BOLDOG KARÁCSONYT!

Nagyon szépen köszönöm nektek a kitartást mellettem, a ritka és hektikusan érkező rajzok dacára. Külön köszönöm szépen minden közreműködőnek, hogy Az Elkésett Néző-t ilyen szépen sikerült megcsinálni négyszer is. Mind a négy előadása kicsit más volt. Sok apró, finom mozzanat tette ezt számomra felejthetetlenné, remélem a nézők számára is. Ez az operás kirándulás nekem nagyon sokat jelentett, de ezzel le is zárult, a jövőt a motor nélküli repülés, a paintball, vagy kertészet irányában képzelem el, vagy teljesen másban. Az biztos, hogy gyakrabban kellene találkoznunk, Rönével beszélgettünk arról, hogy jó lenne egy negyedéves ritmust tartani, azaz a Hozz Dögöt és a karácsony előtti művészetes közt egy tavaszi és őszi poharazást, Vagy ilyesmi.

A jövő fontos eseményeket tartogat, nem nagyon akarom ezt titokban tartani, de öles léptekkel elindultam az animáció-készítés felé, szóval várható majd ilyen irányban is sok-sok újdonság. Köszönöm neketek a mindent és jó pihenést kívánok. A Patreonra érkezik még idén poszt, de lehetőségeim szerint ide is. Sziasztok!

16 thoughts on “BOLDOG KARÁCSONYT!

 1. Begyowsky

  Mondjuk animáció terén szerintem René, Szultán és a többiek kalandjai lenne nyerő

  Válasz
 2. Zozó

  „Tréning Atya” pont olyan mint én, fájv-minitsz kraft barkácsokkal oldja meg az egész életét :) … Macskangyal nagyon cuki!

  Válasz
 3. NTAmi

  Kedves Grafit!

  Egy animált Tibor a műhelyben miközben a főnöke nem kap azonnal agyfaszt zseniál lenne. De egy rendesen megénekelt és animált Affogáto előadás se lenne ellenemre csak legyen elég erő végigvinni. Vagy valami rövid Fecossal akit érdekel az elektronika? Esetleg a csávó esete akinek a feleségéhez 3 filctoll is kellett? Vagy valami még korabbi, mondjuk Dzsony Pole leégetett seggszőrével? Vagy az űrugratás visszafelé? De majd te úgyis jobban tudod… :)

  Kitartást és erőt az új project ötletek végigviteléhez, és persze buék!

  Válasz
 4. Tankot_Sirató_Károly

  Aki egyszer végre komolyan vette és ilyen szemmel olvasta a „Kertész leszek, fát nevelek…” sorokat József Attilától, az rájöhetett, milyen értékteremtő munka is az vagy az is – nem akarok szenny fehérgalléros „foglalkozásokat” felsorolni kontrasztképp. Itthon lenézett hivatás, még a fő képzőhelyét is gagyivá degradálták (ld. Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem downgraded into SZIE downgraded into BKÁE downgraded into BCE downgraded into SZIE downgraded ultimately into MATE in 21 years, 1999->2020, congrats, boys).
  Egy nagy kalappal, Grafit, bárhogy is döntesz.

  Válasz
 5. Karácsony Jimmy nélkül

  Grafit, ha a zseniális figuráid tényleg megmozdulnak, én esküszöm, hogy magamhoz nyúlok.

  Válasz
 6. rejtelmesrengeteg

  Tibor problémamegoldó ötletei elég panelproletár szellemi háttérre utalnak.

  Válasz
  1. Edward

   Az életszerűség mezsgyéjén egyensúlyozó FB és YT ötlet-videók után ez az üdítő valóságosság. Mer’, ha negyed órában bemutatjuk, hogy erre a seresdobozosötletre milyen minőségi és pompásságos precíziós ékeket lehetne rittyenteni cirka három órában, de design-szempontból húszcsillagosan, akkor kitépem a hajam.

   Boldog karácsonyt Grafit!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .