58 thoughts on “POMPÁS FREGATT

 1. Visszajelzés: Napirajz – Pannóca

 2. Szaki

  Köszönjük szépen!

  Nemafaszt! ÉS már MOST várjuk…

  (Egyesek meg nem tudják megkülönböztetni a tetűt még a bolhától sem, nemhogy az elektrosztatikus jelenségektől…)

  Válasz
 3. Subidu

  Milyen dögös milf az anyuka… Az összes manga elmehet Szecsőre ganajozni. <3

  Tibóka se tűnik neveletlen csimotának.

  Valami ilyesmi lenne a cél.

  Válasz
 4. corry

  Bár esetemben még a koton által megfogott alternatívaköltséget többre értékelem, mint a “bazmeg, ki fogja hetvenéves koromba’ takarítani helyettem a lámpaburát?” kérdéskör nyomatékát, együttérzésem jelentős.
  Ettől függetlenül is, meg kell hagyni, hogy a fregatt _tényleg_ nem szar. Becsületes oldalmagasság, húszfontos karronádok, teak palánkozás, fickós, mint a pompeii kurva öt asért. Ilyent az ember azért persze, hogy kiment az autoritás markából.

  Válasz
  1. Abc

   A legtöbb apuka felnőtt korában nem tud ilyen korrekt fregattot összehozni (wc-papír gurigából pláne).

   Válasz
 5. m

  Most a vékony írólapra rajzolt, liba-körvonalra ragasztott pattogatott kukorica liba az aktuális kreatív, amihez ha hozzáérsz azonnal mindenfelé potyogni kezd a pattogatott kukorica. Mindenfelé. Instant avuló műalkotás.

  Válasz
  1. Sztalics Naja

   Fúúú, most hogy ittam, eszembe jutott a saját oviskoromból, hogy olvastalak: ragasztott lencse és /vagy felesborsó kompozíciók. Azbazze, az volt a valami. Simán a felemeléstől összegyűrődött, potyogott. De csak évvégén lehetett hazavinni egyszerre a többi alkotással, mappában. Otthon rögtön a szekrény tetejére tettük. Mostmár értem, miért. Anyukám nagy életművész volt bizonyos aspektusohkból.

   Válasz
   1. BRobert

    A mi időnkben a ragasztós felületre szórt gríz volt a menő. Ezzel imitáltuk a havat a képen. Nem mondom, hogy nem pergett…

    Válasz
 6. jabberwocky

  Assztakurva, minden képkockán nyerítve röhögtem.
  1-kaufbasz
  2-aszta litenisz
  3-a kis atka tibi fején pattog az elektrosztatikus kisülés, ami a műszálas póló levételekor keletkezik
  4-anyu feje
  stb…

  Válasz
 7. Cymantrene

  Ezek carronade-ok, nem ágyúk. Kis távolságon ütősek, de kellenek nagy hatótávolságú hosszúcsövű ágyúk is. Tessék csak bevinni törlőpapír-gurigákat is.

  Válasz
  1. Csabi

   Csak nem Emőke nénihez van szerencsénk? A hozzáértésen kívül az érvelés magabiztosságából gondolom : )

   Válasz
   1. szaszi

    Bocs Grafit,viccelni próbáltam,muterkám a Korányi mellkas sebészet intenzíven műtét után egy nappal.
    Fogd fel pótcselekvésnek ha belefér.
    Az élet szar,de Ő most jól van.
    Ne haragudj.

    Válasz
 8. PDA_FAN

  Boldogult ifjúkoromba’ ilyen abúzus nem volt. Oviba csak a ruha, cipő, kabát, télen némi átöltöző. Játék, miegymás szigggorúan az ovi tulajdona, otthonról tilos behozni bármit. Ugyanígy hazavinni dettó tilos. Egyszer matchbox darusautóm fél évre bennragadt a rendszerben, mert bevinni elvileg tilos lett volna, ha meg benn van, hazavinni tilos. Mire sikerült hazacsempészni, már úgy nézett ki, mintha ebek marakodtak volna rajta.

  Válasz
  1. Sztalics Naja

   A bennragadt játékodat sajnálom, de a többi, amit írtál, teljesen normális szerintem. Eszembe jutott még egy emlék. Jelmezbál, tombolával bazze (ez külön megérne egy misét), büfével, ahova vigyünk be otthon sütött süteményt!! Mondom én, veszek cukrászdában, vagy boltit. Aznemjó, házikell! Aztán ÁNTSZ mitszólhozzá?? Ha azt mondom, se kedvem, se időm sütni, megint én leszek a gané (mondjuk így is, csak másképp). Óvókláranénink nagyon szerette mások szabadidejét kitölteni, időnként azt hittem, benne van a munkaköri leírásában.

   Válasz
    1. Sztalics Naja

     Így utólag perszehogy igazad van, de akkor nagyon fölbaszott. Ķözépiskola már fain, osztálypénz, szt semmi haverkodás:)))

     Válasz
 9. Ati

  Na majd az alsós tantónéni (aki alsós tantónéni marad vasárnap a boltban, délután a zebránál, és reggel a parkolóban is, és beugat, és egzecíroztat, és fölényesen dirigál, mintha megannyi gyengeelméjűnek.
  Alig várom (a Trabant tolatólámpa, mint masszív fizikai behatást okozó súlyos, tompa tárgy általi abúzust megjelenítő képzőművészeti remeket), addig is maradok hű közönsége.

  Válasz
 10. Sztalics Naja

  Minden óvónéni valamennyire mizantróp. Még emlékszem. Sokéve volt, céges ovi, hazacuccolás semmi – kincstári ágynemű, pizsi, amit a cég mosatott… DE az óvónéniklára a hétvégék nagyrészét IS meg akarta szervezni, hogy milyenjóatöbbiszülővelgyerekkelegyütt. Ez látszólag ellentmond a mizanrtópiának, de pont ez benne a pszihó. És én voltam a gané, hogy nem akartam csakazért együtt lenni valakikkel, mert egy oviba járnak a gyerekeink. Érdekes, ez középiskolában senkinek meg nem fordult a fejében soha. Ilyenkor örülök, hogy öregszem.

  Válasz
 11. Ker0

  Okosabbja eldugja az ovis zsákba a fokkefe pohár kombót, a zágyneműről elviszi a huzat, a többit meg a szekrénybe betapossa :D Mi már kifejlesztettük ez a technikát sok év alatt.

  Válasz
 12. scz

  Megmutattam napirajzot NEM olvasó Klárámnak. Értékelte, nagyon is.
  Ahogy anno a midnight blue Porschésat is.

  Válasz
 13. PDA_FAN

  Nem lehet így nekimenni a hétvégének. Gyerekbegyűjtés tömegközlekedéssel? Maximum htb. anyuka, vagy főállású gyerekpesztra esetén…

  Válasz
 14. Béla, az állat

  Ez még lóf*sz.
  Hideg télen, ezer réteg ruhával, három gyerekkel, bölcsi-ovi-iskola túrát lenyomni napi kétszer, na, az tényleg kemény.

  Válasz
 15. BRobert

  Minden ízében igaz! Nálunk van olyan, hogy csak beteszik egy nejlonba a vizes cuccot, hogy hadd büdösödjön egész nap.
  Ja, a jövő hétfőn majd WC papírt kell vinni, mert elfogyott. Vajon van-e valami összefüggés?!

  Válasz
 16. Dia

  A multkor egy hasonlo parbeszedet hallgattam vegig, csak abban nem vett reszt a tanero. De anyu hasonloan fullon volt es az atka pont ugyanennyire vagyta hazacibaltatni a kartonvalamit. Meg is fordult a fejemben, hogy most meg rohogok, de nehany honap es en is felszallok ugyanerre a szoporollerre, ha beindul az iskolaban a kreativitas.

  Válasz
 17. Vikt orr

  Hogy kérdezem, mi tartott ennyi ideig ezzel a témával. Nyakig benne vagyunk ebben mi, családunk minden szülőkorú tagja üdvözli a mestert. Atkám épp alszik már, így most ezt neki inkább nem mutatom.

  Válasz
 18. Pénzfutár

  Ez nem a korcsolyázásra gyüjtö Aeditke néni,(ami elmarad) vagy annak közeli rokona?

  Válasz
 19. Dávid

  Anyám óvónő. Majd megkérdem, hogy ő is ilyen gecimódon viselkedik-e az atkák szüleivel… :)

  Válasz
 20. Yarner

  Hogy én ezt a cuccolást mennyire rühelltem. Kötelező ágynemű, fogkefe, faxomtudjami csere, parancsszóra villámló óvónői tekintetek kereszttüzében…
  (A német oviban sokkal lazábbak, és itt nincs saját ágynemű… Már szinte el is felejtettem, mi a magyarok istene)

  Válasz
  1. DeFranco

   fejtetű az.

   zavarba ejtően pontos részletekkel operál a művész, személyes érintettséget vélek felfedezni.

   Válasz
    1. ehh káristom

     Ha szabad mondanom, a fejrehúzott cucc töltésátboronáló hatása kiváló ábrázolásmódban kulminált oda. (Nézd, foglamam nincs mi az a kulminált, és leszarom a konkrét jelentését, de kellett oda)

     És a precíz oviszsák akár szabásmintául is szolgálhatna. INdítok népszavazást, hoyg vegyék be a nemzeti óvodai alaptantervbe.

     Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .