnesz videó: Kibasztak két hétre az erkélyre, és abból lett az „előtte” felvétel. A gimis testalkatomból pedig az „utána”.

  Válasz
 11. LZ

  Az efféle restaurátor-csatornákat vallásosan követő Tiborként húsomba vág ez a rajz, ugyanis tényleg kurvasok kamu-vintidzs, mesterségesen öregített(nek preparált) eszköz „restaurálását” bemutató videó/csatorna jött létre amióta az OG csatornák (My Mechanics, Odd Tinkering, Hand Tool Rescue, stb.) nagyot mentek.
  Szerencsére legalább ennyi valós melót mutató csatorna is van, ahol a Tiborok a legtiborabbak, de mindig érdemes résen lenni.
  https://www.youtube.com/watch?v=W9mF-NOHatI

  Válasz
 12. MárkusBandi

  Lehetne ám mindjárt egy vintidzselős videó odafele, Tibibá, re meg a staurálás.

  Válasz
 13. PDA_FAN

  Tibor kemény, mint a kisbalta. Már alig várom a restaurálós videót, különösen a tekintetben, hogy vajh’ miafaszt lehet egy kisbaltán restaurálni…?

  Válasz
  1. Edward

   lásd fentebb: előbb kicseréled a nyelét, aztán a fejet is, majd az éket. és voilá, van egy neuuu, faszagányos géppuskád!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .