40 thoughts on “SZISZTÉMÁBA

 1. htmm

  Pedig ez kurva egyszerű. Szisztémába kell kipakolni a szalagra az árukat és akkor már elég csak beledobálni a szatyorba. És akkor pont a zsepire fog élével érkezni a csirkemell. Például.
  A bácsi csak azt hiszi, hogy okos, pedig nem is.

  Válasz
 2. Kata erőműve

  Amúgy mérik az időnket, úgyamúgy. És műszak végén be kell írni egy táblázatba, a többieké mellé.
  (Penny)

  Válasz
  1. Sztalics Naja

   Amúgy ez miért annyira jó? Nyilván a tökölés idegesígtő, de a kapkodás is. Ezért járok ritkán ld betűket nevükben hordozó boltokba. Sp.r fasza, ott nem dobálják az árut, lehet szisztémába pakolni.

   Válasz
  1. Anti

   Errr egy megoldás van. Nagyon gyorsan elpakolod a cuccot, aztán előveszed a kistáskát, a kistáskából a pénztárcát és forintra pontosan, apró után kotorászva kifizeted a vételárat. Megéri? Nem lehetne normális ember módjára viselkedni a vevővel?

   Válasz
 3. Oobiewan

  Szóval Dittersdorf, most így rákerestem, és van egy ilyen falu, ami mellett ráadásul nemrég el is mentem az autópályán. Van ott valami érdekes? :D

  Válasz
 4. Begyowsky

  Velem nem baßik ki, elébb bepakolom a ßajrét, utána kotoráßok bankkártya után :)
  Tudom, ßemét vagyok, ám Degecen ßülettem :)

  Válasz
 5. Putyur

  A bevasarlokocsiba kell visszapakolni, aztan a csomagtartonal (gyalogbevasarlas eseten felreallva) lehet szisztemaba csomagolni.
  En siman hozom igy a penztarosok sebesseget, van hogy a kezebol veszek ki ezt-azt.
  Az egyforma teteleket (ket vaj, ket doboz sor, stb.) meg jo messze kell rakni egymastol a futoszalagra, nehogy a szorzoval/ismetlovel tudja novelni a teljesitmenyet.

  Válasz
  1. Abc

   Az Aldiban még kisebb az érkező oldal. Gondolkodni ott sem szokott egyetlen mánázser sem.

   Válasz
   1. BRobert

    Eleve a szalagra kell okosba’ rakni, és akkor ki lehet fogni a kasszáson: Először a tejek, gyümölcslevek, ezek kézik a szögletes alapot a szatyor alján, ha ezeket szépen rakod, már megáll a szatyor oldala, és onnantól egyenesbe’ vagy. Ezekre cukor, krumpli, nehezebb áruk, majd a hűtött cuccok, sajt, felvágottak, ilyesmi, s utána a tejfől, meg a törékeny. Tetejére a tojás, majd a meleg pékáru, s végül feldobálod a könnyű cuccokat, pl. pzs és barátai.

    Válasz
     1. BRobert

      Várj, akkor mondom tovább: a feleségem a bevásárlólistára olyan sorrendben írja a tételeket, ahogy végigmegyek a megszokott bejárási sorrend szerint. Tehát nem kell ott fel-alá csalinkázni, csak menni végig, 10 perc az egész.

      Válasz
      1. Cymantrene

       Ez megérdemelne egy dramatizált oktatófilmet. Kb. 35 perc effektív tartalom, a többi reklám, intro, outro, baki-parádé (tejföl helyett frissföl! kasmírsál helyett felsál!), kijönne az egy óra. A csúcspont lehetne, amikor belezavarodsz egy ismeretlen boltba, de aztán rájössz, hogy az elrendezése tükörképe a megszokottnak.

       Válasz
      2. szaszi

       Höhö.
       B.Róbert,akkor a nejed egy felderítő,mert a márketing nem engedélyezi az áruk stabil helyét két hétnél tovább.
       Amikor mennél a célpont felé a „múltkor még itt volt basszájba” felkiáltással.

       Válasz
       1. Béla, az állat

        Ezért (is) lesznek az elsők között a falhoz állítva a márketingesek, ha kitör a forradalom. (A máglyán már úgysincs hely…) Mondjuk a sör mindig ugyanott van, gondolom az egyszerűek kedvéért.

        Válasz
        1. szaszi

         Persze mert nehéz átcipelni egy másik helyre.,
         De legalább egy biztos pont,ez megnyugvás egy férfinek,van honnan kiindulni,vagy visszatérni.

         Válasz
       2. BRobert

        Nem, ugyanott vannak a cuccok, mi azt tapasztaltuk. Igazából úgy indult ez, hogy egyszer kaptam egy listát, amin ad-hoc voltak a tételek, és ott szaladgálatm fel-alá, mint a mérgezett egér, majd otthon megkaptam, hogy merre jártál eddig, he? Na, ekkor alakítottuk ki a rendszert, szövetségben. :-)

        Válasz
        1. kaveivo

         Ez zseniális, nálunk is pont így, ember szisztémába listáról, szalagra már rendszerezve, szatyorba pipecség.
         Ha egyedül megyek, visszapakolok a kosárba és a kirakatban rendezem a szisztémás banyatank. Egyébként azért nincs pakoló, mert úgy tervezték, hogy az eurósszekér odatolod a kassza másik feléhez miután kipakoltad. Fifikásak ezek kaufbaß.

         Válasz
   2. Béla, az állat

    Dehogynem: azért veszik rövidre, hogy rákényszerítsék a júzereket a gyors pakolásra. Senki emberfia nem kockáztatja, hogy a nyugdíjashordák dühének céltáblájává váljon: „Ne tartsa már fel a sort!!!!” A pénztáros Tiborokat meg a norma hajtja. Szigorúan meg van szabva, hogy percenként mennyit kell pittyenteniük. Mondjuk a helyi ßpar-nál ezt pont leszarják, egy időben nagyon büszkék voltak arra, hogy eredményesen bomlasztják a rendszert belülről, mert akkoriban a fővárosban ők kasszáztak a leglassabban.

    Válasz
 6. szaszi

  M.ciklusos pénztárosnőnek nyugdíj utáni első akciós csütörtökön nincs párja.
  Ez csak levezetés.
  De valószínű a papát is ellenőrzi otthon valaki,muszáj megfelelni.

  Válasz
 7. bachterman

  a ßißtéma jó. a banyatankba pakolni okosban mindent, hogy hazafelé a bußon ne törjön öße a ßajré.

  Válasz
  1. msdos.sys

   Azért polipozódik, mert kamerával stopperelik őket, szintidő van rájuk, megamilisecundum per kopf dimenzióban, ßißtémába’.

   Válasz
 8. Sztalics Naja

  Bazmeg, még akkor is dobálta a párdarab cuccomat, mikor egyedül én voltam a sorban. Ott ez szolgálati szabályzat? Csak végszükségben megyek A.ldiba, olyan meg ritkán van.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .