21 thoughts on “SZÉNKEFE

 1. sarocker

  Te, Grafit, most a balkezes sarokcsiszoló az általában mindig szánt szándékkal, vagy tükörreflexes a szkenner?

  Válasz
 2. Mr_Hiena

  Ezt a képsort a képzelet szülte. Nincs olyan szaki a Földön, aki védőburkolatal felszerelt kisflexet, hànyinger és mély undor nélkül kézbevenne.

  Válasz
 3. Rövid Zárlat

  Nem bevésős Kontavill dugalj egy darab lécre csavarozva, másfeles, kicsit már viseletes kábellel bekötve adja. Az ilyen tufa segédmunkásnak meg hiába magyarázod, öt éve ott van de még mindig nem tud rendesen kettébaszni két darab vasat…

  Válasz
 4. rejtelmesrengeteg

  Az ember szókincse, és kifejezőképessége mindig gyarapszik, ha napirajzot olvas. Te büdös rög. Memóriába elmentve az alvadt büdös bot, a tirannoid pinagöb, és a “smaragd rét arcára bősz szügyed szart rakott” kezdetű vers mellé.

  Válasz
 5. Abc

  Hogyhogy nem Tibi?

  Különben meg jópontok tömkelege. Az ypar mellé kellő csöcs (bár a bimbós – Bimbós … értitek? – jobban tetszik). És már az első képnél eszembe jutott, hogy milyen jó lenne, ha valami történne a falinénivel. Éserre…

  Válasz
 6. Sanyi

  Stimmel. Minden.
  Van itt is kisflex, szigszalagos hosszabbito, lemezszekreny, anyazas, es az oltozoben csosos naptar.
  Csak ekezet, na az nincs…

  Válasz
  1. vendegtroll

   azhogyaz, hallod, aznem hosszabító, hanem utólag telepített dugalj odáigponteléglesz hosszùsàgù vezetékkel, de rövid lett, meg mert korábban pont ott àllt a kisfiòkos, amögött meg ùgyse látszik, ha megmuffoljuk. kétszer.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .