Foglalj helyet holnap!

Kedves Közönség! Azokhoz szólok, akik szeretnének részt venni december 14-én és 20-án valamelyik operás performanszon. Dáma Özséb zenei antikváriumának VALÓBAN véges a befogadóképessége, így muszáj a tolnunk egy regisztrációt, hogy biztos legyen széketek. Csodálatos Tibor programozott nekünk ehhez egy kis appot, amin keresztül tudtok majd regisztrálni. A regisztráció holnap, azaz


2023. december 8-án, 12 órától él majd.
A linket akkor fogom megosztani veletek, itt.


Tehát nem a facebookon, nem máshol, hanem itt. Mind a négy előadásra tudtok regisztrálni, de kérlek, egy ember csak egyre regisztráljon, hogy mindenkinek jusson hely, aki szeretné élőben megtekinteni ezt a kedves hülyeséget.
-Akinek nem jut hely, az vígasztalódjon az élő stream-mel és a felvétellel, és jöjjön, ha szeretne plakátot:
14-én körülbelül 20 órától kivilágos kivirradtig, vagy
20-án szerintem már dél körül ott leszünk és folyamatosan dedikálok-beszélgetek-koccintok veletek, egészen késő éjszakáig.

A plakátokat postázzuk is, illetve lehetőség van arra, hogy dedikált plakátot küldjünk el, ez esetben kérlek írj a grafitember(kukac)gmail.com-ra, a subjectbe írd be: „Plakát-dedikálás – neved”. tehát esetemben: Plakát-dedikálás – Merényi Dániel.

Köszönöm a figyelmet és regisztráljatok holnap déltől bátran. Nem sokára találkozunk!

2 thoughts on “Foglalj helyet holnap!

  1. Türelmetlen Tibor

    Helyileg hol? Időileg mikor? Itt állok a sípályán overállal a seggem alatt.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .