29 thoughts on “FURCSA SZÍNE VOLT

 1. Jules

  Dobta már ki takarítónő az Angliából beszerzett Blue Stiltonomat a céges hűtőből, mert penészes.
  Nem volt kéznél modellvasút, de egyébként teljesen azonosulni tudok.

  Válasz
 2. gxy

  A „főbejárat” kifejezés remek magyarázata.

  És egyébként igen, sajtilag egyet is lehet érteni Tiborral. No meg az is jogosan veri le a 16 amperest, amikor közenincs emberek minden átmenet nélkül kikúrnak, privatizálnak dolgokat. Lefogadom, hogy Főbejárt Klára egyébként takesz volt egy céges irodáriumban, és ott is ezt művelte. És csak hálás lehet Tibornak, amiért már nem kerülhetett arra sor, hogy elszerződjön a Gébicsbe és ott dobja ki óhne zsenír Szultán kedvenc rágófejét.

  Válasz
 3. naebneerG

  Bocsesz az OFF-ért, Röné, de figyelmeztetnem kell téged a Gébics törzsvendégei nevében: egy népnyúzó idegenszívű multi katalógusában a héten 10,5%-os sörökre bukkantam, így a Holzkoffer 9%-ával a kanyarban sincs. Szólni kéne Zuschauern úrnak, befigyelhetne egy ápgréd, valami K+F, különben leválunk Gébicsről, mint a címke a Kőbányairól.
  Előre is kösz!

  Válasz
  1. Almaspite

   Az Oktoberfest alkalmából évente egyszer egy rövid ideig ki szoktak adni ilyen harmatgyenge 16 %-os söröket is. Csak szólok.

   Válasz
  2. Cymantrene

   És rendes sör volt, vagy „erősített”?
   Rendesen gyártott sörből a heidelbergi Vetter 33 a legerősebb, 10,5 %. Érdemes kipróbálni, elég édes-sűrű, már inkább átmenet a bor felé. 100 ml-s adagban adják. De elvitelre van akár 5 L minihordó is. És leöblíteni van rendes világos sörük is :-)
   Viszont ők egy kis főzde, multit max. alkalomszerűen, ízelítőnek tudhatnak kiszolgálni.

   Más ilyen erős sor tudtommal csak alkohol hozzáadásával készül.

   Válasz
   1. Kopi314

    Izé, Belgák überelik lazán a 10,5%-ot, rendes sörrel.
    Az Icebeer vonalon meg simán 50%+ is akad.

    Válasz
   1. yenoee

    Nálunk anno tanárképző koleszban kísérleteztek sörfőzéssel házilag (ha már biosz és kémia szak), az első főzés ott is valami 40 körülire sikerült. A kissé csalódott felek nem igazán értették az élénk és igen heves érdeklődést kudarcuk gyümölcse után…

    Válasz
   2. naebneerG

    Az, hogy rádesztillálok, már kizárja a hagyományos sör kategóriából. A S. cerevisiae 13% körül megdöglik, a S. pombe kb. 11%-nél. Persze, önthetek bele gyújtósnak való pálinkát (ennyit a „hungarikumról”), de az már nem az igazi.
    Holzkoffer! Holzkoffer!

    Válasz
 4. Béla

  Ó, jajj, mennyi minden, együtt, a lelkemet rögtön betöltik a kisdedkor meleg emlékei.

  Gyerekként halálosan odavoltam, buheráltam a vonatokat, és persze nekem is ilyen transzformátorom volt, meg minden egyebem, amit csak ki tudtam nyafogni. Meg a fiúgyermekek jelentős részének a lakótelepen.

  Mostan már éltesebb koromban inkább a sajtokra koncentrálok, és igen, Tibornak igaza van, akkor jó, ha mászik. Langymeleg szobában kell pátyasztani, és onnan tudod, hogy a csúcson van, hogy még _éppen_ nem kékül-zöldül. Persze akkor is nagyon jó még, ha már igen. Szokott is szörnyülködés lenni, amikor eszem.

  Válasz
 5. Rejtelmesrengeteg

  Oculus intercity vonat érkezik Klárafőből, az első vágányra. A vonat tovább nem közlekedik. A vágány mellett kérjük vigyázzanak.
  Vélhető, hogy Tiborék gyermektelenek voltak Klára prűd magatartása miatt, és ezért Tibor felnevelte a sajt, mint tulajdon véréből való fiát. Klára érzéketlensége nem ismer határokat.

  Válasz
 6. Szűzlányok fanszőrzetén átszűrt prémium kézműves sör

  Egyfelől rendkívül szórakoztató, másfelől elég ijesztően a húsz évvel későbbi énemet vetíti elő. Sajnos a szőrrel együtt.

  Válasz
 7. edward

  Tipikusan a bújtatott női agresszió esete, amikor szegény férfit ítélik el. A Nagy Al tudott valamit a NO MA’AM-mozgalommal…

  Válasz
 8. bervas

  Megint a való élet. A vasútmodellezés nagyon súlyos hobbi.
  Szülő a hűtőben tárolt érett Vieux Pané ellen addig berzenkedett, míg meg nem kóstolta.
  Anyós még berzenkedik, nem hajlandó megkóstolni.

  Válasz
 9. PDA_FAN

  De nemcsak hogy a színe meg a szaga, hanem már önálló életforma! Sőt, mint a tojásból kikelt kiskacsák, szülőként azonosítja a szemetesvödörből őt kimentő Tibort.

  Válasz
 10. bachterman

  de miért pont az ice-t vágta a fejébe? a v43 sokkal nagyobb kárt tudott volna okozni szőrmókné fejében.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .