14 thoughts on “AMI AZÉRT BAJ

 1. Tico

  Hiába próbálná meg Klára visszaoktrojálni a ropit a műanyagszelektívbe dobott eccerhasználatos celofánba, az nem sikerülne neki. Néhány év múlva viszont, ha minden jól megy fenntarthatóságilag, Klára már nem eccerhasználatos csomagolásba nem-tuszkolná vissza a sóspálcikát, hanem kitujdamibe.

  Válasz
 2. Domino

  Ha a sót leszopogatja a ropiról, akkor könnyebb visszatenni, mert a só szétkaristolja a gagyi celofánt. A celofánt meg lehetne egy állat valamelyik rajzban.

  Válasz
 3. PDA_FAN

  A békebeli mammer még a régi értékrend szerint kipakolja előre a ropit, mert az ő idejében még nem volt ilyen “mosszóltagitta”. Ha meg volt beszélve, akkor mindenki ott volt, és nem ment kárba a ropi.

  Mellesleg rejtve bár, de benne van a rajzban korunk világválsága, a silány műanyag csomagolás.

  Válasz
 4. zs

  Gitta igazán tekintettel lehetne a ropiügyekre. És megy tőlem a pacsi az első kommentelőnek az “agyilag mikrovilág” kifejezésért.

  Válasz
 5. Zozó

  Na, őket nevezték a Monty Python srácok pepperpot-nak, vagyis borsszórónak, a sziluettjük alapján. Nagyi, esetleg vénlány, otthonka- , oldschoolballon- , vagy köntösöltözet, agyilag mikrovilág. Pletyi, módszertan, okoskodás, rózsaszín nosztalgia lyánykorukról. Itt helyben kérnék elnézést olyan idős hölgyektől, akik nem ilyenek, sőt, ugyanúgy nem tudták visszagyömöszölni a ropit :) .

  Válasz
 6. Joskapista

  Ezért kell a ropit csak akkor kibontani, amikor már itt a vendég. A poharat ki lehet készíteni előre.

  Válasz
 7. corry

  Az Azbeszt óta követem a munkásságod, grafit, és egyvalami nem változott: időről időre valahogy telibevered ezt a magyarosch sírva vigadást, ahogy felröhögünk azon, mennyire szürreál a reál, és amikor a beszélő betonkocka jelenti még a legjobb fogódzkodót ebben a zavaros kurvaéletben, pont azért, mert kilóg a riasztó valóságból. Nyilván mindennek a baromságnak most így semmi értelme nem volt, de nagyjából azt akarta megragadni, hogy ritka különlegesnek tartom, ahogy a tűéles valóságlátásoddal lepárlod tintás esszenciának a házi kisrézen a lokális valóságunkat, közben pedig valahol, alig láthatóan beleviszed azt a kis pixelhibát, ami megtekeri az ember arcát. Ami lehet, hogy ott sincs, tudja a fasz, elég szemcsés a kép, amit az ember a mindennapokban betermel.
  Szóvalhogy kösz, majd megadom kedden, akkor jön a fizu.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .