19 thoughts on “HALLANÁNK

 1. E!

  Ez így nem lesz szakszerű, nem hoztak se küllőanyát se centírozóálványt. Pedig köztudomású, hogy Tibor füleinek abba kéne beklattyannia, hogy sikeres legyen a műtét.

  Válasz
 2. Lefagyott fityma ropogtatása az orosz télben

  A szárnysegéd kárörvendő félmosolya odabasz.

  Válasz
  1. naebneerG

   Klasszikus neonvilágítás-kapcsoló stroboszkóphatás ellen. Fáin darab, örökélet, foszforeszkáló billenővel.
   A szomszéd hallja, amikor felkapcsolod :-)

   Válasz
  1. Tehetséges Ugandai Buzi

   Hiba a storyline-ban! Nem kellett volna a Pajtás bicikliboltból _hozniuk_, hiszen a konszert előtt azt mondta a platán alatt, hogy VAN otthon bicikliküllőjük.

   :-)

   Válasz
    1. Tehetséges Ugandai Buzi

     Abból, hogy ott van a falon egy fogas, meg alatta egy cipőtároló, tehát ez nagy valószínűséggel az előszoba – ez a motívum arra utal, hogy most hatoltak be a lakásba. Én úgy ábrázoltam volna azt, hogy _van_ bicikliküllőnk, hogy a mélynövésű néni mondjuk épp veszi elő a kredencfiókból, a Tramontina (Made in Brasil) kenyérvágó kés mellől, ahol ugyebár ezeket a létfontosságú tárgyakat egy jól felszerelt háztartásban általában tárolni szokták. Ééérted!

     Válasz
     1. hozé

      A bicikliküllőt az ember a biciklije felett tartja a polcon, a piros dobozban a pincében. Onnan kell felhozni, zeneestről hazafelé.

      Válasz
      1. Tehetséges Ugandai Buzi

       Ez elképzelhető forgatókönyv, na jóóó, ezt az érvelést elfogadom. Az zavart meg, hogy nekünk nincs se pincénk, se ott tárolt piros dobozunk. (Piros biciklink van, de az a hasonló színű dobozzal együtt említve ugyanolyan képzavart okozhatna, mint a Polgár Jenő nevű polgármester.)

       Válasz
 3. naebneerG

  Strisovszki néni a koncert előtt osztódott, ahogy „A dolog”-hoz illik, és egy része elvégezte a polipműtétet…a háttérben Morricone szól…döm-döm-cö-cö-cccö, döm-döm-cö-cö-cccö…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .