13 thoughts on “AZT HITTEM, RÁGÓZIK

 1. MP

  Valamelyik régi rajzban már szerepeltek a hóemberen látható, szexuális irányultságra vonatkozó attribútumok, de nem lelem.
  Megtorló Miklós is hasonló, de volt egy amelyik szinte ugyanez volt.
  Emlékszik valaki rá?

  Válasz
 2. gprinz

  Az én szememet nem lehente kiszúrni egy 300 forintos csokival… Szegény influenszer bácsi, most megtanulta. NCkSZKMÁ? (nevelési célú kétoldali szemkiszúrás mikrofonállvánnyal?)

  Boldog ünnepeket, és további jó rajzolást!

  Válasz
 3. rejtelmesrengeteg

  Szerintem ez esetben megérte elrontani a gyermek örömét pikírt fasságokkal. És a kistibi így megtanulja, hogyan kell látásukban korlátozott személyeket biztonságosan vezetni lépcsőn.
  És Boldog Karácsonyt, meg minden!

  Válasz
 4. NTAmi

  Nosztalgikus ezesem tamadt a kepsor lattan…
  Ott valahol az archivum elejen vannak ilyen kepi elemek mint a mostani zaro, meg ha azok csak ugy epp ezt dobta a gep alapon, komolyabb tanulsag nelkul valok voltak. Az meg alap, hogy sm hoember tangaban is csak neked juthat eszedbe kedves Grafit.
  Koszonom, hogy megraztad magad es ujra csurran cseppen ide is egy kis megrendelotol fuggetlen, de a valosaghoz a maga komplex metasikjaban nagyon is kotodo tintenpen vilag. Kerlek az ne tartson vissza, hogy nincs sztori, mert egy pisztrang kistraktoron magaban is erdekes tud lenni. Legfeljebb nem erti meg mindenki, ami bar roppant zavaro tud lenni az epp nemertoknek de eddig se volt szempont…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .