68 thoughts on “HŰTŐKOCSIT

 1. Őzike

  A nyers agy nem egészséges, prionokat tartalmazhat, ezért szerintem Szultán nyugodtan mondhatna Hrabal helyetz “Creutzfeld” et.

  Válasz
 2. Cymantrene

  Nem tudom, talán az, hogy palaczöld. Mert amúgy a húsz éves kisautók is képesek a megengedett sebességre (GPS szerint!), legalább egy előzés idejére. (az enyémek 16 és 27 évesek és többet is meg tovább, igaz, nem palaczöldek).

  Válasz
 3. TREX

  Jut eszembe, Grafit, tegyél a húszéves kisautódra egy hátsó gallytörőt! Sőt, ez egy éhesen tátongó piaci rés, úgyhogy ezt nem is írom túl hangosan, de készíthetnél egyedi hátsó gallytörőket. :)

  Válasz
 4. TREX

  Hadd idézzek a csajomtól:
  “Ha hősünk az audis agyát tolja ki a fejéből, akkor valami nem stimmel.
  Ott max 2 szinapszis lehet, komplett nagyagy barázdákkal nem.
  Esetleg agyprotézis.”

  Válasz
 5. Rádiós

  Népszerűtlen leszek: a másik felet nem kellene meghallgatni? Miért tuti, hogy Grafitnak van igaza?

  Válasz
  1. ddw

   népszerűtlen leszel. De ha az audis csávó is csinál valami fasza blogot, ahol elmagyarázza a villogás szükségességét, akkor _mindenképpen_ linkeld be, kérlek.

   Válasz
   1. Lázin Miklós András

    Biztos hogy villogott? Mitől az? Mert Grafit mondja?

    Ezek pont olyan (politikai-civil) “hitregék”, mint amiket Grafit az indexen (is) kifiguráz. Arról nem is beszélve, hogy az audis csávónak nem attól lesz esetleg “igaza”, hogy indít egy blogot és reflektál.

    Fájó a gondolkodás hiánya – no.

    Válasz
     1. Rádiós

      Ez most miként jön ide? Erre mondják a politikában: terelés. (Amit amúgy Grafit nem egyszer kiválóan kifiguráz az Indexen.)

      Még mindig ott tartunk, hogy az itt lévő köz automatikusan pálcát tör egy másik ember fölött úgy, hogy magát az eseményt sem látta. Elhisszük, hogy az illető tapló volt, mert Grafit mondta.

      Ettől még persze lehet igaz, de a kételkedés fikarcnyi jele azért hiányzik az oldalról. S e hiány kiváló görbe tükröt tart elétek.

      Pont olyanok elvakultak vagytok Ti magatok is, mint akiket a szerző heti szinten figuráz ki az Indexen. Erre mondják jobb helyen Szabolcsban: E!

      Válasz
      1. PDA_FAN

       Kedves Rádiós!

       Vannak olyan helyzetek az autópályán, ahol egyértelmű, hogy ki a tajparaszt. Felesleges a másik fél meghallgatása. Ha gyorsabb vagyok a belső sávban, akkor sem állok bele a lassabb seggébe, és nem villogtatok, pláne ha jól láthatóan épp előzi a kamiont, és még indexel is, hogy jelezze, máris kihúzódik.
       Mellesleg a németeknél ezt súlyosan büntetik, kb. az erőszakkal kényszerités kategóriájába tartozik. Csak mi, magyarok vagyunk olyan kurva liberálisak és megértőek, hogy nem lőjük tarkón a leállósávban az ilyen férgeket.

       Válasz
       1. Rádiós

        Kedves PDA_FAN!

        Köszönöm a normális komment.
        Egyben jelzem és kérem, hagyjuk az egészet. Ha valaki rámsértődőt, elnézést kérek.

        Baráti 73!

        Válasz
      2. lazov

       Alapvetően elhiszem a sztorit, és a mindig szívatott kisautós frusztrációját jól visszaadja. Magam is az áldozata voltam gyakran még Skoda Feliciás koromban. A Passatra érdekes módon kevesebben villognak… de ha villognak is, tagadhatatlan nyugalmat éz biztonságérzetet ad, hogy egy üresen is 1600 kilós kocsiban ülök. Azóta sokkal nyugodtabban vezetek… pedig én is tudnék kétszázzal szopatni mindenkit a belsőben, de nincs rá igényem. Akinek meg van, az úgyis mindig csinálni fogja.
       Ezzel együtt szomorú, hogy ez felénk így megy.

       Válasz
  2. croc

   Dehát meg lett hallgatva!
   A meghallgatásról jegyzőkönyv és fényképfelvétel is készült (idősebbkenek: “dokument jeszty”), ami a helyben szokásos módon szabályosan közzé is lett téve, fentebb teljes terjedelmében megtekinthető :)))) (A megtekintés joga nem tartalmazza a másolás jogát, felvétel csak díj ellenében készíthető, melyet illetékbélyegen kell leróni a jobb felső sarokban :))))))

   Válasz
  3. Betelefonálós

   És ez mit számít? Itt van a neve a csávónak, és most mindenki szidja, vagy mi?

   És ha semmi ilyen nem történt? És ha grafitnak nincs is semmilyen kocsija? És ha pont audija van, amivel ő szokott villogni, és ezzel a rajzzal dolgozza fel a bűntudatát? Akkor már nem jó a rajz, vagy mi?

   Válasz
   1. Grafitember Szerző

    Megtörtént, szarul esett (szarul szokott esni) kirajzoltam magamból. Simán lehet, hogy én vagyok fáradt, hisztis, bármi. Ha valaki, akkor én mindig gyakorlok önkritikát, aki ismer, tudja. Ez itt pár vonal, évek óta nem látott komment-cunamit generált, tehát kimondhatjuk, hogy a téma él, húsba vág és nincs kibeszélve. De azt, hogy én most pro, vagy kontra megmondjam bárkinek, hogy mi a helyes, azt se most se soha nem fogom elfogadni.
    Én úgy érzek, ahogy, ezt ábrázolja a rajz. De senkit sem buzdítok semmire. Illetve arra feltétlen, hogy ha bármi feszíti, azt rajzolja ki magából.

    Én is beleállhattam volna a fékbe, még lehet, hogy túl is élem (nem), de inkább rajzoltam.
    Üdv.

    Válasz
  4. Professzor

   Nem kell meghallgatni. Tul soka az ilyen villogos köcsög. Szultánnak odadobnámmamit hagynék belőle…

   Válasz
 6. Falugazda

  Klasszik!!!
  Max egyetértésem.
  Kérdés:
  Hogyan sikerült a csávót lépre csalni és a kiszékhez bilincselni?
  Miért viselsz a lábaidon a szarvasi SZV-612/3-hoz kapható kiöntőket?
  Szultán miért adja ki a „HRABAL!” hangot?
  Vigasztalásul egy igazi Hrabal idézet (by Wiki): „édesjóistenem, ez az élet mégiscsak bolondulásig gyönyörű!”
  Na! Bonts fel e fakoffert, vagy inkább egy Svijanská Kněžna-t! Megint szép lesz minden!

  Válasz
  1. PDA_FAN

   Mit nem adnék, ha kapható lenne a szarvasi SZV-612/3-hoz kapható eredeti kiöntő! Évek óta utángyártott szarokat veszek, amelyek nem méretpontosak, ráadásul törnek, mint a tojáshéj.

   Válasz
   1. szaszi

    Szarvas?
    Volt egylapos elektromos főzőlap,ételek,italok gyors melegítésre alkalmas eszköz ” Szarvasi” logóval.
    Gyorsan megdöglött a hőkioldó,se égen,se földön.
    Telefon a szarvasi bázisra,elértem – A – raktáros hölgyet,jeleztem a problémát,csilingelő borzasztóan kedves hangon közölte,az biza kínai,és b.meg ,,tehát b…meg,megígérte hogy levélborítékba küld nekem.
    Öt darab hőbiztosíték volt benne,nem utánvétes,EMBERI.
    És elküldte.Ha olvassa,az emberekben megrendült bizalmamat adta vissza arra a hónapra,és köszönöm.

    Válasz
 7. Ati

  Ó, hát az én voltam! Felismertelek, és csak köszönni akartam, sajnálom ha félreértetted. :)
  (nem)

  Válasz
 8. czg

  Grafit, már ne haragudj, de ez pontatlan volt, errata hivatott ide.

  Ha egy náci autósnak kinyomod az agyhelyét, max pénz jön, mert se esze, se agya, ezek pénzzel élnek, nem ésszel.

  Válasz
 9. Aorosz

  Én éppen arrafele készülök. Előrelátóan leszereltem a hásó ablakmosó sprickolóját, ami most egy karhúzásra közel egyenes sugárban borít be habzó vízzel mindent, ami az ótót 1.5 méterre megközelíti. Alig varom, hogy kipróbálhassam a pályán. ?

  Válasz
 10. lukoszki

  Jót cselekedtél, de a büntetés mértéke okán már nem fog a páciens többé a marsra eljutni, emiatt kissé agódom, hogyamostováb. Talán szultán megkaphatná azt az audit, az agyatlan meg irány az anyósülésre.

  Ugyanis terjedt előtte a sötétség, csupán látni szeretett volna jobban a villogtatással. Jól tetted hogy segítettél neki világítani. Jelzi az audis jóindulatát, hogy nem folyamatosan húzta a kart így pillanatokra ugyan de lehetővé tette a tájékozódásod a sparos tehergépjármű alá amit persze nem tettél meg azonnal ezért joggal lett Ő ingerült, csak ekkor még nem tudta hogy számára a mars a cél. Plusz a marsra való ugratás kezdőpontját is kijelölted a piros féklámpával előzékeny-séget és irányt mutatva. Tehát mindketten hibáztatok, döntetlen.

  Válasz
 11. corry

  Sörgyárival.
  Különben igen, én is érzek minimális életszerűtlenséget a rajzban: a faszi viselkedésén vagy mimikáján egy ilyesfajta intenzív trepanáció semmilyen látható elváltozást nem okoz.

  Válasz
 12. Béla, az állat

  A műsorszámban termékmegjelenítés látható vagy vagymiazisten.
  Az “Anyád temetésén villogjál, pöcsömöccse!” rigmus hangoztatása is adekvát az ilyen helyzetekben.

  Válasz
 13. Kryptozoon

  Kitetted az irányjelzőt = irreleváns, mivel nem igazán közismert, hogy az az izé mit jelent és miért villog. Sokan még meg sem találták a kapcsolóját a kocsijukban.

  Válasz
 14. antizigün

  piaci rés és remek ötlet: előre bekészített üzenetekből válogatnék ilyenkor és a testhezállót kapná meg a hátsó ablaki kijelzőről (ha tud olvasni), pl “rohansz análisan blokkolni anyucidat, igénytelen szarhadék hulladékproli?”

  Válasz
 15. PDA_FAN

  Vátmá’ velem is ilyen, nemegyszer. Ilyenkor kicsit fékezek, mert szeretem, ha kedves, jóindulatú autóstársaim a fényszóró villogtatásával figyelmeztetnek engem a gyorshajtás veszélyeire.

  Válasz
 16. rejtelmesrengeteg

  Szeretem az életszagú rajzokat, még ha rossz tapasztalatból sarjadzanak is. Szultánnak meg nem árt meg az agy. Aki amerikai fánkot tud kúrni egy éppen csak tüzelő szukából, az nem borul meg holmi audis agyaktól.

  Válasz
 17. Junior

  Szerintem agy nélkül simán tovább él, azabaj.
  Valahogyan auditálni kellene a halálát. Azután rámenteni mentőautóval.

  Válasz
 18. jk9988

  Biológiailag félrevezető a rajz, a villogtatós audisoknak nincs agya, amit ki lehetne tépni. :D

  Válasz
  1. Dominoman

   Mert ez egy ilyen költői túlzás, mint amikor 10 túró rudit veszel, amikor laktózintoleranciád van.

   Válasz
  2. Abc

   Épp ezt akartam írni ide. “Nincs mit.”
   Hogy a mester korábbi művére hivatkozzak, olyan ez, mint a BMW-index beszállító holding.

   Válasz
 19. tudatom

  Meggyőződésem, hogy az ilyenekkel szemben ennél sokkal keményebb fellépésre lenne szükség….

  Válasz
  1. rézevőfiamór

   Én a lejárt, felpuffadt yoghurt-kefír dobozokat nem a kukába archiválom, hanem egy bödönben tartom anyósülésen. És ilyenkor egy laza csuklómozdulattal felhajítom a levegőbe. Aki vakart már ilyesmit szélvédőről, az érti.

   Válasz
   1. Putyur

    Saját érdekedben feltételezzük, hogy kabrio autód van. Vagy legalább tolótetős (és az nyitva is van).

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .