40 thoughts on “ÖSSZERAKOM

 1. Shortest Circuit

  Egy kiadós pihenés kinézne már szegény mentőtisztnek. Csak előbb kilépünk…

  Válasz
  1. Béla. az állat

   De van, de van!

   Az a különbség, hogy a TRZ relé két másodperccel tovább van nyitva, úgyhogy nem 6, hanem 8 gramm S20-as por megyen bele.

   Válasz
   1. szaszi

    Én forgó relés gépen szívtam be a szakmát,de he vmi rossz minőségű tejpor volt,nem mosódott ki a mixer csésze oldaláról,és kb húsz adag után összeállt.
    Jobb esetben nincs tej a capuccinóban,rossz esetben olyan alja undorító dudva gyűlik össze,és egyszerre kiöblődve a pohárba landol,vagy épp gépömlést okoz,hogy gyanútlan ember támadásnak érzi.
    Tudnék mesélni.

    Válasz
     1. szaszi

      Az úgy érdekes,ha a szervizes épp megy a szétázott,legalább negyven adagtól eldugult félig kakaóiszapos géphez,mert ugye senki nem húzta ki,vagy írta rá hogy nem működik,és az utolsó vendég ott áll üres pohár,és mocskos nadrág kombóban,miközben szállingóznak a potyások,megérezve a busás kártalanítást.
      Már várom.

      Válasz
     2. PDA_FAN

      Nem szeretném. Vannak az emberiségnek aljas tettei, a kávéautomata bőven a Top3-ban van, fej-fej mellett a népirtással és a kuponos vásárlással. Kupon meg már ugye volt.

      Válasz
      1. szaszi

       Pedig isteni szociográfia.
       ’95 től ’97-ig csináltam,25ft a rövid kávé 35 a kapcsi.
       Amikor a kórházi büfés húzgálja ki reggel a géped,ugyanaz hisztizik,ha nem váltasz pénzt mert az “automatába kell”
       A repülőtéren a II -es terminálon a hiénák trükköztek a géppel és a 40ft-os itallal, “majd én megmutatom hogy kerül ingyenbe a kávé”.Külön gyűjteményünk volt a gépbe szórt faszságokból,a méret,súly,ötvözet szerint működő érmevizsgálókba dobott ,aktuális az napi kutatás ,érme kijátszás okán.
       Beszélhetünk a másik oldalról,rajtam nem múlik.
       Hogy szólt be a MÁV székház második emeletén tanyázó szakszervezetis Isten,és hogy lett leoltva úgy,hogy ne rúgják ki a gépet csak,mert.
       Pszihológiai disszertációt lehetne írni némelyikről.A reptéri rendőr megbírságol az I -es terminálon a parkolásért,holott belső jogsid van,de egy ingyen kapcsiért megenyhül.Nem vicc,mentem a reptéri örsre panaszra.
       Amikor összefutsz Arafattal a GAT, VIP várója előtt miközben gépezel, öt szekrény kíséretében.
       Mondom,kalandos munka,utóbbiak inkább érdekességek.
       Na mindegy,bocs…csak meg kell nyomni a gombot,és ontom.

       Válasz
       1. Grafitember Szerző

        Én ezt szeretem a legjobban a napirajzban. Hogy mond egy mondatot az egyik figura és kommentekben megjön rá az “élet”. Köszönöm az írasaidat. Szerintem a kávéautomata ember is olyan szürke eminenciás, mint a liftszerelő, vagy az inszeminator. Láthatalanul vegzik munkájukat, senki sem gondol rájuk, mégis, megállna a bolygó nélkülük. Szóval köszi. Ma jön egy automatas rajz, melyet neked ajánlok.

        Válasz
       2. szaszi

        Amikor a reptéri igazgatóság II. emeletén,egy osztályvezető titkárnőjének fejléces levele fogadott a gépen,mert hideg volt az ital ( kis bojler hőkioldója nem bírta a vízkövet,előfordul ) miközben riasztotta a KFT-t,milyen gyalázat esett,viszed a repi adagot + az elherdált 35 ft-ot,de még mindig fenyeget a szerződés felbontásával.-ott elég lett a pszihopatákból.
        Kösz Grafit,és hogy nem oltottatok le.

        Válasz
    1. Cymantrene

     Az úgy volt, hogy vagy 25 éve, akkor kellett legyen, mert már fönt volt a Csepel Marathonon a 40/32 rövid áttétel (elől Biopace!) meg a kattintós váltó, de még a csehszlovák bőrnyereg virított rajta, szóval akkor Papréten áthaladva föltekertem a visegrádi fellegvárhoz. Na ott, a bejárat előtti körbepadokon ült egy csapat jutalomtovábbképzésen résztvevő KVautomatakarbantartó. Nem gyanakodtam, mert békésen nyalták a fagyit, de aztán a [men,tu]toruk kérdésére, hogy hogy ellenőrzik az XXX automatát, az egyik rögvest mondta, hogy lefőzet egy extra capuccino-t és rögvest tesztet nyomtattat. Ennyit tudok csak mondani, nem többet, mert ekkor elhagytam a tetthelyet. Paprét újólagos érintésével.

     Válasz
     1. jabberwocky

      Már meg ne haragudj, de a visegrádi fellegvár bejárata előtt sosem volt körbepad.

      Válasz
      1. Cymantrene

       Deho’nem. Nem teljes kör, meg négyszögletes is, de azért ott van a bódésor végén a parkoló mögött, a följáró mellett, a kút körül.
       Persze egyeseknek semmi sem elég jó, de nekem soxor megfelelt letámasztani a biciklit.

       Válasz
  2. Putyur

   Lehet hogy Pál rejtjelezésében a latte bodzaszörpöt jelent.
   Joga van hozzá, nem…?

   Válasz
 2. Block

  Arról is kérünk napirajzot, ha lehet, ahogyan kedvenc Szilárdunk tömi a fejébe a birkafejet. ???

  Válasz
 3. Pražského povstání

  Ú, de félek, hogy egyszer egy ilyen magabiztos dumával kompenzálom, hogy ellógtam a továbbképzéseket mentős keze alá kerülök véletlen.

  Válasz
 4. PDA_FAN

  Cyborg magyar módra. Ugyanakkor hogyan fogja Rita kuponját kikeresni a gépben, ha a mentőstiszt kilép mindenből???

  Válasz
   1. PDA_FAN

    Látom, még sosem volt kuponod. Azon nincs rajta Pál és Rita neve, ezért előbb a gépben ki kell keresni őket, hoy vajon jogosultak-e. Azután jöhet a zátadás. De hát igy meg fog hiúsulni.

    Válasz
 5. Subidu

  Nekem még így is bejön. Röné kisdecije után már zacskó se kell rája. Szeretlek piszkalábú bemondólány!

  Válasz
  1. Almaspite

   Dehát ő NEM bemondólány, hanem recislány! Bakker, ennyire nem figyelsz?!? Minek rajzolnak neked egyáltalán?

   Válasz
 6. sztapir

  Úristen… mennyi vér! Ha még érvényesek az Univerzum alaptörvényei, hamarosan rengeteg pinára lehet számítani! :-)

  Válasz
 7. Béla, az állat

  “Persze előbb kilépek mindenből.”

  Mert dolgozni csak pontosan, szépen…

  Válasz
 8. rejtelmesrengeteg

  Öcsém mentőápoló, át tudom érezni a mentőtiszt hozzáállását. Szakértelem, empatikus, de nem sajnálkozó hozzáállás, és egy nagy adag “szarok bele”. Amúgy meg ha valaki képes a testébe ágyazott kistraktorral majdnem elérni a táblát, hogy leírja, nem ágyaz többet kistraktort a testébe százszor, akkor egy arckoponyába ékelt monitor, ami nincs is nagyon mélyen, már nem is igazi sérülés. A homloklebenyt lehet spontán lobotomizálta, de a hölgyet elnézve eddig sem az eszéért szerették.

  Válasz
 9. Sztalics Naja

  Reméltem, hogy a recisnek odabasz valami. Alapozó, mi?? Legalább fél fandlival…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .